Ayrıldıgım sevgilim hala benim aldıgım hediyeleri takıyor kullanıyor

18 sene önceki sevgilimin aldığı çantayı kullanıyorum hala. üstüne kaç sevgilim oldu, evlendim, çocuk yaptım. adamdan ayrıldım ama çanta güzel ne yapayım. takarken hiç aklıma gelmiyor, üzülmüyorum. eşyalara bu kadar anlam yüklemeyin, bir siz üzülürsünüz.

Erkekler eşyaya anlam yüklemiyor. Ben boşanınca evimi değiştirdim, onu hatırlatacak çöp bırakmadım. Hırsımı almak içinde hışımla hareket ettim. Fotoğrafları yaktım. Evde ona ait kalan kıyafetleri parça pinçik olana kadar kestim. Paraya ihtiyacım olmadığı halde tek taşımı sattım. 4 ay sonra tapu devri için notere gittik. Üzerinde benim aldığım sweat shirt vardı. 🤷🏻‍♀️

Erkekler eşyaya anlam yüklemiyor. Ben boşanınca evimi değiştirdim, onu hatırlatacak çöp bırakmadım. Hırsımı almak içinde hışımla hareket ettim. Fotoğrafları yaktım. Evde ona ait kalan kıyafetleri parça pinçik olana kadar kestim. Paraya ihtiyacım olmadığı halde tek taşımı sattım. 4 ay sonra tapu devri için notere gittik. Üzerinde benim aldığım sweat shirt vardı. 🤷🏻‍♀️
ay çok güldüm, kusuruma bakmayın ne olur.

Bende aynı sizin gibiyim. Şaka gibi böyle insanları anlam veremiyorum utanmadan giymek ... bana göre birşeydegil .bende sizin gibi tüm çiçekleri attım hırsımdan saat almıstı dogum günümde ilana verdim sırf evde onun anılarınla yasamamak için

Merhaba 2senelik bir ilişkim vardı yedigimiz içtigimiz ayrı gitmezdi bu covid dönemdindeayrıldık yani sorunlarım var maddi anlamda dedi yanına gelince herseyi anlatıcam dedi son konusmamız bu oldu ne arayan ne soran 5aydır bende inat ettim hiç aramadım.arkadasının instagramına bakıyorum aynı yerde calıstıkları için sahte hesaptan bakıyorum tabiki benim ona aldıgım saati veya kazagı giymiş hiç giyince üzülmüyormu yada aklına yasadıklarımız gelmiyormu?😔
Belki kendine yakıştırdığı için giymiştir belki de sizin gibi anlam yüklemiyordur. Ama sebep ne olursa olsun ben çok yakışıksız buluyorum eski sevgilinin hediyelerini kullanmak. Bana çok ezikçe geliyor. Bir de 5 ay geçmiş bundan sonra açıklama yapmasını beklemeyin. Mantıklı bir açıklaması yokmuş sonra düşünür sana açıklarım demiş yani sadece durumu kurtarmak için öyle söylemiş.

Bende aynı sizin gibiyim. Şaka gibi böyle insanları anlam veremiyorum utanmadan giymek ... bana göre birşeydegil .bende sizin gibi tüm çiçekleri attım hırsımdan saat almıstı dogum günümde ilana verdim sırf evde onun anılarınla yasamamak için

Utanmasi mi lazimdi? Hediyeyi veren kişiyle ayrilinca onlari atmak gerekmiyor.
Benim aldigim hediyelerin atilmak yerine kullanilmasi daha iyi bisey. Zamaninda emek vererek secmişimdir muhtemelen, niye ayrildik diye atsin.

Siz o eşyalari hirsinizdan, ofkenizden hala duygunuz oldugundan gormeye tahammul edemiyorsunuz atiyorsunuz ama sizin de duygulariniz o eşyalari gorunce etkilenmeyecek şekilde bitebilseydi farkli dusunurdunuz.

Verdiginiz hediye ayrilinca kullanildi diye bu kadar dertlenecekseniz kimseye hediye almayin ilişkinizde ya da ayrilinca geri isteyin hediyelerinizi. 🤭

Eskiden degil miydi o hediyeleri geri verme,isteme,atma,yakma falan 🙄
Sizden çıkmış sonucta artık onun mali olmasi dolayısıyla giyiyor takiyor olmasin?
Siz takinti haline getirmişsiniz su an hayatınıza mi donseniz abaca kendisi devam ediyorken sizin onu takip etmeniz anlamsız 😏
Aldığım kazağı giyiyor demek hala seviyor muhabbeti daha da anlamsız 🤐

