ayrıldığım kişi intihar etti..

umut verseydin daha kötü olurdu sonuçta
ayrıca sevgisinin karşılığını bulamayan herkes intihar mı ediyor, etmemeliydi...
vicdan azabı çekmeni anlayabiliyorum, ama gerçekten çekmene gerek yok, rahatla
tabi keşke başta böyle bi ilişkiye adım atmasaydın sevmiyoduysan

hem belki intihar sebebi sen değilsindir? belki başka olaylar yaşamıştır emin misin?

Sebebi benim o yüzden yapmis. Hatta bana sana çok güzel göstericem iyi olduğumu gidicem tamamen buradan dedi. Ben ona kotu bir şey demedim hic. Ayrilirkende çok agladim onu kiriyorum diye..

Her histerikli adama kosalim ozaman intihar edip kendine zarar vermesin diye.
Uzulme.

Yapacak bi şey yok..
şimdi bitirmeseydin ilerde yine bitirecektin sonuçta

kısacası sen vicdan azabı çekme ama ilişkilerine başlamadan önce iyice düşün.. insanların sağı solu belli olmuyor gördüğün gibi..

Ipin kopmasi bana sacma geldi curukmuymus is polise el atmadi mi ise sizin ifadenizi almadilar mi

Bilerek yapmadim ki ben . severim derdim iyi gidiyordu ama baktimm tutku ask yok yol yakinken dönmek istedim 2.5 ayken bitsin dedim. Bilemedim boyle yapacagini.
Kac kisi demis sana hala ben sucluyum diosu. Ya bisey derdim de bana yakismaz

Gerçekten ölmeyi istese o ip kopmazdı :KK51: Allasen 3 aylık ilişkide cidden neyin kafası bu ? Bir de kendinizi sucluyorsunuz :KK14:

Yasim 21. Baskasi yapsa ben ciddiye almazdim histerik der gecerdim. Simdi dondum kaldim.

bence senin gibi hassas, duygulu , düşünceli kızı bulmuş sömürdükçe sömürüyor. intiyar olayı doğruysa 3 aylık bi ilişki için intihar ediyorsa zaten bu onun zayıflığı seni bağlamaz. sakın vicdan yapma senin vicdanından besleniyor zira....

Ip filmlerde kopmuyor muydu ise bak... Ben anlamadim tum bunlari kim soyluyor size ? Kimse 3 ay ciktigi kiz icin kendini asmaz. Agir bir psikopat olmasi lazim yani. Baska derdi vardir asmistir, niye ustunuze alindiniz ? Kendi mi soyledi ? Intihar edip ustune mesaj mi atti ?
Yeri gelmisken bi arkadasimin boyle manyak bi sevgilisi vardi. Bunun kiz versiyonu. Neyse bi seyler yasamislar falan oglana hamileyim dedi olmadi, bi seyler dedi de dedi olmadı. En son intihar mesaji atti "bebegim ve ben kendimizi bogaza birakiyoruz su an ". Sonra ayni numaradan bir mesaj "merhaba bu telefonun sahibi kiz intihar etmis hastaneye goturuyoruz sanirim hamileymis " seklinde. Cocuk yine takmadi, iki saat sonra son mesaj geldi "SENDE KALAN KOLYEMI GETIR BI AN ONCE ALLAHIN BELASI "

Arkadaşlar inin yanina gitmiş hastane götürmüşler doktor sormuş sen başka bir şey yapmissin diye. Oda sonradan söylemiş psikiyatrist gelmiş . ailesini cagirmislar falan. Simdi onun arkadaşları bile beni sucluyormus. Benim haram emin olmadan baslamak kabul ama onab söylemiştim ben hazir değilim diye. Sonrada anladim ve bititrdim. Kandirsam daha mi iyiydi anlamiyorum

Back
X