Ayrıldık ama bundan sonra hayatımıza gireceklere söylemek istediğimiz birşeyler var:)

vegateryan

bu ara burda takılıcam, az öteye kayın
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
425
5
296
36
İstanbul
ee tamam ayrıldık bitti..acısını yaşıyoruz belkide unuttuk..ama hayatımıza başka biri girmeyecek değil ya..ya da sonuna kadar yasla yaşamıcaz gelecekteki sevgilime belkide eşime burdan sesleniyorum

bana bak arkadaşım 6 senelik bir ilişkiden çıktım diye kurban olıyım abuk subuk sorular sorma bir kere sorumluluklarını bil
beni anlamaya özen göster aldatmaya değil böyle için temiz, güzel yürekli ol ve en önemlisi beni önemse

bu arada işin meslegin eğitimin ve kariyerinde olsun be anacım..askerliğide bitir yavrum..hatta şu sıralarda belkide askerdesindir

yoksa başka bir kız arkadaşınmı var şu an..ammmmann hiç kıskanmadım canım gelecekte benlesin unutma

geleceğe not : aklıma geldikçe maddeler ekleyebilirim ciddiye al üzme beni

Lütfen her aradığım sorduğumda mesaj attığımda bana en kısa sürede mümkünse anında cevap ver,evlenmek için hazırlıklı ol tanıştıktan çok kısa süre içerisinde herşeyi paylaşıp evlenebilelim,beni üzmemeye çalış,düşünceli ve nazik ol,İşin mesleğin saygınlığın olsun,ben sana ne kadar ilgi gösteriyorsam sen daha fazlasını göster,beni sevdiğini belli et,Beni dinlemeden asla yargılama,seninle tanışmadan önceki hayatımı sor anlatayım,0 km kızım bunu bil doğru adamla karşılaşmadan ve evlenmeden asla cinsellik yaşamayacağımı bil bana ona göre davran,değerimi bil ki değerini bileyim.

hahaha süpermiş

Hoop alooo ayağını denk al. Tamam daha tanışmıyo olabiliriz ama hareketlerine dikkat edecen aga

Not: Çok kaptırdım galiba. Sebepsiz yere sinir oldum şu an

Niyetin ciddi olsun, zaten bende bu saatten sonra vakit gecirmek amacli birseylere baslamak istemem. Ama Lutfen beni aceleye getirme. Seni sevmem, sana alismam icin bana zaman ver. Sabirli ol ne olur..
Anlayisli ol, konus benimle. inan ki o kadar cok uzlasabilirim ki tek anahtar benimle iletisim halinde olman. Senin kafandan gecenleri mucizevi bi sekilde anlamami bekleme. Bazi seyler zamanla yerine oturur. Ben senden emin olmadan kalbimi, gelecegimi, hayallerimi sana teslim edemem. Benim icin ayakbagi olma, yol arkadasi ol. Zaten seni seviyorsam senin yaninda olmak icin bircok sey yaparim ama senin icin fedakarlikta bulunmami bekleme. Uzlasabilirim ama kimseye guvenemiyorum artik ilerde beni pisman edersin diye hicbir fedakarlik yapamam. Buyuk konustugumunda farkindayim ama lutfen beni zorlama. Cok kiskanc olma hic hoslanmam. Arkadaslarima, gittigim geldigim yerlere karisma. Ben zaten edepli bi insanim, sanki yaptigim yanlismis gibi kiskanc tavirlarinla beni bogma.

Kendine guveni olan bi adam ol. Durust ol, sadik ol. Sana guvenmemi sagla ne olur. Sirtimi sana guvenle dayamami sagla. Ben biraz gelgitleri olan dengesiz bir kizim, sen saglam dur. Ne istedigini bana kesin bi sekilde belirt. Ilk basta mirin kirin etsemde emin olki kararli durusun beni sana hayran birakacaktir. Korkak olma. Duygularinin arkasinda dur. Beni sev. Inan sevgiyle besleniyorum. Sen beni biraz sev ben sana kendini krallar, sultanlar gibi hissettiririm. Konuskan ol. Ilgi alanlarindan bahset. Benden futbolu bilmem neyi takip etmemi bekleme. Oturup seninle mac izleyebilirim ama ligi falan takip edemem uzgunum bu tarz seyleri erkek arkadaslarinla paylas. Ben senin kiz arkadasinim.

Dokunmak benim icin cok onemli. Sende bunu seviyor ol. Aksamlari seninle sarmas dolas bi sinema izlememe izin ver. Op beni, dayanilmaz ol, dayanilmaz oldugumu dusun.

aman aman kimseyi istemem dertsiz başıma dertmi alcam ben iyiyim böyle depresif depresif

Son düzenleme:
beni değiştirmeye çalışma bende seni değiştirmeyeceğim geçmiş ilişkimi sorgulama emin ol seninle daha güzel ilişki yaşayacağım çünkü 5 yıl tecrübem var :)

ben kendimi önemsiyorum bir elmanın iki yarısı olmayalım aynı olmayalım iki ayrı meyve olalım birbirimize birşeyler katalım birbirimizle öğrenelim değişmeden değiştirmeden...

yalan konuşma anında silerim.ben sana dürüst olacağım sende bana...

