ayrıldığın sevgiline doğumgünü mesajı

ben sadece eski nişanlımın doğum gününü kutlarım.. ayrıca sözlenme yıldönümümzdü.. onun doğum gününü ölene kadar kutlarım galiba.. bi keresinde toplum içinde şuanki sevgilimin doğum gününü sorduklarında onunkini söylemiştim.. sevgilim çok bozulmuştu ayıp etmiştim...

sevgilin biliyor mu peki kutladığını :1shok:
yanlış anlama canım ama unutamadınmı hala onu

sevgilin biliyor mu peki kutladığını :1shok:
yanlış anlama canım ama unutamadınmı hala onu

yok tatlım sevgilimin gözünün içine soka soka kutlamıyorum tabi ki.. ne olursa olsun üzülür sonuçta.. benimki unutamamak gibi bişey değil.. 3 senelik nişanlımdı o.. aynı evi aynı hayatı paylaştık.. can ciğer kuzu sarması olmasak da doğum günlerimizde birbirimizi arar sorarız..onca yaşanmişliğin hatrı var.. bizimki biraz farklı cnm.. biz nişanlıdan sevgiliden öte çok çok iyi dosttuk.. onun dostluğunu çok özlüyorum ne yalan söyliim.. bazen cidden boşluğunu hissediyorum.. bi sevgili olarak değil sadece dostluğunu özlüyorum.. her derdimde yanımda oluşunu özlüyorum.. ne bilim yaa.. keşke hiç aramızdaki sevgi aşka dönüşmeseydi de hep dost olsaydık.. arkadastık çünkü öncesinde =(

önceki mesajlarından biliyorum az cok yanlış hatırlamıyosam aile durumundan dolayı ayrılmıştınız, aynen bende sevgilimle böyleyim ilerde ayrılırsak bende özel günlerde ararım kötü günlerinde(vefat gibi) yanında olurum bunu kimse engelleyemez,senin açından zor olmalı ama anlayışlı bir sevgilin var ne güzel,kıymetini bilin birbirinizinboshayallersmile

evet anlayışlıdır.. ona karşı hiç bişey hissetmediğimden emin.. allah korusun şimdi çok büyük bi acı yaşasam herkesten önce eski nişanlım yanımda olur.. bazen bazıları eski sevgiliden öte bi parçamız gibi oluyor.. o yüzden yaşanan bazı şeylerin hatrına en azından doğum gününde iyi doğdun sözünü hak ediyolar bence..

yarın doğum günü , 3 haftadır görüşmüyoruz ama bitmesini o istedi , msj atmak istemiyorum ama umarım benden msj bekliyordur ve o gece gözü telefonda kalır . psikopat olmuşum ben onun yüzünden gidince farkettim .
ama msj bile atmıycam zor tutucam kendimi ama lmaz:

Bende eski sevgilime dogum gunu mesaji ararken gordum mesajinizi. Hala mutluyor musunuz gercekten bu surede kutladiniz mi

Bende eski sevgilime dogum gunu mesaji ararken gordum mesajinizi. Hala mutluyor musunuz gercekten bu surede kutladiniz mi

10 sene önce yazmışım bunu.. Artık kutlamıyorum, çünkü evlendi. Hiç kimsenin huzurunu bozmak olmaz. Ama kendisi geçen ay onca seneden sonra beni görüntülü aradı, reddedip engelledim.

Mesaj falan atmam görüşümce ayrıldık ve bitti maziyi hatırlamaya gerek yok çünku birşeyler doğru dürüst gitseydi ayrilmazdiniz kendi hayatınıza yön verin derim boşverin takmayın o sizi kaybetmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…