Ayrıldık gibi

Sizin daha öncede konunuz vardı değil mi meslekle ilgili? Bu konunun içeriğine yorum yapmayacağım. Diğer konunuzdada onu ideal eş olarak görmemiştim ben. Sevgilinizle aranızda hep ailesi olacak. Aşırı aile düşkünü insanlardan üzgünüm ama aslaaaaaaa iyi bir eş olmuyor.

Engelleyip 4-5 gün konusmamasina nasil dayaniyorsun

Bi kere ayrılık engelleme hakaret tarzı bir olay, herhangi birisi olabilir. Bunlardan biri olunca o ilişki yokuş aşağı gidiyor malesef. Bunun istisnasını görmedim.

İnanın yakışmadığının bende farkındayım.4,5 yıldır beraberiz ve bu hakaret aşamasına nasıl geldik bilmiyorum.Kendim bir çözüm bulamayınca sizlerle paylaşmak istedim
Eğer ki seviyorsanız bu ilişki.devam etsin bitmesin istiyorsanız düşünmeden konusmayacaksiniz. Bugün hakaretle başlar yarın küfürle.devam eder çünkü. Özür dileyin saygiyi yitirmenin geri kalan herşey çözülür bir şekilde ortada sevgi varsa

Cevap verenler arasından bir tek siz yargılamadan konuşmuşsunuz bunun için teşekkür ederim.Herkes olayı yorumlamış halbuki ben zaten olayda çocukça bir durum olduğunu biliyorum sadece ne yapmam gerektiğini bilemediğimi,siz olsanız ne yapardınız bunu soruyorum.

Bi kere ayrılık engelleme hakaret tarzı bir olay, herhangi birisi olabilir. Bunlardan biri olunca o ilişki yokuş aşağı gidiyor malesef. Bunun istisnasını görmedim.
Ya benim anlamadığım seven biri günlerce nasıl engeller?Mesela ben hiç engellemem bana hep çocukça gelir.Sadece bir kere engelledim oda bir gün dayanabildim.Ama onun 10 gün engellemişliği var

Güzelce sakin bir dille konusacaksiniz artık ben bu şekilde beni engellemeni istemiyorum tartissak kussek bile birbirimizi seviyoruz. Her defasında bu şekilde tepki vermene gerek yok konuşmak istemediginde sinirli oldugunda sakinlesene kadar bekleyelim ama lütfen artık beni engelleme bu şekilde çok yipraniyoruz ikimizde diyebilirsiniz. Bence ikna olacaktır. Eğer aynı davranışlarına devam ederse o zaman daha sert bir dille bir kez daha yaparsa bu ilişkiyi sonlandiracaginizi söyleyin. O zaman size deger veren biri zaten tekrar engellemez

Daha önce engellenmekten ne kadar nefret ettiğimi anlattım ona.Tartışma uzamasın,birbirimizi kırmayalım diye engelliyorum diyor lakin anlamıyorum insan sevdiği kişiden 4-5 gün haber alamadan nasıl durur?Bu defa bende engelledim onu Ve engelini kaldırmayana kadar engelimi kaldırmayı düşünmüyorum.O kadar sinir oldum Ki anlatamam

Sizin sıkıntınız yokta canınız sıkılmış. Kaç yaşında insanların problemine bak !!! Şaka gibi !
Zaten olgunca bir hareket değil yaptığımız.Ben bu konuyu beni iğnelemeniz
İçin açmadım siz yerimde olsaydınız ne yapardınız bunu öğrenmek için açtım

Zaten olgunca bir hareket değil yaptığımız.Ben bu konuyu beni iğnelemeniz
İçin açmadım siz yerimde olsaydınız ne yapardınız bunu öğrenmek için açtım

Kendi konunuzu dönüp baştan aşağı okursanız adama gerizekalı deyip engellediğinizi ve onunda size sinirle ağzına geleni söylediğini ve misilleme olarak sizi engellediğini anlayıp birbirinizin damarına basmamanız gerektiğini anlarsınız. Bunu herhangi biri söylemeden de anlarsınız diye umuyorum.

Hak etmişsin gayet
Gerizekalı diyeceksin susacak
Baskasını bulurum diyeceksin susacak
Oldu kendine bi kaktüs al istedigin erkek arkadas görevini görür

Hanfendi anlamadığınız durum şu ben zaten olayın farkındayım o anki psikolojiyle yanlış bir tepki vermiş olabilirim.Fakat bu onun her tartışmada beni engellediği gerçeğini değiştirmiyor.Size olayı anlamadığımı belirtmedim olayda sizin yaptığınız bir hatayla sevgiliniz sizi engellese ne yapardınız diye sordum.Yoksa durumun mahiyetini kavrayacak biri olduğumu zaten biliyorum

Bende diyorum ki her insanın huyu, her insanın olaylara yaklaşımı farklıdır. Çok kızmıştır hızını alamamıştır. Hıncını sizi engelleyip birkaç gün terbiye etmekte bulmuştur.
Özetle her insanın, her ilişkinin kendi dinamiği vardır. İnsanlar birbirini tanımak için flört ediyor. İlişkinizin devam etmesini istiyorsanız erkek arkadaşınızın huyuna göre bir orta yol arayacaksınız. Başka çaresi var mı ?

Daha bu basit sorunları kendi başınıza çözemiyorsunuz gerçek bir kriz anını nasıl aşmayı planlıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…