- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Evet hirs kesinlikle varBence böyle şeyler söyleyerek konu sahibini ümitlendirmeyelim . Net görüşmek istemiyor. Maalesef karşınızdaki kişi sizin onu sevdiğiniz kadar sevmiyor sizin bu durumunuz sevgiden çok hırsa dönmüş olabilir mi ? lütfen bu kişide anlam aramayı bırakın artık.
Hatta hayatımda başkası var gibi bile davranirdimBence silme.Ben olsam çok mutlu eğleniyor geziyor tarzında durumlar paylaşırım dım onu umursandigimi gösteririm dim çünkü bu adam senin elinde yedek tutuyor ona aslında onun yedek olduğunu gösterir dim
Ben buluşmamızdan döndükten sonra mutlu mesut dolanırken ayrılmışız haberim yokmuş. Ertesi gün aradığımda lütfedip söylemişti beyfendiBazı insanlar ayrılık ya da veda konuşması yapmak istemiyor açıkçası. Bundan kaçıyorlar. Cesaret mi yok diyim istek mi bilmiyorum. Ama bana göre saygısızlık. Her insan en azından bitti lafını hak eder diye düşünüyorum. O kadar vakit geçirilmiş emek verilmiş. Siz yine iyi. Ben bi keresinde iyi geceler canım mesajlarından sonra sabahına kalktığımda her yerden engellenmiş bulmuştum kendimi :) sebebini bile anlamamistim. O dönem çok koymuştu bu şekilde terk edilmek. Ama sonra karşımdakinin karaktersiz olduğunun farkına vardım. Siz de böyle beklemek yerine en azından açıkça sorabilirsiniz neden arayıp sormuyorsun bu ilişkiyi bitirmek mi istiyorsun gibi.. en azından netleşir kafanızda. Böyle belirsizlik daha kötü.
Ne kadar pislik bunlar böyle. Korkaklar.Ben buluşmamızdan döndükten sonra mutlu mesut dolanırken ayrılmışız haberim yokmuş. Ertesi gün aradığımda lütfedip söylemişti beyfendi
Çok iyi olmuştu bence. +7 yıllık tecrübe kazanmış gibi bir şey olmuştum o süreçten çıkınca.Ne kadar pislik bunlar böyle. Korkaklar.
Ayrilmanin da bir adabi olur, degil mi? Ben de ortada kavga gurultu yokken terk edilmistim. Hal boyle olunca insan baskasi mi var diye dusunuyor. O zaman cok uzulmustum ama simdi iyiki de bitmis diyorum, benzer seyleri yasayanlari gibi.Ben buluşmamızdan döndükten sonra mutlu mesut dolanırken ayrılmışız haberim yokmuş. Ertesi gün aradığımda lütfedip söylemişti beyfendi
Biliyorum msj atacak yada arayacak ama bem cok yoruldum artik bu gel gitlerdenÇok tanıdık geldi bana. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Hiçbir şey yapma. Ayrılmışsınız gibi kodla kendini beklenti içine girme arar mı diye. Zor biliyorum ama yapmaya çalış. Emin ol paşa paşa arayacak seni. Ama zor yürüyor böyle benimki bitmişti bu sebeplerden ötürü.
Kesinlikle evetNe kadar pislik bunlar böyle. Korkaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?