- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
1-Aile problemleri olmadan önce bir münakaşa yaşadınız mı?Evet 7 aylik bir iliskiydi zor zamanlar geciriyor biliyorum maddi manevi.Yaninda olmaya çalistim ama ben aradim hep cok bunaltmadan yegeni oldu hastanede yatiyor 1 aydir pramature dunyaya geldi ona cok uzuluyodu mesela.Ben aramazsam aramamaya msj atmamaya basladi 3 gundur bende aramiyorum msj atmiyorum ondan da hic ses yok en azindan ayrildik bitti demesi gerekmezmeydi bu kadarinidami hak etmedim numaramida silmemis watsapta goruyorum durumlarini falan karisik bir durumdayim ne yapmam gerekiyor kizlar konussam sinirimi bozuyor konusmalari hic bir sey demeden silsem elim gitmiyor anlamadim kaldim oylece bir kez ayrildik bir ay sonra geldi girdi tekrar hayatima pisman oldu galiba ikinci k3z bitti demeye yuzu yok ben anlayim siliyim diye bekliyor galiba yildirmaya calisiyor yada.
Ama 2 aydir boyle hep ben atarak arayarak olmuyor yeterince destek oldum belliki gorusmek istemiyor1-Aile problemleri olmadan önce bir münakaşa yaşadınız mı?
2-Destek olmanızı bekliyor olamaz mı?
3-Neden onun mesaj atmasını bekliyorsunuz?
Bir kelime bile yazma. Arama sorma.Evet 7 aylik bir iliskiydi zor zamanlar geciriyor biliyorum maddi manevi.Yaninda olmaya çalistim ama ben aradim hep cok bunaltmadan yegeni oldu hastanede yatiyor 1 aydir pramature dunyaya geldi ona cok uzuluyodu mesela.Ben aramazsam aramamaya msj atmamaya basladi 3 gundur bende aramiyorum msj atmiyorum ondan da hic ses yok en azindan ayrildik bitti demesi gerekmezmeydi bu kadarinidami hak etmedim numaramida silmemis watsapta goruyorum durumlarini falan karisik bir durumdayim ne yapmam gerekiyor kizlar konussam sinirimi bozuyor konusmalari hic bir sey demeden silsem elim gitmiyor anlamadim kaldim oylece bir kez ayrildik bir ay sonra geldi girdi tekrar hayatima pisman oldu galiba ikinci k3z bitti demeye yuzu yok ben anlayim siliyim diye bekliyor galiba yildirmaya calisiyor yada.
Dahami iyi acaba konusmasi gerekmezmi en azindan bittigini biliyimde bir arama msj beklemeyimBen ikinci sevgilimden boyle ayrilmistim.uc gun kafama takmistim boyle ayrikmi olur sessiz sedasiz diye. Aylar gecti o nisanlandi bir yil sonra evlendi sonrada ben evlendim.hala ayrilmamis gibibir mesaj dahi atmadan baskalaryila evlendik. Bence boylesi daha iyi bosver
Siz ayrı yerlerde mi yaşıyorsunuz? Ayrıca hiç hiç konuşmuyorsa sen de görüşme. Seni istemeyeni sen hiç istemeAma 2 aydir boyle hep ben atarak arayarak olmuyor yeterince destek oldum belliki gorusmek istemiyor
Ayni sehirde yasiyoruz hatta oturdugum yerdeydi iş yeri yeni degisti şubesiSiz ayrı yerlerde mi yaşıyorsunuz? Ayrıca hiç hiç konuşmuyorsa sen de görüşme. Seni istemeyeni sen hiç isteme
Ya olabilir insanın frekansı tutmayabilir. Zaman içinde ister istemez o iletişim eriyerek kaybolabiliyor. Bazen bu ayrılık o kadar açık bir soğuklukla belli eder ki kendini,"bitti,elveda" demeye gerek kalmaz. Metanetli ol kardeşim. Önündeki maçlara bakAyni sehirde yasiyoruz hatta oturdugum yerdeydi iş yeri yeni degisti şubesi
onun seni aşağılayarak bitti demesini neden bekliyorsun ? sil numarayı dönse bile açma kabul etme ikinci defa durumlarını görüyorum diyorsun zor durumda diyorsun kötü şeyler yaşıyor diyorsun bu durumda durum paylaşan kişi sana vakit ayırıp değer vermiyor bile.Evet 7 aylik bir iliskiydi zor zamanlar geciriyor biliyorum maddi manevi.Yaninda olmaya çalistim ama ben aradim hep cok bunaltmadan yegeni oldu hastanede yatiyor 1 aydir pramature dunyaya geldi ona cok uzuluyodu mesela.Ben aramazsam aramamaya msj atmamaya basladi 3 gundur bende aramiyorum msj atmiyorum ondan da hic ses yok en azindan ayrildik bitti demesi gerekmezmeydi bu kadarinidami hak etmedim numaramida silmemis watsapta goruyorum durumlarini falan karisik bir durumdayim ne yapmam gerekiyor kizlar konussam sinirimi bozuyor konusmalari hic bir sey demeden silsem elim gitmiyor anlamadim kaldim oylece bir kez ayrildik bir ay sonra geldi girdi tekrar hayatima pisman oldu galiba ikinci k3z bitti demeye yuzu yok ben anlayim siliyim diye bekliyor galiba yildirmaya calisiyor yada.
Bence böyle şeyler söyleyerek konu sahibini ümitlendirmeyelim . Net görüşmek istemiyor. Maalesef karşınızdaki kişi sizin onu sevdiğiniz kadar sevmiyor sizin bu durumunuz sevgiden çok hırsa dönmüş olabilir mi ? lütfen bu kişide anlam aramayı bırakın artık.Bazi insanlar problemi olunca icine kapaniyor. Arada bir yegeninin durumunu sor bence baska bir konuya girme. Silmene de gerek yok. Kalsin, bir sure yegenini sormak disinda sessiz kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?