Ayrıldıgım sevgilim hala benim aldıgım hediyeleri takıyor kullanıyor

Neden utansın? Eşya alt tarafı. Eşyaya anlam yükleyen sizsiniz.

Nişanlıyım ama 7 sene önce ayrıldığım sevgilimin aldığı botu giyiyorum hala ara sıra. Maddi olarak ihtiyacım olduğundan değil. Sapasağlam güzelim botu niye atayım durup dururken? Taş gibi maşallah :KK53:
Ayrılan oydu, buna rağmen bunca zaman botu giyerken alan kişi aklıma bile gelmedi. Bottan romantizm çıkartacak değilim.

İlişkinizi sizinle konuşmaya bile zahmet etmeden bitiren biri sizin aldığınız saati takarken neden üzülsün ki?
Bitmiş gitmiş, takip ederek kendinizi yıpratıyorsunuz.
Bir arkadaşım vardı, şu an arkadaşım olmayan. Eski sevgilisi epilasyon aleti almıştı. Kararsız kaldı, verse yenisini alsa kendi; boşa para. Adama da kullandığı şeyi vermeye ar ediyor. Adama yenisini alsa, yine para. 😂

benim babam annemle ayrildiktan sonra evlendi, bosandi, onlarca da sevgilisi oldu hala annemin dugunde hediye ettigi saati takiyor bazeb. bir kez sordum hatta sen bu saati annen hediye etti dememis miydin niye takiyorsun diye, saatin uzerinde annenin fotografi olmadigi surece sorun yok niye takmayayim cok kaliteli saat demisti. annemi de hic sevmezdi. sevgilinizin de anlam yukledigini zannetmiyorum.

Ablam eski sevgilisinin ona hediye ettiği saati takıyor hala. Aralarında 'al hediyeni, ver hediyemi' muhabbeti de geçmedi.

Ben bir kez sormuştum neden takıyorsun diye. Saatin ne suçu var demişti, hiç duygusal yaklaşmadı olaya yani 😅

Ablam eski sevgilisinin ona hediye ettiği saati takıyor hala. Aralarında 'al hediyeni, ver hediyemi' muhabbeti de geçmedi.

Ben bir kez sormuştum neden takıyorsun diye. Saatin ne suçu var demişti, hiç duygusal yaklaşmadı olaya yani 😅
Ha bi şey aklıma geldi al hediyeni ver hediyeni deyince. Annemin kuzeninin oğlu vardı, sevgilisi ile bi ayrıl bi barış ilişkileri olan. Her ayrılmada hediyeleri kargoluyorlardı, her barışmada yine kargoluyorlardı. 😂 Kargo şirketi sayelerinde sapa bir yere yeni şube açtı. 😂😂😂

Cevabı basit, eşyaya anlam yüklemiyordur.
Saat saattir, kazak kazaktır onun için, kimin nasil aldığının bir önemi yoktur.
Çok da doğru bir bakış açısı bence, keşke ben de öyle bakabilsem.

Ha bi şey aklıma geldi al hediyeni ver hediyeni deyince. Annemin kuzeninin oğlu vardı, sevgilisi ile bi ayrıl bi barış ilişkileri olan. Her ayrılmada hediyeleri kargoluyorlardı, her barışmada yine kargoluyorlardı. 😂 Kargo şirketi sayelerinde sapa bir yere yeni şube açtı. 😂😂😂
Benim de bir arkadaşım vardı doğum gününde pahalı bir saat almıştı sevgilisine. Ayrıldıktan sonra çocuk, saati kıza vermek yerine direkt satmıştı 😂

Al mektuplarını ver mektuplarımı🤣

Merhaba 2senelik bir ilişkim vardı yedigimiz içtigimiz ayrı gitmezdi bu covid dönemdindeayrıldık yani sorunlarım var maddi anlamda dedi yanına gelince herseyi anlatıcam dedi son konusmamız bu oldu ne arayan ne soran 5aydır bende inat ettim hiç aramadım.arkadasının instagramına bakıyorum aynı yerde calıstıkları için sahte hesaptan bakıyorum tabiki benim ona aldıgım saati veya kazagı giymiş hiç giyince üzülmüyormu yada aklına yasadıklarımız gelmiyormu?😔
Eski erkek arkadaşım benle sevgiliyken eski flörtünün aldığı giysiyi giyiyordu. Maddi durumu yoktu pek. Ben de ses etmezdim. O geldi aklıma :D

Bende eski sevgilimin aldığı kazağı giyiyorum evet aklıma o geliyor ama giyme sebebim beğendiğim bir kazak yani kendisi umrumda değil.

Bence eski sevgililerden kalan hediyeleri kullanan taraf gamsız ve hislerini geride bırakmış taraf oluyor. Kullanandan değil kullanamayandan korkacaksın. Sadece bunu yazmaya geldim 😊

Merhaba 2senelik bir ilişkim vardı yedigimiz içtigimiz ayrı gitmezdi bu covid dönemdindeayrıldık yani sorunlarım var maddi anlamda dedi yanına gelince herseyi anlatıcam dedi son konusmamız bu oldu ne arayan ne soran 5aydır bende inat ettim hiç aramadım.arkadasının instagramına bakıyorum aynı yerde calıstıkları için sahte hesaptan bakıyorum tabiki benim ona aldıgım saati veya kazagı giymiş hiç giyince üzülmüyormu yada aklına yasadıklarımız gelmiyormu?😔
Ben de yaptım bunları. Zamanında alınanları ayrıldıktan sonra kullandım. Evliyim, hala bir hediye duruyor dolapta hatta sonkinden. Önem taşımıyor benim için.

Back
X