- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.577
- 598
- Konu Sahibi myskybeatsyours
Belki iş ortaklıkları olmuştur ya da maddi bir zarardır. Ay en son Lost' u izlerken böyle teori kasmıştım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vuhuuu :) Bu benim teoriyi de aştı. Gerilim dizisi çekiyoruz hep birlikte.konuyu ilk okuduğumda aklima gelmisti. birlikte olmus olabilirler mi? yani aslinda sevgililerdi ama yeni minayrildirlar. cok mu ucuk oldu bilmem ama nedense öyle bisi geldi aklima.
Vuhuuu :) Bu benim teoriyi de aştı. Gerilim dizisi çekiyoruz hep birlikte.
Ama bilemiyorum, her şey mümkün gibi. Böyle koskocaman bir şey de çıkabilir, saçma sapan erkek tripleri de çıkabilir yani.
Ya ama bin tane site var nasıl bulacak ki?Hiçbir erkek 15 yıllık en yakın arkadaşının sevgilisine böyle durduk yere mesaj atmaz. İşin içinden bir şeyler çıkacak. Ya ciddi bir zarar verdi, ya da ayrıldıklarını duydu bu arkadaşta gözü vardı onun üzerinden yürüyecek. Ya da her ikiside. Bu arada resimlerinizin yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyorsanız ifşa sitelerine adınızı yazıp aratın en azından kaldırtma yoluna gidebilirsiniz fark ederseniz.
Uzman dogru buluyor diye ben doğru bulmak zorunda değilim.in_a, post: 47370752, member: 768511"]Saflıkla alakası yok. Ben ilişkimizi canlı tutmak adına kabul ettim. Piskologlar, uzmanlar bile bu tarz şeyleri doğru buluyorlar. Ilişkiyi canlı tutmak ve heyecan katmak adına. Zaten seviştiginiz ve vucudunuzun her metrekalesini bilen bir adamdan neden çekiniyim.
Bu mail olmasaydi inanin bir saniye de suphelenmezdim fotolarimi alip internet e yayar mi diye ama bu mail... ister istemez şuphe getiriyor akla.
Ya ama bin tane site var nasıl bulacak ki?
Ama teoriniz gerçek olabilir.
Hiç üşenmeden tek tek 16 sayfayı okudum gerçekten önemli bir konu,fotoğraf olayını sil at kafandan bir gun olur da başına gelirse düşündüğün sakın korkma hukukla çözersin meseleni zamanı geri alamazsın yapmak istedin yaptın bu kadar. Ve cevap yazdı mı o kişi aşırı merak ettim: D
Biz de :)Cvp yok henüz.
Benimle dalga mı geçiyor anlamış değilim... :/ cvp olmadığı için iyice meraklanmaya başladım...
Ben erkek olsam ve kötu nıyetli olsam çoktan vermiştim para karşılıgı alan erotik siteler var hiç grip baktıbnımz mı bılmem ama bınlerce kızın açık seçik fotosu var hatta uyarı vardır tanıdık çıkabilir sasırmayın diye alıcı aracılıgıyla yapıldıgı için korkmuyorlar da , buradan kızlara da ders olsun madem çok ısrarcı sevgılınız göndermek ıstıyorsunuz barı beyaz bır duvarın onunda yuzunuz gorunmeden çekip yollayın.
Daha once den ayrilmistik. 3 ay ayri kalmistik ve geri baristigimizda fotolar yine duruyordu. Her gece açıp bakiyorum demisti, isteyken bile bakiyorum demisti ne kadar dogru bilemem.
Bi ara yari ciplak resmimi de telefonunda arka fon olarak kullanmis. Telefonu sifre li ama yani sadece o acabilir...
Çıplak resmini arka plan olarak mı kullandı dedin
![]()
Yarı çıplak.. bende şaşırmıştım... :/