Ayrıldığım sevgilim geri döndü,nasıl davranmalıyım?

25 :) küsmedik ayrıldık ama ben arar diye tahmin ediyorum (yada ben öyle istiyorum)..

25 :) küsmedik ayrıldık ama ben arar diye tahmin ediyorum (yada ben öyle istiyorum)..

Her defasında bir şey yokmuş gibi davranıyor deyince bende dedim 15-16 yaşındalar ve sık sık küsüyorlar:)

Bak arar diye tahmin ediyosan bitirmemişsin,hatta bırak tahmini arasın diye istiyorsan iş kötü:)
Aklının ucunda ufacık bi iz bile kalsa devam edemezsin kimseyle,hala seviyorsan uzatma güzelim.
Umudun varsa bu ilişkiden bitirme,konuyu halletmeye yönelik konuş,sorun ne bilmiyorum ama bunu konuşup halledip devam etmeye çalışın.

Evet çok doğru bir şey söylemişsiniz.Ben ne yapacağımı bilemez halde düşündüm durdum bugün.Telefonlarına cevap vermek konusunda çok kararsızdım.Aslında derdim burnunu sürtmekten çok artık bizim ilişkimize dair umudumun kalmaması.Her ne kadar onu çok sevsem de bu ilişki bitti gibi geliyor.O bir başkasına dokunmuşken tekrar benim suratıma nasıl bakmayı düşünüyor merak etmiyor da değilim açıkçası.Bir de ben cevap falan yazsam mesajlarına,eminim nerdesin sen ya falan diyecek.Ama aradığında telefonu açıp nasıl bir başkasıyla çıkıp sonra bana geri dönebiliyorsun demek de istiyorum.

Benimde 3 yillik iliskim 1 ay once bitti ben 18 yasindayim ve duyduguma gore su an baska kizlarla takiliyormus okulda filan gayet iyiymis durumu yani belkide yeni diye mi boyledir? Cunku ben ayrilirken yalvaran taraftim gurursuz gibi.. O beni birakti yani su an cok buyuk bosluktayim bende ne yapacagimi bilemiyorum ama geri donsede hersey zor olur baskalariyla eglenip bana donmesini kaldiramam sanirim..

Başkasıyla olduğunu,olabildiğini düşündükçe sevgin biter nefret etmeye başlarsın. Eğer bir defa görmezden gelirsen inan bunu tekrarlar.
Kendini ne sanıyor,bırak cevapsız kalsın,sen ona cevap yazarsan oda sana yazar uzar gider. içinde kalmasını istemiyorsan aklındakileri söyle,yaz ama cevap vermesine fırsat verme. Bu konunun senin için kesinlikle kapandığını anlasın,kendini hint kumaşı sanmasın.
İçinden gelenleri yazıp birdaha rahatsız etmemesini söyle,telefonunu kapat,hattını değiştir. Kaybettiğini anlasın.

canım kusura bakma ama 15-16 yaşında sevgilimi olunur ya.. otursun onlar ders çalışsın bu yeni nesili anlamıyorum valla..senin yaş kaçtı bu arada :))
ayrıca şimdi faceden de sildim. hiç bişey yokmuş gibi arkadaşlarıyla yazıştıklarını görünce sinirim bozuldu.espriler falan dayanamadım sildim... galiba kesin bitti bu sefer

O yaştakiler öyle hazin! aşk hikayeleri anlatıyorlar kiii:) şaşırıp kalıyorum:)
Ben 26 yaşındayım,ilk ilişkimde 23 de başladı halen devam etmekte:)
Galibayla olmaz ki ama,sen iyice bi düşün o olmadan yapabilir misin,küçükde değiliz hani. Bu yaştaki ilişkide gayet ciddi gelecek planları yapılıyor,onun yerine başkasını koyabileck misin,sorun buna değer mi iyice düşün. aklından çıkaramıyorsan fevri kararlar verme,uzadıkça sonu daha kötü olur,toparlamak zorlaşır.

:)) :)) bence o yaştakiler otursunlar geleceklerine yatırım yapsınlar.Hem kendilerine yazık ediyolar hem de komik oluyolar.
canım doğru diyosun da karşındaki güvenini sarsınca ondan emin olamayınca mecbur kalıyosun böyle davranmaya ve sende biliyosundur ki ilişkide en önemli şey güvendir..
neyse belkide daha hiç aramıcak bile. kendi kendime gelin güvey de oluyor olabilirim.. en iyisi daha fazla düşünmeyeyim artık.
Teşekkür ederim ayrıca ilgin için..allah sizinkini tamamına erdirir inşallahhhhh

4 yıllık ilişki böyle mi bitti? msaj filan çekmeyin sakın çok pişmansa size affetirmeye çalışsın :) ve hemende yumuşamayın.

sorunun ne olduğunu bilmediğim için tutunacak yer arıyordum canım,eğer güven problemi varsa haklısın,iyi düşünmek gerek.
Belki o arasa bile sen konuşmamalısındır,sana kalmış artık. Senin için hayırlısı olsun.
Bende teşekkür ederim

teşekkür ederim.. sen burdakiler gibi hemen ayrıl demiyosun :)) keşke ayrılık sebebini sana özel mesajla anlatabilsem ama öyle bi hakkım yok malesef..acaba benmi büyüttüm onuda bilmiyorum ama çoğu kişi benim yaptığımı yapardı sanırım

Benimde özel mesaj atma hakkım henüz yok ama az kaldı:)
Ayrıl demek kolay değil,sonrası çok zor gelebilir.Ben mi büyüttüm diyorsan abartma ihtimalinde var:)
Ben zamanında tanışma aşamasındayken büyütüp abarttığım bi durumdan dolayı gayette aşık olduğum birini kabul etmedim,sonra 3,5 yıl sürdü hiç başlamayan bi ilişkiyi unutmam:)
Halada rüyalarıma girer
İyice düşün tart,keşke konuyu konuşabilseydik gerçekten.

