Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki onun bir kirginligi olmus ya size karsi nedeni ne bunun?
sizden ayrilma nedeni ne?
canım hislerime tercüman olmuşsun.evet kalbimi hep dinledim..yok aramıcam aradım zaten yeterince,bu da yordu beni..beklemiyorum desem yalan olur sadece..
gelsin tabii isterim.ama bu kadar ayrılık yaygara çıktıktan sonra beni anlamasını isterim.zaten biraz anlamış böyle devam etsin.düşünsün taşınsın tabii.ama ben 71 yaşına kadar da onu bekleyemem zaman herşeye ilaç da zaman bazı şeyleri götürür de..bilmiyorum bu kadar cepte görmesine ben sebep oldum.inş yola gelirrbekleniyor tabi beklenmezmi emin ol bence geri gelir hep oyle oluyor istisnası olmuyor boyle durumlarda benneyaptımki
gelsin tabii isterim.ama bu kadar ayrılık yaygara çıktıktan sonra beni anlamasını isterim.zaten biraz anlamış böyle devam etsin.düşünsün taşınsın tabii.ama ben 71 yaşına kadar da onu bekleyemem zaman herşeye ilaç da zaman bazı şeyleri götürür de..bilmiyorum bu kadar cepte görmesine ben sebep oldum.inş yola gelirr
doğru onlar kendini hep bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar..aah ah şimdiki aklım olsa hiç öyle yapmazdım.neyse bunuda böyle öğrenmiş oldum.üzülmüyorum daha kaç yaşındayım ki zaten ilk ilişkimduyguları randevu ile harekete geçirmek ,dünyanın en saçma şeyi,,,,yani olursa olur,ama olmayabilirde....allah aşkına böyle bir erkekten suyunu sıksan ne çıkar ki ?
arabanın yedek lastiği gibi bekleyeceksiniz...ama belirsizlik içinde....
oladabilir,olmayadabilir...
ne diye peşindesiniz ki,bulunmaz hint kumaşımı,ne istediğini bilmeyen bu adamlar...
gönderin gitsin ya....canınıza yazık kızlar....