Ayrıldığım sevgilim geri döndü,nasıl davranmalıyım?

breakingdawn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
17
0
36
İstanbul
Kızlar biz yaklaşık 2.5 ay önce ayrıldık.40 gün önce de benim doğum günümdü ve kutladı.Doğum günümden 2 gün sonra biz tartıştık ve sonra bana başkasıyla çıkıyorum ve söyleyemiyorum.Oldu mu dedi.Bende tabi çok şaşırdım ve konu orada kapandı.Sonra dün öğlen bana naber napıyorsun diye mesaj attı.Ben cevap atmadım.Sonra bu da bir şey yazmadı.Bu gün de bir baktım arıyor.Sonra açmadım.Bu da bana mesaj attı Ya x aç şu telefonu beni deli etme ya yazmış.Ne yapmaya çalışıyor ya sanki çıkıyoruz kavga ettik de ben naz yapıyorum telefonu açmıyorum sanki.Neyin tribi bu.Bu arada 4 yıldır çıkıyorduk.Şimdi bana yardımcı olun.Lütfen cevap vermeli miyim?

4 yıl çıktığın birinin neye trip attığını sen bilsensen
Neden aradığını tahmin dahi edemezsen BİZ NERDEN BİLELİM...

Ben cevap vermiyorum diye trip atıyor ama bana başkası var gibi şeyler demeyi de bildi onun için dedim neyin tribi bu diye şuan mantıklı düşünemeyecek durumdayım o yüzden sizlerden yardım almaya çalışıyorum

ewet sen bilmezsen biz bilemeyiz de 16-17 olsa idiniz çocukça tripler derdim ama 20 bende anlamadım seni hala eskisi gibi sanıyor heralde hemen cevap verirsin falan diye düşünmüş olabilir

Evet o yaşlardan beri beraberiz diye hala aynı kişi sanıyor ama büyüdük ve bu yaptığı çok ağır bir şeydi.Şimdi bir numara arayıp duruyor sanırım o ama açmayacağım.Yani cevap yazmazsam da ne olacak bilmiyorum ama

o kızda aradığını bulamayınca sana geri dönmek istemiştir. kafasında bitirememiştir seni. hala eskisi gibi olacağınızı düşünüyordur. senin değerini anlamıştır.

4 yıllık ilişki öylemi bitti,böylemi geri dönüyor yazık ya...
Sakın karşılık vermeyin.

Slm..Bende size benzer bişi sormak istiyorum.. Sevgilinizden ayrıldıktan sonra eski sevgiliniz size hiç bişey yokmuş gibi 1 hafta sonra napıyosun diye mesaj atarsa naparsınız??? Ama hemen barışmakta istemiyosanız????

seni özlemiştir ondan mesaj atmıştır. cevap verme burnu sürtülsün biraz daha.

Bn olsam onun yaptığını yapardım "başkasıyla çıkıyorum, oldu mu?" derdim. Anlasın nasıl bir duygu olduğunu!!

Bence kesinlikle net tavrını koy,istediği zaman arkasını dönüp gidecek kendi hayatına bakacak,istediği zamanda gelip kaldığı yerden hakkı varmış gidi trip yaparak devam edecek ha.
Sakın taviz verme sakın,araya başkası girmiş olmasa durumu başka yerlere bağlayabilirdik ama bir başkası girdiyse bunun sonu gelmez söyleyim sana.
Canı sıkıldıkça gider başkasına ondan sıkıldıkça döner sana.
Kimsenin kürkçü dükkanı olma.

hayatının çok önemli yıllarını vermişsin ilişkiye,sakın bunu boşa harcayanı görmezden gelme sakın affetme.

Anlaşılan seninki bir ayrılık değil küskünlük,hemen olmasada barışmayı düşündüğüne göre:)
Eğer çözülebilecek bir sorun varsa,ya da o an kızgınlıkla ayrıldıysanız ne denirki zaten,naber napıyosun diye başlanır:)
kesinlikle ayrılacam demiyorsan barışma fikrin varsa uzatma derim,1 hafta az değil.
Araya 1-2 ay girince arada geçen zamanın hesabını bana kimse veremez,o geçen zamanda ne yaptı diye kafan karışır durur.
Bana göre ayrılık olacaksa ayrılık olsun ama çözülecek bir sorun varsa küslük hiç olmasın.

:) ama yaptığına pişman da olsun istiyorum. sadece napıyosun demekle sanki kolay yolu seçiyomuş gibi geliyo.. mesela faceden falan da silsem mi acaba

:) ama yaptığına pişman da olsun istiyorum. sadece napıyosun demekle sanki kolay yolu seçiyomuş gibi geliyo.. mesela faceden falan da silsem mi acaba

O zaman konuyu halledip konuşmadan rafa kaldırmayacağını,önce sorunu halletmeniz gerektiğini,gerekirse özür dilemesini iste:)ama uzatma
İnan bana küserek pişman edemezsin,face ten falan silmeye hiç bulaşma derm,kaç yaşındasın sorması ayıp:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…