nasıl yani anlamadım..o bahsettiğin kişi şuan sevgilin olan kişi değil mi ???
neyse söylüyorum burdan artık napimm.. bu bişiler yaşamak istiyo ve böyle konuşmanı istemiyorum diyince başkasıylamı konuşayım diyor ve ben bu cevabına çok bozuluyorum. uyardığım halde herseferinde aynı cevabı verince dayanamadım bende

Hayır canım bahsettiğim kişi ablamın arkadaşıydı,benimlede ilk tanıştığı andan itibaren ilgilenmeye başladı. Uğraştı durdu,çok erken yapıştığı için:) tersliyordum sürekli.
4 ay aradı,bi sürü şebeklik yaptı habire tersledim.Sonra ufacık saçma sapan bişeye kızdım,küstürdüm Aradığında vereceğim cevabı düşünüyordum salak salak ama o beni bidaha hiç aramadı.3,5 yıl geçti okulda ailemde herkes biliyordu,kimseyle ilgilenmiyordum hiç unutamadım,meğer ben o sinirendiğimi sandığım zamanlarda basbaya nazlanıyormuşum.

Şuan çocukluk arkadaşımla sevgiliyim:)çocukken çocukça hoşlanırdım,oda benden:) ama kimseyle sevgili olmadım,bidefa aşık oldum ama oda dediğim gibi olmadı işte.
Kısacası bu benim ilk ilişkimmutluyum,huzurluyum,seviyorum,seviliyorum,evlenme planları yapıyoruz şuan ama bi taraftan kendimi sorgulamıyorda değilim.Karışık durumlar...

Sende kaç yılını vermişsin,unutabilecekmisin? Aklının bi ucunda kalması çok kötü biliyor musun,ihtimal veren cümleler kuruyorsun hep,tamamen bitiremiyosun gibi.
Anlattığın konuda çok ciddi değil gibi ya güzelim,o senin sevgilin kiminle konuşsun:) Eğer hareketleriyle seni rahatsız ediyorsa haklısın orda durdurmakta ama ne bileyim işte kaç yaşına gelmişsiniz,konuşmak istiyorsa konuşun sizde ne var:)
Bizdede bu sorun oldu,bende kızdım. Anlıyorum seni aslında,kendini basit hissediyorsun değil mi.
Konuşmasına kızdığım için normalde sarılmaya bile çekiniyorum sen beni sapık sanacaksın diye diyor:)

Bu halledilecek bir mesele bence,sorun bile demiyorum bak:)ama seni fiziksel olarak rahatsız etmiyorsa tabi.

canım sen ilkini boşver demekki hayırlı olan buymuş.bak hem seviliyosun hem de seviyosun daha ne istiyosun :)) maşallah de..
ama fazla abartıyo desem. bilmiyorum doğrusu ne kadar.. ne kadarına izin vermeliyim.. Hem niye insan başkası derki sinir olduğumu bile bile. Sanki aklından başkalarını geçiriyormuş gibi geliyo.
ya ben şimdiden pişman oldum aslında. saf gibi faceden de sildim..uff.. sildiğimi anlamasın diye şimdi hesabımı dondurdum..uf ne salağım ya.. arayacağı varsa da aramaz artık

Sen ara o zaman,bu konuyu halledene kadar konuşun uzun uzun ama yüzyüze.
Başkasıyla mı konuşayım lafından anlam çıkarma bu kadar,kimle konuşacam sen sevgilim değil misin demek istiyordur herhalde:)
Neyi isteyip neyi istemediğini açık açık konuşun,sınırlarını belirle oda sana saygı duysun.
Face olayınıda küsmek için yapmadın yeniden başlamak için yaptın sen tamam mı:) Ekle yeniden pişkin pişkin tanışalım mı de gitsin :)

:)) canım bu ikinci gün bekleyeyim biraz daha olmazsa ben ararım artık napim. ama ben arayınca hemen davranışları değişiyo. yok bidaha beni dinlicekmisin yok kendine çeki düzen vercekmisin diyo..kendini hep haklı göstermeyi çok sever.benim aramam daha doğru olur aslında.
bide burda değil şehir dışında..yüzyüze az görüşebiliyoruz

Şehir dışında olması kötü olmuş tabi ama telefonda halledersin sende.
Hem burda kendine çeki düzen vermesi gereken o,bu konuyu net bi sonuca bağlamalısınız,aynı şeyi tartışıp durmanın anlamı yokki.
Belki sende biraz daha esnek davranabilirsin:)
Ama bekleme derim ben,1 hafta sonra aramak daha zor oluyor. Benim şimdiki aklım olsa zamanında arar hiç küslük oluşturmazdım.
Bugün sana bu olayı örnek olsun diye anlattım ya hatırladıkça üzüldüm bu hafta rüyamda görmüştüm zaten
Şuan karşıma çıksa bian bile düşünmem,kendi sevgilimi asla bırakmam ama içimde garip bir pişmanlık var.

aradan 2.5 ay geçmiş uzun geldi bana seven insan nasıl dayanır o kadar araya hele de 4 yıl verdiyse çok garip:26:ben olsam o kadar ara verdiğim birine dönmezdim eminim hayatında bi şeyler değişmiştir araya soğukluk ta girmiştir.niye bitti bilmiyorum ama bence bitmiş bitmiştir geriye dönmek bi hatadır ama çok seviyorum diyorsan unutamadıysan kestirip de atma derim !

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…