merhaba sizlerden yine bi konuda yardım rica ediyorum.geçensene 10 yıllık ilişkiden sonra nişanladığım adam ayrıldıktan 6 ay sonra evlendi sizce onu tebrik mi etmeliyim yoksa eskiyi hatırlatır bir msj mı çekmeliyim yoksa bana yaşattığı acılar için aLLAH yanına bırakmasın diye dua etmeye devam mı etmeliyim?
ilk medeni hali evli halini görünce şok olmuştum şimdi yalnızca bana çektirdilerini onada yapıyomu onu merak ediiyorum acaba bizim siparişini verdiğimiz eşyalarımı aldı kullanıyorlar buda tabi en öok merak ettiğim konu
yıllarca okulunun askerliğinin bitmesini beklemiştim onun.onsuz olmayacağımı bilirdi eski konularımda yaşadığım nişanlılık dönemene ait sıkıntıları paylaşmıştım.özetle nişanlandıktan sonra değişmiş benden işten ayrılmama sigarayı bırakmamı......daha biçok beni ben yapanşeyden vazgeçmemi karşılığındada ailesinin istediği şekilde ,evde ,ailesinin istediği eşyalarla bi ev kurmayı onların istediği şekilde yaşamayı istemişti benden tabi bunları yapamayacağımı biliyordu...ayrılmayı ben istedim ilk çünkü bana dürst davranmamıştı söylediği ile yaptığı hiçbirşey birbirini tutmuyordu kavgalar çoğalmıştı ve bitti.şimdi ise tam benim tersim ama onun beni yapmaya çalıştığı bi kadınla evlenmiş yıllarca beni oyalamış kandırmış yani...9 yıl beraberdik nişanlanmadan önce ve ben aynı işyerimde 7yıldır çalıştığımı biliyordu ama işten evlenince çıkmamı isteyeceğini bilmeden nişanlanmıştım onunla
çok haklısınız evlendiği kıza acıyorum gerçi bana yaptıklarını belki ona yapmıyordur.ama o öye 3 ayda tanınacak biri değildi.umarım kızın umutlarıda yıkılmaz...
zaten kzıın canını acımayacağını bilsem gider suratına tükürürdüm verdiğin vefa sözü bumu diyede ama ona bile değmez çünkü o bizim 9 yıl boyunca gittiğimiz yere benim orada olabileceğimi bildiği halde kızla evlendikten 2 gün sonra gidecek kadar gidebilecek kadar midesiz bi adam,
çok garip bi duygu bu içimden kendime acıyorum ona nasıl inandında kendimi bu hale getirdim diye...hala mı seviyorum bilmiyorum ama öğrendiğimden beri acaba nasıl bir koca oldu akşam ev,ine ekmek alıp gidiyormu ,hiç aklına geliyomudur yaşadıklarımız diyede düşünmeden edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?