Niyetin ciddi olsun, zaten bende bu saatten sonra vakit gecirmek amacli birseylere baslamak istemem. Ama Lutfen beni aceleye getirme. Seni sevmem, sana alismam icin bana zaman ver. Sabirli ol ne olur..
Anlayisli ol, konus benimle. inan ki o kadar cok uzlasabilirim ki tek anahtar benimle iletisim halinde olman. Senin kafandan gecenleri mucizevi bi sekilde anlamami bekleme. Bazi seyler zamanla yerine oturur. Ben senden emin olmadan kalbimi, gelecegimi, hayallerimi sana teslim edemem. Benim icin ayakbagi olma, yol arkadasi ol. Zaten seni seviyorsam senin yaninda olmak icin bircok sey yaparim ama senin icin fedakarlikta bulunmami bekleme. Uzlasabilirim ama kimseye guvenemiyorum artik ilerde beni pisman edersin diye hicbir fedakarlik yapamam. Buyuk konustugumunda farkindayim ama lutfen beni zorlama. Cok kiskanc olma hic hoslanmam. Arkadaslarima, gittigim geldigim yerlere karisma. Ben zaten edepli bi insanim, sanki yaptigim yanlismis gibi kiskanc tavirlarinla beni bogma.
Kendine guveni olan bi adam ol. Durust ol, sadik ol. Sana guvenmemi sagla ne olur. Sirtimi sana guvenle dayamami sagla. Ben biraz gelgitleri olan dengesiz bir kizim, sen saglam dur. Ne istedigini bana kesin bi sekilde belirt. Ilk basta mirin kirin etsemde emin olki kararli durusun beni sana hayran birakacaktir. Korkak olma. Duygularinin arkasinda dur. Beni sev. Inan sevgiyle besleniyorum. Sen beni biraz sev ben sana kendini krallar, sultanlar gibi hissettiririm. Konuskan ol. Ilgi alanlarindan bahset. Benden futbolu bilmem neyi takip etmemi bekleme. Oturup seninle mac izleyebilirim ama ligi falan takip edemem uzgunum bu tarz seyleri erkek arkadaslarinla paylas. Ben senin kiz arkadasinim.
Dokunmak benim icin cok onemli. Sende bunu seviyor ol. Aksamlari seninle sarmas dolas bi sinema izlememe izin ver. Op beni, dayanilmaz ol, dayanilmaz oldugumu dusun.