evlilik diye sonsuzluk diye tutturmuyorum sende tutturma..Aşkı hergün yaşamayı seçelim ama yarını dünü düşünmeden bugünü yaşayarak :)

bana her dakka mesaj atmana gerek yok ama sorumluluk bilincin yerinde olsun... mümkünse kız kardeşin olmasın

ben hayatta tek başımada mutluyum muhtaç değilim sana tek başımada yemek yemekten mutluyum ama sende olursan güzel olur

sana değer veririm hemde çok ama muthaçlık derecesinde değil sende öyle ol :)

şimdilik bu kadar :)..

ha bak aklıma geldi, güzel bir evlilik teklifide isterim. biraz yaratıcı ol düşün beni

:) ben almıyım zor zamanlar geçiriyorum 3 yılım çöp gittikten sonra bir okadar yıl daha heba edemicem yani kafama yeni bir dert alamam gelecek olan varsa gelmeden geri dönsün bir daha acı çekmek istemiyorum

ne olur merhametli ol, aglatma diyemiyorum,aglatacaksin biliyorum ama gonlumu de almasini bil.
arkadaslarini dinleme, aramiza sokma. erkek ortami,batak diye diye ihmal etme beni..
sacma sapan kizlara pis pis sulanma.
ilgi manyagi degilim ama haber almadan da yasayamam bil yani. nolur gecmisini unut ve ben disimdaki tum kadinlarin cenaze namazini kil kendin icin

ha bi de bak kac aydir bekliyorum gelmeni tez gelir nolur 1 sene olacak nerdeyse..dokunaym sana, seveyim seni artik

beni çok seviyorum zannedipde aradan zaman gecince ben sevmemişim deme
aynı filmi izlemedik ben bilgisayar oyunu oynamıyorum senin yaptıgın espiriye her zaman cevap vermiyorum benden ayrılma ben farklı biriyim seninle tıpa tıp aynı olamam
sevgi sadece dokunmak değildir bunu bil
beni sık sık ara beni sık sık kontrol et kıskan ne olur

Gümbür gümbür cik karsima Delikanliliginla
Kosulsuz Sartsiz sev beni Bana deger verdigini hissetir sözlerinle davranislarinla sahiplen ama sahip olmayla karistirma cünkü kisitlanmaktan haz etmem bana güven görüceksinki güvenini bosa cikarmicam.Mertliginle kibarliginla beni mest et Gülelim agliyalim sakalasalim cocuklasalim tartisalim da ama uzatma ki kadin erkek karismasin kim olduguBana dokunmaktan kendini alikoyma
Vazgecilmezin olim simdilik bu kadar

Allah aşkına ağır ol. sen erkeksın ağır olmalısın beni taşımalısın. bugun sevıyorum derken yarın yok olmuyo deme saçmalama nolur. mesajlarıma anında cevap ver gozun benden baskasını gormesın. dakıka bası benı sevdıgını de soyleme ama. hedıyeler alabılrsın pahalı olmasına gerek yok anlam degerı yuksek olsun yeter. ama ıs cıddıye bındıgınde tek tasımı ısterım. ılıskımızı fazla uzatmadan bı sene ıcınde bana evlenme teklıf edersen tadından yenmez. hee bı de bazıları gıbı karsı yakada oturucak olursan lutfen ayagıma kadar gel prda burda bulusalım deme o kadar mal olma. hatta araban olsun gel evımden al benı ayrıca ölümüne kıskanabılırsın severım bılmelisin

başta beni seeevv, aşık ol ve en önemlisi değer ver. sözümü ikiletmeee sakııınnnnnnnnnn :)

lütfeen askerliğini de yap bide onunla uğraşmayalımmmm... ayrıcaa mesleğin kariyerin işin gücün eğitiminde olsun ki yarın öbür gün aman senin altında eziliyorum diye zırvalamaaaa :)

herşeyden önce tut beni başkada bişi istemem.... haa olurda istersem söylerim dediğimi yaparsınn :))))))))

ayrıca lütfen birazda romantik olll

Sabirli ol... Asiri kiskanc olma ben zaten neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilecek yastayim... Eglenceli ol beni gözlerimden yas gelinceye kadar güldür... Iknaci ol ama yumusak bi dille... Ani yasamayi ögret bana... bazen dengesizim ve asiri duygusalim bana anlayisla ve sabirla davran... Eger bastan yapamam dersen hic zamanimi alma bi gidise daha dayanamam... Yanin da huzur bulayim... Ailene saygili ol ihtiyaclari olunca yanlarin da ol fakat bana olan sorumluluklarini da bil... Onlar annen ve baban olabilir fakat biz de anne ve baba olup bi aile olacagiz bunu asla unutma ve birbirinden ayirabilmeyi ögren... Senden öncesi gecmiste kaldi ve bana tecrübe oldu bnu kendine sorun yapma... Zaten sen karsima ciktigin anda gecmis görevini yapmis ve gitmis olacak fazla takilma... Stres yapma, sakin ol ve beni bekledin diye surat asma... Hayattan zevk almayi bil.. Bana senede bi kez olsa bile bi siir yaz bazen sarkilar söyle... Cok istedim galiba...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…