- 1 Eylül 2021
- 33
- -31
- 1
- 35
- Konu Sahibi neyapayimben
-
Otur sadaka ver.Arkadaşlar durumumu az çok biliyorsunuz madde bağımlısı sevgilimden ayrıldım. Ailesiyle tanışmıştım oturup yemek yemişliğimiz hatta annesinin tanımadığı halde annemlere börek çörek bile yapıp yollamışlığı var. Anne babamdan büyük yaşlı insanlar. Whatsaptan birbirmizde ekliydik ben durum atınca annesi kalp, nazar boncuğu vs yollar oradan konuşurduk. Bu sabah saat 4 sıralarında bana annesinden hiç bişey olmamış sanki ayrılmamışız gibi napıyosun diye mesaj attı. Aradan 15 dakka sonrada cevap versene laaaaan diye yazdım bende merak ettim annemden baktım kendi numarasına saat sabah 4 te çevrimiçi bir sene boyunca gece 1 olmadan uyuyan adam o saatte kimle konuşur? Ayrıldık daha 1 hafta olmadı konuşcak birini nereden buldun? Bende hem orda çevrimiçi olup hem annesinden bana yazmasına çok sinirlendim benimle daha fazla oynamasına dalga geçmesine izin vermemek için anne babasını da engelledim çünkü unutmam gerekiyor. Bu şekilde bana hiç bişey olmamış gibi yazarsa aklımla oynarsa nasıl unutabilirim ki ? sizce engellemekte ayıp mı ettim anne babasını? Ama bitirmeye çalıştığım bir ilişki orada biriyle konuşurken napıyon diye dalga geçer gibi mesaj atması sabahın dördünde çevrimiçi olması ya bunlar bir senelik ilişkiye vefasızlık saygısızlık değilmi ? Ne yapcağımı şaşırdım. Ergende değil ki bu adam 32 yaşında 1 sene boyunca ciddi sandığım ilişkide kullanılan tarafmı oldum aklımda deli sorular. Anne babası da sorsunlar bi zahmet oğullarına bu kız bizimi engelledi neden diye ? Beni gelinleri olarak görmek istiyolardı madem biraz evlatlarına sorsunlar sorun sendemi ? Ondamı diye?
Bana arada lan diye hitap ettiği oluyordu argo ve sokak ağzı vardı kendisinde bigün balım derken ertesi gün naber lan derdi öyle de dengesiz biriydi"Cevap versene laaaan"diyen ex kisisi icin mi kurmak?kimle ne icin ne amacla konuşuyorsa konussun bosverin yahu.
Anne babası engeli icinde mantıklı düşünecek yapıda insanlarsa nedenini sahsi algilamazlar zaten.
Seni nasıl bu kadar kabullenip bağrına bastılar, paşa oğullarına layık gördüler, bu çok açık zaten. Hazırda oğullarını seven, 1 yıldır ilişkisi olan birinden iyisini mi bulacaklardı? O ailenin iyiliğine de güvenme, herkes ne ederse evladına ediyor, el kızına bayıldıklarından değil. Madde bağımlısı evladının elinde yazık olmasın diye elin oğlu /kızını uyaranlar da varArkadaşlar durumumu az çok biliyorsunuz madde bağımlısı sevgilimden ayrıldım. Ailesiyle tanışmıştım oturup yemek yemişliğimiz hatta annesinin tanımadığı halde annemlere börek çörek bile yapıp yollamışlığı var. Anne babamdan büyük yaşlı insanlar. Whatsaptan birbirmizde ekliydik ben durum atınca annesi kalp, nazar boncuğu vs yollar oradan konuşurduk. Bu sabah saat 4 sıralarında bana annesinden hiç bişey olmamış sanki ayrılmamışız gibi napıyosun diye mesaj attı. Aradan 15 dakka sonrada cevap versene laaaaan diye yazdım bende merak ettim annemden baktım kendi numarasına saat sabah 4 te çevrimiçi bir sene boyunca gece 1 olmadan uyuyan adam o saatte kimle konuşur? Ayrıldık daha 1 hafta olmadı konuşcak birini nereden buldun? Bende hem orda çevrimiçi olup hem annesinden bana yazmasına çok sinirlendim benimle daha fazla oynamasına dalga geçmesine izin vermemek için anne babasını da engelledim çünkü unutmam gerekiyor. Bu şekilde bana hiç bişey olmamış gibi yazarsa aklımla oynarsa nasıl unutabilirim ki ? sizce engellemekte ayıp mı ettim anne babasını? Ama bitirmeye çalıştığım bir ilişki orada biriyle konuşurken napıyon diye dalga geçer gibi mesaj atması sabahın dördünde çevrimiçi olması ya bunlar bir senelik ilişkiye vefasızlık saygısızlık değilmi ? Ne yapcağımı şaşırdım. Ergende değil ki bu adam 32 yaşında 1 sene boyunca ciddi sandığım ilişkide kullanılan tarafmı oldum aklımda deli sorular. Anne babası da sorsunlar bi zahmet oğullarına bu kız bizimi engelledi neden diye ? Beni gelinleri olarak görmek istiyolardı madem biraz evlatlarına sorsunlar sorun sendemi ? Ondamı diye?
Maddeyi kimden tedarik ediyorsa onunla konuşuyordur o saatte zaten.Madde bağımlısı adam gece 4 te kimle konusuyor mu? Sanane kardeşim cehennem olsun de uzak dur! Lannn diye hitap eden madde bağımlısı adamı nasıl unutacağım değil nasıl kurtulacağım diye düşün!
Gercekten dua etmelisin kurtuldugun icin. Bosluktan insan affedici sebepler bulmaya calısabiliyor iyi anılari düsünüyor mutlu zamanlari ya da..Ama gercekci olup yola devam etmek lazim.Sevgisi olabilir alıskanlık vurur gecer.Ama emin ol gececekBana arada lan diye hitap ettiği oluyordu argo ve sokak ağzı vardı kendisinde bigün balım derken ertesi gün naber lan derdi öyle de dengesiz biriydi
Ve sizin aklınız halen hem madde bağımlısı olan hem de size daha sevgiliyken bu üslupla konuşan kişide öyle mi!? Bırakın Allah aşkınıza kendisini de ailesini de sülalesini de. Bu kadar değersiz görmeyin kendinizi!Bana arada lan diye hitap ettiği oluyordu argo ve sokak ağzı vardı kendisinde bigün balım derken ertesi gün naber lan derdi öyle de dengesiz biriydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?