ayrıldığım nişanlım evlendi

zemherr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
122
1
46
Uşak
merhaba sizlerden yine bi konuda yardım rica ediyorum.geçensene 10 yıllık ilişkiden sonra nişanladığım adam ayrıldıktan 6 ay sonra evlendi sizce onu tebrik mi etmeliyim yoksa eskiyi hatırlatır bir msj mı çekmeliyim yoksa bana yaşattığı acılar için aLLAH yanına bırakmasın diye dua etmeye devam mı etmeliyim?
ilk medeni hali evli halini görünce şok olmuştum şimdi yalnızca bana çektirdilerini onada yapıyomu onu merak ediiyorum acaba bizim siparişini verdiğimiz eşyalarımı aldı kullanıyorlar buda tabi en öok merak ettiğim konu

sen mı ayrılmıstın o mu ayrılmak ıstemıstı ? sebeplerı nelerdı ? bana yasattıkları demıssın neler oldu ? bunları paylasırsan uygulayacagın yontem ıcın daha dogru tavsıyeler de bulunabılırız

yıllarca okulunun askerliğinin bitmesini beklemiştim onun.onsuz olmayacağımı bilirdi eski konularımda yaşadığım nişanlılık dönemene ait sıkıntıları paylaşmıştım.özetle nişanlandıktan sonra değişmiş benden işten ayrılmama sigarayı bırakmamı......daha biçok beni ben yapanşeyden vazgeçmemi karşılığındada ailesinin istediği şekilde ,evde ,ailesinin istediği eşyalarla bi ev kurmayı onların istediği şekilde yaşamayı istemişti benden tabi bunları yapamayacağımı biliyordu...ayrılmayı ben istedim ilk çünkü bana dürst davranmamıştı söylediği ile yaptığı hiçbirşey birbirini tutmuyordu kavgalar çoğalmıştı ve bitti.şimdi ise tam benim tersim ama onun beni yapmaya çalıştığı bi kadınla evlenmiş yıllarca beni oyalamış kandırmış yani...9 yıl beraberdik nişanlanmadan önce ve ben aynı işyerimde 7yıldır çalıştığımı biliyordu ama işten evlenince çıkmamı isteyeceğini bilmeden nişanlanmıştım onunla

bence hiç bişey yapmayın ne olursa olsun o artık evli hayatına devam etmiş, hayatındaki kadına da yazık deilmi sizin yasadıklarınızı bilemem ama herkes iyilikte kötülükte etse kendine yapıo bu dünya da hiç bişey yapmanıza gerek yok bir an önce bu düşüncelerden sıyrılıp hayatınıza devam etmelisiniz bunlar sadece size zara 10 yıl çalmış 11 12 13.. yıl olmasın

Olan olmuş bu saatten sonra geri dönüşü yok. Ne hayırlı olsun de, ne kinayeli mesaj at, nede merakını dindir..
Hiç bişey yapma. Sesin sedan çıkmasın.. Zamanı gelince sen kendini uygun hissettiğinde evleneceğin zaman duyurursun evleneceğini o kadar.
Bence daha fazla oyuna gerek yok. Unutmaktan başka çarende yok..
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım.

Bu saatten sonra yapacağın her hareket; attığın mail ya da mesaj, söylediğin her imalı ya da sitemli söz senin gururundan ödün verir ve seni küçük düşürür. Olan olmuş Bitmiş. Gitmiş. Bu saatten sonra kendini hırslı, ezik, canı yandığı için can yakmaya çalışan aciz bir kadın gibi gösterme.

Yok say. Yok saymak en güzel cevaptır...

çok haklısınız evlendiği kıza acıyorum gerçi bana yaptıklarını belki ona yapmıyordur.ama o öye 3 ayda tanınacak biri değildi.umarım kızın umutlarıda yıkılmaz...
zaten kzıın canını acımayacağını bilsem gider suratına tükürürdüm verdiğin vefa sözü bumu diyede ama ona bile değmez çünkü o bizim 9 yıl boyunca gittiğimiz yere benim orada olabileceğimi bildiği halde kızla evlendikten 2 gün sonra gidecek kadar gidebilecek kadar midesiz bi adam,
çok garip bi duygu bu içimden kendime acıyorum ona nasıl inandında kendimi bu hale getirdim diye...hala mı seviyorum bilmiyorum ama öğrendiğimden beri acaba nasıl bir koca oldu akşam ev,ine ekmek alıp gidiyormu ,hiç aklına geliyomudur yaşadıklarımız diyede düşünmeden edemiyorum

Boş ver. Takma Kafana. O senin hayatında kapanmış bir sayfa. Sen hakkında hayırlısını dile. Ve hayatına bak. Boş ver abi dalgana bakkk. Diye bir şarkı var ya hani.

Hayatı kendine zindan etme bunları düşünüp. İstediklerini yapsınlar. Takip etme. Merak etme. İnceleme. İrdeleme. Hayırlısı buymuş senin için...

