- 31 Temmuz 2017
- 1.043
- 1.208
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Çok ağrıma gitti o söz. Ben patlayınca Sonradan işte bana yaşattığın bu belirsizlikler cefa olarak demek istedimOrda mutlu olmayacağınız belliymiş. Şimdi üzülsen bile kendin için iyi bir karar vermişsin. Ayrıca o söylediği söz çok iğrenç. Neyse içindeki pisliği dışarı vurması iyi olmuş.
Evet öyle biraz. Böyle baştan konuşmak doğru mı oldu bilmiyorum sizce haklı mıydı oBahsettiğiniz konunuzu okudum. Manipülatif bir karaktere benziyor boşverin kurtuldunuz ne güzel. Bu dünyaya eş akrabalarıyla uğraşmaya ve sevmediğiniz bir şehirde yaşamaya gelmediniz. Şükür diyip yolunuza bakın.
Evet işler ciddiye binince konuyu açmak istemedim baştan belirttim dırumu. Böyle olmamalıydı.Zamanla geçer, daha çok taze tabi ki üzüleceksin. Sen en başta söylemişsin kabul etmiş, sonra yan çizen o olmuş.
Ne iğrenç bi laf işte.Ya bırak! Benim eski sevgilim de “yıllarca beni eğittin, şimdi sefasını başkaları sürecek” demişti. Alana hayırlı olsun valla. Hiç gözümde yok.
Ayrılırken kolay mıydı, değildi, ama insan aşk acısından ölmüyor.
E o da senin için gelmemiş o da sevmiyor o zamanEvet işler ciddiye binince konuyu açmak istemedim baştan belirttim dırumu. Böyle olmamalıydı.
Yeterince sevmiyorsun demekki demeye getirdi konuyu.
Elim ayağım buz kesti şu an çok kötü hissediyorum
Yok işte sen tek taraflı fedakarlık bekliyorsun. İlerde bu durumda zor zamanlarda yanımda olacak biri değilsin demek ki dediE o da senin için gelmemiş o da sevmiyor o zaman
Çok çirkinleşmiş. Boşuna dememişler insanları birlikteyken değil ayrılınca tanırsınız. Kurtulduğunuza şükredin.Ne iğrenç bi laf işte.
Ben daha yeni mezun olup işe başladım. Bana tabi elin iş tuttu hemen böyle davranmaya başladın işte ben cefasını çektim şimdi başkası sefasını sürecek. Orda patladım onaa. Çok zoruma gitti çok.
Öylr tabi adım atmamalıyım değil mi şu an mantıklı düşünemiyorum ofÇok çirkinleşmiş. Boşuna dememişler insanları birlikteyken değil ayrılınca tanırsınız. Kurtulduğunuza şükredin.
Kesinlikle atmayın. Kafanızı toparladığınız zaman ne yapacağınızı düşünürsünüz.Öylr tabi adım atmamalıyım değil mi şu an mantıklı düşünemiyorum of
Diğer konumda ayrılma nedenimi yazmıştım. Yani bilmiyorum haklı taraf kim. Umarım hayırlısı olur ben ayrılma lafını bile ağzıma alamıyordum. Bedelli askerliği bitmek üzere istanbula gelecek sonra memleketine gidecekti offKesinlikle atmayın. Kafanızı toparladığınız zaman ne yapacağınızı düşünürsünüz.
Yani orda yaşıyor çalışıyor zaten benim okul bitriktwn sonra istanbula dönüp çalışacağımı biliyordu. Ben de baştan dile getirdim bu konuda çıkmazdayım. Yani siz bu durumu kabul eder miydiniz. En çok sinir olduğum da yeterince sevmiyoruma getiriliyor offAdana diye ısrar etmiş ama Adana'da ekmek kazanabilicek miydi noldu da fikir değiştirdi bunlar önemli şeyler beneseleyi tam bilmiyorum. Ama fikrim buydu evet ama zaman gectikce bana adana şu sebeplerden daha mantıklı geliyor sence de öyle olmaz mı diyip konuşsa bunda bı sorun olmazdi, insanın fikirleri sonradan değişebilir sonuçta. Senin memleketin benim memleketim şeklinde yapılan bir hirssa bu mükemmel bir karar vermişsiniz.
Boşver içine sinmeyen hiç bişeyi yapmak zorunda değilsin bunu yeterince sevmemekle suçluyorsa kendi yeterince seviyorsa gelsinEvet işler ciddiye binince konuyu açmak istemedim baştan belirttim dırumu. Böyle olmamalıydı.
Yeterince sevmiyorsun demekki demeye getirdi konuyu.
Elim ayağım buz kesti şu an çok kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?