sevgilimle 2.5 ay önce ayrıldık ama ara ara konusuyorduk.3-4 kez de buluştuk.son zamanlarda ben barısmak istedim fakat o askere gideceği için bunun ikimize de acı vereceğini söyledi.derken askere gitti gideceği gün aradı seni askerdeyken arayacağım dedi.aradı da...bende onu ziyarete gittim bugün.orada ailesiyle karsılaştık.anne ve babasıyla tanışmış oldum.güzel bi gündü.sonunda sevgili gibi sarıldık seni arayacağım yine gelirsin falan dedi.
biz sevgiliyken gayet iyiydik bi yanlışımız olmadı ama bikaç ayrılığımız olmustu şimdiye kadar ve o bu son ayrılık dısında afedersiniz ama kasar dediğimiz kızlarla konustu.bazılarıyla grup halinde buluştular.ben bunlara cok takılıyordum.ama sevmektende vazgecemedim işte.son ayrılığımızda önceki sorunlar olmamıstı.simdi kafam cok karısık yeniden başlamak için doğru zaman mı sizce? yoksa onun tek derdi biri beni beklesin mi?
biz sevgiliyken gayet iyiydik bi yanlışımız olmadı ama bikaç ayrılığımız olmustu şimdiye kadar ve o bu son ayrılık dısında afedersiniz ama kasar dediğimiz kızlarla konustu.bazılarıyla grup halinde buluştular.ben bunlara cok takılıyordum.ama sevmektende vazgecemedim işte.son ayrılığımızda önceki sorunlar olmamıstı.simdi kafam cok karısık yeniden başlamak için doğru zaman mı sizce? yoksa onun tek derdi biri beni beklesin mi?