9yılı böylce silip atabildiyse sizde emek sarf edin elbet unutacksnz bncede asla msj yazmayın evlndiği kisiye yazık

ohhoooo sen zaten ayrılmışsın artık hiçbişey yapmanın mantığı yok...
10 yıl zaman tabi eminim zordur hissettiklerin ama düşünme onu ve olanları...

way be.. 10 yil beraberlik, ayrilik, ve 6 ay sonra baskasiyla evlenmek. yasadiklariniz zor bundan eminim. ama hic birsey yapmayin. O yolunu coktan cizmis. Simdi birde "evli adama sarkan, mesaj atan kadin" durumuna dusmeyin.

zaten o istediği gibi bir kız bulmuş...
bbırak ne hali varsa görsün...
Hakkını Allaha havale et...
O Gerekeni yapar

belkı zamanında sevdı senı gercekten ama demek o kı bıtmıs. belkı baskasını sevmeye basladı oyle bıttı belkı sevmedıgı halde bıttı. bunu sadece o bılebılır. sorulara ve cevaplarına takılmaman lazım. sureklı nıye nıye dersen kendını yer bıtırırsın. 9 yıl cok zor. senı anlayabılıyoruz ama sureklı onunla ılgılı seylerı merak etmek arastırmak dusunmek yerıne kendını baska seylere yonelt bence. dusundukce ıcındekı sevgıyı bagı bıtıremeyıp, ona tutsak gıbı kalırsın. sana olan sevgısı azalmıstı ve sen ondan kop dıye sana bır suruz tavız vermen gereken seyler ıstedı. tamamen yıldırma psıkolojısı yanı.

o kızı da ne ara ne sor ne de boyle acı. dusunme ya bırak kendı halıne onları. sana bır kotuluk yapıldı evet ama sen buyuk bır kotulukten kurtulmussun haberın yok. tum tavızlerı verdın ve evlendın ve senı bıraktı ozaman ne olacaktı. ya da senı sureklı uzen mutsuz bır adam olacagını cok gec farketseydın. sen guclu bır kızsın boyle bır ılıskıyı bıtırmıssın ve bu yuzden devamı da gelecektır unutabıleceksın cunku cok guclusun. merak etmen normal. o hayallerın senındı, ya da hala benı sevıyormudur gıbı bır dusunce ve merak ıle benı hatırlıyormudur dıye dusunuyorsun ama bunun tersıne ona onu unuttugunu goster, tukurmek msj atmak onu hatırlamak ona bır odul madem kı ofken var ona. bu ofke sayesınde onu unut unutarak ıntıkam alırsın ondan.

10 yıl uzun bi zaman eminim bunları yaşamak çok zordur ama yapıcak bişey yok.
Allaha havale edin boşverin bence.

1. yahu 10 yil boyunca 1 kere demedi mi bu adam ben karimi calistirmam diye?
Hadi acikca demediyse kiskanclik yapmasi, calisan baska kadinlarla ilgili yorumlari, hic mi renk vermedi yani? Bence tarzi belliymistir de adamin, siz anlamazliktan gelmissiniz. Is ciddiye binince akliniz basiniza gelmis.

2. 10 yil suren bir sevgililik bitmeye mahkumdur. Cok seviyor vb olsaniz daha onceden kosullari zorlayip evlenirdiniz.

3. Siz ayrilmissiniz. Adam terketmemis. Nasil sildi 9 yili demeye gerek yok, silen sizsiniz.

4. E herhalde istedigi gibi biri ile evlenecekti. Size benzeyen biriyle evlense daha cok uzulurdunuz.

5. Sehrin bir bolumune yasak mi geliyor baskasiyla evlenince?

Bence 10 sene beklemeniz, 10 senede bu adami tanimamaniz, terkettikten sonra takip etmeniz, evlenince kiymete binmesi, bunlarin hepsi acik NET HATA.

Ne yaşanırsa yaşansın ayrılmışsınız sonunda. Ve o başka biriyle hayatını birleştirmiş. Size yaşattıklarını onada yapıyor mu bilinmez ama bu sizin değil o bayanın sorunu olmalı. Bence kimsenin hayatına müdahale etmeyin. Birşeyleri merak etmek yerine bırakın kim ne yaparsa yapsın. Sizde artık kendi önünüze bakın. Hayatınızı evlenmiş bir adamın hayatını merak etmekle geçirmeyin. Adam sonuçta artık evli...

10 yıl yaşadığınız paylatığınız bir şeyler var kolay değil haklısın içindekileri söyleyip rahatlamak istiyorsun ama biraz sakinleştikten sonra pişman olucaksın ne yapmışım gururumu hiçe saymışım diyceksin hiç gerek yok.onu düşündüğünü üzüldüğünü belli etmeye..evlendiği kişinin suçu yokken onu da rahatsız etmiş olursunuz..en iyi cevap umursamamaktır..bence bu olanları daha kolay atlatmak için bir psikologa git destek al...zaman herşeyin ilacı..

BEnce tebrik de etme baska bir sey de yapma cunku belki bi tebrik msji atarsin bu muhabbet uzar gider belli kendinize engel olamazsiniz cunku 10 yil paylasmissiniz sonra eski nisanlinin karisi "kocamin eski sevgilisi yuvamizi bozmaya kalkiyor kocamin pesini birakmiyor" filan der bosver. Belki sen ondan ayrildigin icin sinirinden kizginligindan evlenmistir baskasiyla pat diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…