• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrıldığım sevgilim askere gitti ve....

lgnlgn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
64
1
86
İzmir
sevgilimle 2.5 ay önce ayrıldık ama ara ara konusuyorduk.3-4 kez de buluştuk.son zamanlarda ben barısmak istedim fakat o askere gideceği için bunun ikimize de acı vereceğini söyledi.derken askere gitti gideceği gün aradı seni askerdeyken arayacağım dedi.aradı da...bende onu ziyarete gittim bugün.orada ailesiyle karsılaştık.anne ve babasıyla tanışmış oldum.güzel bi gündü.sonunda sevgili gibi sarıldık seni arayacağım yine gelirsin falan dedi.
biz sevgiliyken gayet iyiydik bi yanlışımız olmadı ama bikaç ayrılığımız olmustu şimdiye kadar ve o bu son ayrılık dısında afedersiniz ama kasar dediğimiz kızlarla konustu.bazılarıyla grup halinde buluştular.ben bunlara cok takılıyordum.ama sevmektende vazgecemedim işte.son ayrılığımızda önceki sorunlar olmamıstı.simdi kafam cok karısık yeniden başlamak için doğru zaman mı sizce? yoksa onun tek derdi biri beni beklesin mi?

canım asker psikolojisi çok farklı oluyo yalnız kalmak istemeyip seninle vaktini geçirir sonrada gelince terkeder....tabi tam terside olabilir ama ben şu durumda güvenmiyorum açıkcası...

ama askere daha yeni gitti 2 gün oldu hemen o psikolojiye girmiş midir ? ve gitmeden öncede seni arayacağım cok özledim falan demişti

canım asker psikolojisi çok farklı oluyo yalnız kalmak istemeyip seninle vaktini geçirir sonrada gelince terkeder....tabi tam terside olabilir ama ben şu durumda güvenmiyorum açıkcası...

aynen katılıyorum bence çok dikkatli olun ve çok çok iyi düşünün.Sırf biri beklesin diye sizinle oyalanıyor mu yoksa gerçekten seviyor mu bunun cevabını anlattıklarınızdan çıkaramayız ona sen karar vericeksin canım ve böylesi önemli bi konuda çok iyi tart düşün derim ben...

işte buna nasıl karar vereceğimi bilmiyorum.sevgiliyken aramızda bir problem olmuyor ama ayrılınca aynı seyi söyleyemeyeceğim.bi yandan seviyodur diye düşünüyorum.çünkü biz askere gideceğini ilk öğrendiğimizde ben beklerim demiştim oda sen beni beklersen gözümde kat kat değerli olursun gibi buna benzer bişey demişti.ve bugünde ailesiyle karsılasınca sen artık bizim ailedensin falan dedi.

canım bence de çok güvenmemek lzım; ama bana çok şüphe vermedi nedense erkek arkadaşın. sanki azıcık masumane bi adam :) umarım yanılmıyoruzdur ama tedbiri elden bırakma. belki sıkıldığınızdan dönmek istemedi askerden öcne; ama insanın düşünmeye vakti oluyormuş, öyle diyolar ya askere gidenler :)

canım erkekler sevgilisinden ayrılınca boşluğa düşüp o tip kızlarla hep görüşürler daha böyle yapmayanı görmedimm ki çevremde hep böyle olmuştur sonra bakarlar kimse sevdiğinin yerini tutamaz o tiplerin kendisine uygun olmadığını anlar ki onlar eglenilecek kızlardır tıpış tıpış dönerler seninkide o hesap bence...ama söylenenler gibi asker piskolejiside var yani hani orda yanlız kalacak kendi kendiyle kalacak düşün düşün işin içinden çıkmayacak boşlukta olacak sennki o durumda kalmak istememiş...yani kesin barışmadan konuşmadan tam güvenme derim..

canım bence de çok güvenmemek lzım; ama bana çok şüphe vermedi nedense erkek arkadaşın. sanki azıcık masumane bi adam :) umarım yanılmıyoruzdur ama tedbiri elden bırakma. belki sıkıldığınızdan dönmek istemedi askerden öcne; ama insanın düşünmeye vakti oluyormuş, öyle diyolar ya askere gidenler :)

inşallah öyledir canım benimde aklımda soru işaretleri var işte tam olarak güvenemiyorum zamanla güvenirim belki...

canım erkekler sevgilisinden ayrılınca boşluğa düşüp o tip kızlarla hep görüşürler daha böyle yapmayanı görmedimm ki çevremde hep böyle olmuştur sonra bakarlar kimse sevdiğinin yerini tutamaz o tiplerin kendisine uygun olmadığını anlar ki onlar eglenilecek kızlardır tıpış tıpış dönerler seninkide o hesap bence...ama söylenenler gibi asker piskolejiside var yani hani orda yanlız kalacak kendi kendiyle kalacak düşün düşün işin içinden çıkmayacak boşlukta olacak sennki o durumda kalmak istememiş...yani kesin barışmadan konuşmadan tam güvenme derim..

bende o kızlara gitse bile beni sevdiğine en sonunda inandığım için devam ettim fakat yinede unutmadım o günleri...unutulmuyor...asker psikoloji konusunda cok sey okudum ama hemen o psikolojiye girmemiştir diye düşünüyorum canım :) yani bugün gayet güzeldi belki gecen hafta bugün tartıstık ama bugün daha bi olgundu bana öyle geldi :) haftaiçi tekrar gidicem yanına zaten acemiliğini bana 15-20 dakika mesafede bi yerde yapıyor :)

aynen katılıyorum ark.a...yanlız kalmak istemiyor olabilir asker psikolojisi gerçekten başka.....

bu da beni korkutuyor işte öyle olup olmadığını nasıl anlayabilirim sırf yalnız kalmamak içinse yıkılırım çünkü 2.5 ayda araya soğukluk girdi simdi yeniden bağlanmaya başlamışken....

Back
X