Merhaba 2senelik bir ilişkim vardı yedigimiz içtigimiz ayrı gitmezdi bu covid dönemdindeayrıldık yani sorunlarım var maddi anlamda dedi yanına gelince herseyi anlatıcam dedi son konusmamız bu oldu ne arayan ne soran 5aydır bende inat ettim hiç aramadım.arkadasının instagramına bakıyorum aynı yerde calıstıkları için sahte hesaptan bakıyorum tabiki benim ona aldıgım saati veya kazagı giymiş hiç giyince üzülmüyormu yada aklına yasadıklarımız gelmiyormu?😔
Valla bence sizdeki sorun "konuşmadan" bitirmek. Acabalar kalmış aklinizda, yarim kalmışlıklar var. Aklinizda bi sekme açık kalmış gibi. Defteri tam kapamadiginiz icin aklinizi kurcaliyor takip ediyorsunuz ne yapiyor ne ediyor diye..

düzgünce konuşup karşılıklı ortak karar ile bitirmiş olsaydiniz cok daha iyi olurdu. Artik konusun demiyorum, konusmadan aklinizdan atabilecekseniz o şekilde yapin, ya da yapamam diyorsaniz konuşup icinizde kalanları söyleyin ve o defteri tamamen kapayin. Ama artik kapayın.

Aklinizi kurcalayan biri olmasaydi sizin aldığınız bir seyi giymiş giymemiş onemsemezdiniz. Ben mutlu bile olurdum eskiden hayatimda olan kişi ile birbirimizden nefret etmeden ayrılmışız medenice, aldıklarımı ergen gibi çöpe atmamış kullaniyor işe yarıyor en azindan derdim. Sonuc ne olursa olsun bir dönem birlikte mutlu olduğum vakit geçirdiğim insanlara saygim var. Sonradan çeşitli sebeplerle ayrıldık belki ama bu, o günlerin guzel hatiralarini silmez. Hem her insan bize bir seyler öğretir, bize bir şeyler katar.

Eski sevgili hediyeleri atılmamalı bence. (Ozel hediyeleri kastetmiyorum yakın fotograflar vs yok edilir tabi)

Kızlar insanların davranışlarına çok anlam yüklemeyin. biten giden bir ilişki, neden hala aklında ki ?
Siz o eşyayı size verse ne yapacaksınız ? Emek vermişsiniz , para harcamışsınız israf mı olsun ?
Hem verilen hediye artık o kişinin malı olmaz mı ?
Evde 3 erkek olunca ben de etkileniyorum sanırım . Eskisi kadar romantik olamıyorum 😂

Belki o kazağı giyip ve saati takıp yeni sevgilisine gitti? 5 ay olmuş yahu. Dünya tersine döndü 5 ayda, bi sen mi unutulmayacaksın?

Neden utansın? Eşya alt tarafı. Eşyaya anlam yükleyen sizsiniz.

Nişanlıyım ama 7 sene önce ayrıldığım sevgilimin aldığı botu giyiyorum hala ara sıra. Maddi olarak ihtiyacım olduğundan değil. Sapasağlam güzelim botu niye atayım durup dururken? Taş gibi maşallah :KK53:
Ayrılan oydu, buna rağmen bunca zaman botu giyerken alan kişi aklıma bile gelmedi. Bottan romantizm çıkartacak değilim.

İlişkinizi sizinle konuşmaya bile zahmet etmeden bitiren biri sizin aldığınız saati takarken neden üzülsün ki?
Bitmiş gitmiş, takip ederek kendinizi yıpratıyorsunuz.

Çok anlam yüklenecek bir durum yok bence ortada

Eski sevgilim bana çok güzel bir kolye almıştı. Çok sevdiğim için elim atmaya gitmedi.kullanmaya devam ettim.Cok aşık olduğum biri olsa muhtemelen kolyeyi görmeye katlanamazdım acı verirdi.
Erkekler sevse de sevmese de eşyayla insani ozdeslestirmiyor

Neden utansın? Eşya alt tarafı. Eşyaya anlam yükleyen sizsiniz.

Nişanlıyım ama 7 sene önce ayrıldığım sevgilimin aldığı botu giyiyorum hala ara sıra. Maddi olarak ihtiyacım olduğundan değil. Sapasağlam güzelim botu niye atayım durup dururken? Taş gibi maşallah :KK53:
Ayrılan oydu, buna rağmen bunca zaman botu giyerken alan kişi aklıma bile gelmedi. Bottan romantizm çıkartacak değilim.

İlişkinizi sizinle konuşmaya bile zahmet etmeden bitiren biri sizin aldığınız saati takarken neden üzülsün ki?
Bitmiş gitmiş, takip ederek kendinizi yıpratıyorsunuz.
😁😁😁 taş gibi sağlam. Allah seni ne yapmasın

Back
X