Ayrıldığım sevgilimin arkadaşından mail geldi, endişelerim ve korkularım oluştu. Nasıl davranmalıyım

konuyu ilk okuduğumda aklima gelmisti. birlikte olmus olabilirler mi? yani aslinda sevgililerdi ama yeni minayrildirlar. cok mu ucuk oldu bilmem ama nedense öyle bisi geldi aklima.
Vuhuuu :) Bu benim teoriyi de aştı. Gerilim dizisi çekiyoruz hep birlikte. :KK53:
Ama bilemiyorum, her şey mümkün gibi. Böyle koskocaman bir şey de çıkabilir, saçma sapan erkek tripleri de çıkabilir yani.

Aralarında para ya da kadın meseleleri geçmiştir bence, başka şeyler olduğunu düşünmedim ben. Ayrıca geç yaşta evlenen ya da hiç evlenmeyenler problemli mi oluyor, ne alaka? Genç yaşta evlenenler çok mu normaller ya da? Bazılar bi laf söylüyor ama laf laf değil bal kabağı!
Konu sahibi yerinizde olsam o arkadaşa lafın devamını sorarım, ne anlatacak bakalım. Sonra da ikisiyle de tüm ilişiğimi keserim. Fakat eski sevgilinize bu olaydan kesinlikle bahsetmeyin, hem ne gerek?

Vuhuuu :) Bu benim teoriyi de aştı. Gerilim dizisi çekiyoruz hep birlikte. :KK53:
Ama bilemiyorum, her şey mümkün gibi. Böyle koskocaman bir şey de çıkabilir, saçma sapan erkek tripleri de çıkabilir yani.

Hiçbir erkek 15 yıllık en yakın arkadaşının sevgilisine böyle durduk yere mesaj atmaz. İşin içinden bir şeyler çıkacak. Ya ciddi bir zarar verdi, ya da ayrıldıklarını duydu bu arkadaşta gözü vardı onun üzerinden yürüyecek. Ya da her ikiside. Bu arada resimlerinizin yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyorsanız ifşa sitelerine adınızı yazıp aratın en azından kaldırtma yoluna gidebilirsiniz fark ederseniz.

Hiçbir erkek 15 yıllık en yakın arkadaşının sevgilisine böyle durduk yere mesaj atmaz. İşin içinden bir şeyler çıkacak. Ya ciddi bir zarar verdi, ya da ayrıldıklarını duydu bu arkadaşta gözü vardı onun üzerinden yürüyecek. Ya da her ikiside. Bu arada resimlerinizin yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyorsanız ifşa sitelerine adınızı yazıp aratın en azından kaldırtma yoluna gidebilirsiniz fark ederseniz.
Ya ama bin tane site var nasıl bulacak ki?
Ama teoriniz gerçek olabilir.

Benim anlamadığım sen ayrılınca adamın mail atası gelmiş. Eski sevgilinle görüşmüş olabilir mi? Fotoğraf olayını kafana takma derim, günümüzde photoshop çok gelişti artık hicbirimiz güvende değiliz bu konularda...

in_a, post: 47370752, member: 768511"]Saflıkla alakası yok. Ben ilişkimizi canlı tutmak adına kabul ettim. Piskologlar, uzmanlar bile bu tarz şeyleri doğru buluyorlar. Ilişkiyi canlı tutmak ve heyecan katmak adına. Zaten seviştiginiz ve vucudunuzun her metrekalesini bilen bir adamdan neden çekiniyim.

Bu mail olmasaydi inanin bir saniye de suphelenmezdim fotolarimi alip internet e yayar mi diye ama bu mail... ister istemez şuphe getiriyor akla.
Uzman dogru buluyor diye ben doğru bulmak zorunda değilim.
Burdaki esas mesele vücudunun her yerini bilen adama ffotoğraf göndermek değil. İnsan 20 yıllık kocasını yeri geliyor taniyamiyor. O insandan gün gelirde olduki ayrıldın ve bu kişi şerefsiz çıkar fotolarini şuraya buraya atar.. Olay bu.

Ya ama bin tane site var nasıl bulacak ki?
Ama teoriniz gerçek olabilir.

bulamayadabilir. google diye bir şey var arama yapılıp bakılır yoksa ya da farklı bir isimle dolaşıyorsa yapacak bir şey yok. Kaldı ki adamın barışırız gibi bir ümidi varsa yayınlamaz hemen. Biraz zaman geçip yeni birini bulunca yayınlayabilir. Düzgün karakterli birisiyse zaten hiç aklından bile geçmez. Ama fotolar yüzü açıksa ileride başa bela olma potansiyeli var maalesef.

Bu meile ayrildigin adamda yazmis olabilir dusuncesini bilemicem ama sen meili atan kisiden no iste ara ve bulus iyi niyetliyae yuztuze goruauruz belki

Hiç üşenmeden tek tek 16 sayfayı okudum gerçekten önemli bir konu,fotoğraf olayını sil at kafandan bir gun olur da başına gelirse düşündüğün sakın korkma hukukla çözersin meseleni zamanı geri alamazsın yapmak istedin yaptın bu kadar. Ve cevap yazdı mı o kişi aşırı merak ettim: D

Ayrılalı 3 gün olmuş ve erkek arkadaşının küs olduğu arkadaşı sana mail atıp seni uyarıyor .

Nedense zamanlama harika
Bu iste bir is var
Ama erkek arkadasina soylememelisin bence

Hiç üşenmeden tek tek 16 sayfayı okudum gerçekten önemli bir konu,fotoğraf olayını sil at kafandan bir gun olur da başına gelirse düşündüğün sakın korkma hukukla çözersin meseleni zamanı geri alamazsın yapmak istedin yaptın bu kadar. Ve cevap yazdı mı o kişi aşırı merak ettim: D

Cvp yok henüz.
Benimle dalga mı geçiyor anlamış değilim... :/ cvp olmadığı için iyice meraklanmaya başladım...

Ben erkek olsam ve kötu nıyetli olsam çoktan vermiştim para karşılıgı alan erotik siteler var hiç grip baktıbnımz mı bılmem ama bınlerce kızın açık seçik fotosu var hatta uyarı vardır tanıdık çıkabilir sasırmayın diye alıcı aracılıgıyla yapıldıgı için korkmuyorlar da , buradan kızlara da ders olsun madem çok ısrarcı sevgılınız göndermek ıstıyorsunuz barı beyaz bır duvarın onunda yuzunuz gorunmeden çekip yollayın.

Sitenin adi nedir?

Daha once den ayrilmistik. 3 ay ayri kalmistik ve geri baristigimizda fotolar yine duruyordu. Her gece açıp bakiyorum demisti, isteyken bile bakiyorum demisti ne kadar dogru bilemem.

Bi ara yari ciplak resmimi de telefonunda arka fon olarak kullanmis. Telefonu sifre li ama yani sadece o acabilir...

:KK57: Çıplak resmini arka plan olarak mı kullandı dedin :oha:

Back
X