ayrildik ama unutamadigini ve intihar edecegini söylüyor...

_ecrinnur_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
228
1
46
Diğer
kizlar ayrildik, ben biraktim onu...ama o hala bana yazip duruyor...sms atiyor...msnimden sildim onu...ben geri yazmiyorum asla...ama o öyle seyler yaziyor ki...demin ise böyle yasamak istemedigini ve intihar etmeyi düsündügünü sölüyor...ayrildigimizdan beri haftalardir hergün kackez aradi ama yanitlamadim...günahim neydi ben seni sadece sevdim ve istemeye geldik diyor...ama öyle kötü izlenim biraktilar ki kendilerinden soguttular...ailem de istemed cünki bu aile sanirim beni kullanmayi düsünüyor (gelirim yüzünden) o yüzden ayrildik...

Amaaann salla. İntihar etmez merak etme.
O yazsın dursun, pes edecektir.

Neden bu yorumu yaptığıma gelince; seni istemeye geldiklerinde kötü izlenim bıraktıkları ve seni kullanmayı düşündüklerini söylediğin için.
Madem ailecek tutmadı gözünüz konu bile açmaya değmez bu adam için.
Eğer niyeti kötüyse her şaklabanlığı yapıp seni ikna etmeye çalışması normal.

Hem seni sevdiğine de inanmıyorsun anladığım kadarıyla, bu sebeple yaptıkları seni yumuşatmasın.
O yazdığı mesajlar falan...

bence en doğrusunu yapmışsın bitirmekle..
madem ailen de istemiyor sende soğumuşsun gerisi önemli değil..
arar arar susar ve bana kalırsa intihar ederim şunu yaparı bunu yaparım hepsi blörf...
zaten kız ya da erkek sinir olurum ilişkiler bitince intihar edicem dendi mi sanki cana kıymak kolay gibi...
neyse canım umarım hakkında hayırlısı olur..

kizlar saolun, benim tahmin ettigim ama emin olamadigim seyleri yazmissiniz:) simdi iyce eminim blöf olduguna. intihar etmeyi düsünseydi coktaan temizce bu isi hallederdi. :52:
sanirim benim yapabilecegim en iyi sey numarami degistrmek. üf ya pire icin yorgan yakiorum...:63:

Evet tabi ki numaranı değiştir canım.
Belli ki aklın başında, ne kadar saf kızlar var.
Sen çoktan çözmüşsün olayı.
Noyu da değiştirdin mi tamamdır. ;))

canim sagol, yeni ayrildigimda biraz zor atlattim cok kötüydü ama yinede terk edebildim...su an 2 hafta gecti ve ne kadar isabetli bi karar verdigime seviniyorum...kendimi daha özgür hissediyorum:/ ilk basta cok özledim ama yinede hic taviz vermedim:) hislerimin mantigimin önüne gecmesine izin vermedim...

su an yine yazdi ve aileme beddua ediyor. benim su son iki haftadir yasadigimi dilerim allah ta ailene yasatsin, allahin bir olduguna inaniyorum ve unutmayin sizden büyük allah var yazmis. daha öncedende aileme bikackez dil uzatmisligi var zaten ve bu onu terk etme sebeblerimden birisi. cok fazla hatasina göz yumdum cünki sevmistim, ama ileride zorluk cekmemek icin simdi terketmem lazimdi onu. cok sey sorun olabilirdi.

intihar edecek adam bunu kimseye bildirmez.uzuncana planlar,intihara az kala da etrafa neşe saçar,eğlenir izlenimi verir,ya da hepten kabuğuna çekilir...tecrübe.

intihar edecek kişi söylemez, sadece yapar...en fazla arkasında mektup, not bırakır...son çırpınışlar iye düşündüm ben...

aynısından bi tanede bende var...
intihar ederim,yaşamanın anlamı kalmadı,istifa ederim memurluğum sona erer,vicdan azabı çekersin...ben bu lafları 2 ay boyunca hergün duydum...
ama tamamen blöf...
dikkat çekip,senin geri dönmeni istediği için yapıyor...
bende numaramı değiştirmiştim,ama sana tavsiyem hattı başkasının üzerine al.
ben kendi üzerime almak gibi bi hata yaptım :57: tabi aradan 1 hafta geçmeye kalmadı buldu numaramı..

Kesinlikle katılıyorum blöf...
Erkekler zaten coğu zaman böyle yaparlar . Dedikleriniz gibi cana kıymak kolay mı ? İntiharı da önceden planlar . Şap diye söylenmez ki ?

İntiharın önceden planı, sinyali, haberi mi olur. Öyle bir an gelir yaptın yaptın... Anlık birşey. Tasarlarsan show olur o :)

dogru diosunuz...showdan baska birsey degil..zaten yalancilik, samimiyetsizlik yüzünden bitirmistim iliskiyi, hele simdiden sonra birde onun mesajlarina inanmak aptalliktan baska birsey degil...apacik beni kandirmaya calisiyor iste...

ya kizlar hala ariyor, son msjinda dün diorki sen beni demek bu kadr seviyormussun, insan bi son kez konusmak icin tele cikar. sen beni hic sevmedim vs vs ve ben onu faceimden cikarmistim, davet yolluyor diger mail adresime seni özledim yazior..off ne yaicam aceba konussammi? ya o zaman da umutlanir, tartismak cikar ayrica ona söleycem son seyi yazmistim daha ne konusacak ki benimle...cok zor bi durum benim icin, cünki hala icimde ona karsi biseyler var ama bu is eger evlilige giderse, bosanma ihtimalimiz cok yüksek...bircok konuda uyusmamazlik var ve bu iyi gitmezz... simdi ikna etmeye calisicak ve anlasamamazliklar yine hep günyüzüne cikacak. onun niyeti beni evkadini yapmak, ben ise iskadiniyim yani cok zit

Son düzenleme:
Kuzum bu kadar dengesiz ve kaba bir adamla evlenmeyi falan düşünmüyorsun herhalde.
Her şeyi bir tarafa bırak sırf o ettiği beddualar yüzünden bir daha yüzüne bile bakmamalısın.
İnsanda biraz gurur olur, istenilmediği yerde durmaz, bunda yüzsüzlük had safhada belli.
Böylesinden bırak koca, arkadaş bile olmaz, aman diyim.

ailende istememiş ve ayrılmışsınız hiç kanma bence.şunuda unutma hiçkimse sen istemezsen ne seni nede gelirini kullanamaz. bu tür düşüncelerle hiçkimseye yaklaşmamalısın. emrak etme intihar etmez sen konuşma onun sana yazmasınada izin verme.

Back
X