ayrıldığın sevgiline doğumgünü mesajı

kontes88

geceyi sana yazdim__
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
124
0
96
Manisa
arkadaslar severek ayrıldığınız sevgilinizin diyelimki bugün doğumgünü naparsınız? söyle güzel bi doğumgünü mesajı atıp hatırladığınızı mı gösterirsiniz yoksa umursamazmısınız? lütfen herkes ne düsündüğünü yazsın şuan bu durumdayım ve napsam bilmiyoruma.s.

ilişkimin durumuna bağlı iki ay çıkıp ayrıldığım bi adama atmam mesaj ama yıllarımı harcadığım bi adama, doğum günün kutlu olsun güzel günler yaşa falan filan derim.

ben 6 senelik erkek arkadaşım var öncesinde çocuklukmu dersiniz nedir ama 5 sene birini sevdim .. bu bana sonradan geldi istedi ama ben bu erkek arakdaşımı seçtim emek veren oydu diye neyse bunlar ayrıntıı.. :)) yeri ayrıdır bende yanlış evet amaa senelerce onu sevdigimi bilmiyor hala ve ben her sene doğum gününde kutlarım bir tek msj ile.. "Doğum günün kutlu olsun nice yaşlara" diye..

neden msj atıcaksın kı ayrılmadın mı sen,
hala etkıleyebılceksen geceden atsaydın neden gun bıtmıs sımdı atıyosun
yarın mı dogum gunu ?

nette guzel msjlar var hazır msj at komık olur hem

atmam, hiç umursamam. büyük ihtimal hatırlıyor bile olmam zaten :lepi:

ayrılma seklıne baglı
bende ayrıldıgımda dogumgunume bı hafta vardı ve bız severek ayrıldık
cok bekledım ama kutlamadı
ben kutlasın ısterdım
sızın ılıskınıze baglı ama eger kırıcı ayrılmadıysanız sebnı sevdıgını bılıyosan
bı msj at sade derım

Atmıştım. Kısa süren bir ilişkimdeki kişiye atmıştım gecen yıl.
Kötü bir şekilde ayrılmamıştıksengözlerimebaksanab (kandilimi vs. kutladıgı için atmıştım bide)

Ama artık atmıyorum
Kötü şekilde ayrıldığım kişiysede hayatta atmam. Hatırlamam bile dogum günü
Yeni sevgilileri hatırlasın bananeeee:dance:

at canım nolcak ki.sadece sağda solda hala beni unutamıyor,aklı bende diye söyleyip havalı havalı gezsin...

Atmazdım :1no2:
Ne kadar severekde ayrılsak, ayrılmışız bitmiş konu açılmamak üzere kapanmış
Tekrar mesajlar atarak özel günleri kutluyarak eskiyi hatırlamaya gerek yok
o zaman tam ayrılık olmaz gerek yok yani bana göre tabi:1rolleyes:

Bende deli gibi severek ayrılmıştım her özel gün geldiği zaman herkese danışıyordum msj atıyım mı diye yok deseler bile o an bulunduğum ruh halime göre hemen msj atıyordum. Benim durumum farklıydı 4 sene sadece o olmuştu ondan aldırmıyordum havalansa, unutmamış beni dese bile. Seviyorsan bi umut bekliyorsan at msj ama artık kesin bitti diyorsan atma derim ben kaydirigubbakcemile5

Kesinlikle mesaj falan atmam. Ayrılmışsam beni hiiç ilgilendirmez. Severek ayrılmalara da inanmam. Bir taraf gerçekte sevmiyor ki ayrılıyor insanlar. Mesaj atmam, o bana mesaj atsa doğum günümde "kimsin" derim sadece!

İnanmasan bile severek ayrılıp çok acı çekenler var arkadaşım... illa bu ayrılıklar diğer tarafın az sevgisinden kaynaklanan ayrılıklarda olmuyor. Ondan seviyorsam ve eğer ayrıysam ben mesaj atarım... Gerçi geçmişte yaşadığıklarımdan böyle diyorum belki bi daha sevsem ve severek ayrılsam msj çekmem. Bu birazda karşındaki insanada bağlı. Haketmeyen biriyse kesinlikle atmam... pff karışık bi durum.. :bbo:

Kesinlikle mesaj falan atmam. Ayrılmışsam beni hiiç ilgilendirmez. Severek ayrılmalara da inanmam. Bir taraf gerçekte sevmiyor ki ayrılıyor insanlar. Mesaj atmam, o bana mesaj atsa doğum günümde "kimsin" derim sadece!

Bende kesinlikle mesaj atmam...
Bu konuda mantığımı tercih ederim yinede büyük konuşmak istemem tabi...Ama şu düşüncene katılmıyorum severek ayrılmak diye bir şey var arkadaşım...Bu konuda edi'ye katılıyorum...

aman ya tüm gun düşündün at atcaksan hehe aklında ıcınde kalmaıs olur walaaa

kötü olarak ayrıldıysan tbiki atma derim bnde.. ! g..nü kaldırıcaksın durup dururken yksa güselim.. bn öle yapmıstım sAhsen..

Bence gerek yok...
Ama çok içinden geliyorsa at tabi ki, birşey kaybetmezsin...
Bari duygu yüklü bir mesaj atma bari, "doğum günün kutlu olsun nice yıllara" yeterlidir kanımca...

aman ya tüm gun düşündün at atcaksan hehe aklında ıcınde kalmaıs olur walaaa

:):)
Erkekler direkt o an düşündüğünü söyler, yapar, eder...Biz en ufak bir hareket için allahım ne ikilemlere gireriz, düşün düşün düşün, ihtimalleri kur vs. Keşke erkekler gibi düz davransak bu kadar irdeleyip kafamızı yormasak değil mi?a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…