- Konu Sahibi breakingdawn
-
o kızda aradığını bulamayınca sana geri dönmek istemiştir. kafasında bitirememiştir seni. hala eskisi gibi olacağınızı düşünüyordur. senin değerini anlamıştır.
Slm..Bende size benzer bişi sormak istiyorum.. Sevgilinizden ayrıldıktan sonra eski sevgiliniz size hiç bişey yokmuş gibi 1 hafta sonra napıyosun diye mesaj atarsa naparsınız??? Ama hemen barışmakta istemiyosanız????
Slm..Bende size benzer bişi sormak istiyorum.. Sevgilinizden ayrıldıktan sonra eski sevgiliniz size hiç bişey yokmuş gibi 1 hafta sonra napıyosun diye mesaj atarsa naparsınız??? Ama hemen barışmakta istemiyosanız????
seni özlemiştir ondan mesaj atmıştır. cevap verme burnu sürtülsün biraz daha.
Anlaşılan seninki bir ayrılık değil küskünlük,hemen olmasada barışmayı düşündüğüne göre:)
Eğer çözülebilecek bir sorun varsa,ya da o an kızgınlıkla ayrıldıysanız ne denirki zaten,naber napıyosun diye başlanır:)
kesinlikle ayrılacam demiyorsan barışma fikrin varsa uzatma derim,1 hafta az değil.
Araya 1-2 ay girince arada geçen zamanın hesabını bana kimse veremez,o geçen zamanda ne yaptı diye kafan karışır durur.
Bana göre ayrılık olacaksa ayrılık olsun ama çözülecek bir sorun varsa küslük hiç olmasın.
:) ama yaptığına pişman da olsun istiyorum. sadece napıyosun demekle sanki kolay yolu seçiyomuş gibi geliyo.. mesela faceden falan da silsem mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?