Evet bir sıkıntı var.4.5-5 yıldır beraberiz biz nasıl bir yol izlemeliyim onu sormak amacıyla bu konuyu açtınIkinizde olgunlaşmamışsınız ama bence de devam etme
Sorunun bu olmadığını biliyorsunuz bence.Devam etme zaten adama gerizekalı demişsin o da alttan almamış
Ne sıkıntı ?Evet bir sıkıntı var.4.5-5 yıldır beraberiz biz nasıl bir yol izlemeliyim onu sormak amacıyla bu konuyu açtın
öyle davranmıyorsunuz amaBen 22 o 25 yaşında
Eğer ki seviyorsanız bu ilişki.devam etsin bitmesin istiyorsanız düşünmeden konusmayacaksiniz. Bugün hakaretle başlar yarın küfürle.devam eder çünkü. Özür dileyin saygiyi yitirmenin geri kalan herşey çözülür bir şekilde ortada sevgi varsaİnanın yakışmadığının bende farkındayım.4,5 yıldır beraberiz ve bu hakaret aşamasına nasıl geldik bilmiyorum.Kendim bir çözüm bulamayınca sizlerle paylaşmak istedim
sinir oluyorum,önceden bir şekilde aşıyorduk çocukluk yapıyorduk ama şuan olgun bireyleriz kaç yaşına geldik engellemek ne demek?Engelleyip 4-5 gün konusmamasina nasil dayaniyorsun
Evet bu olayımız çok çocukça bir olay.Ama umuyorum Ki herkesin başından böyle çocukça olaylar geçmiştir :)öyle davranmıyorsunuz ama
Cevap verenler arasından bir tek siz yargılamadan konuşmuşsunuz bunun için teşekkür ederim.Herkes olayı yorumlamış halbuki ben zaten olayda çocukça bir durum olduğunu biliyorum sadece ne yapmam gerektiğini bilemediğimi,siz olsanız ne yapardınız bunu soruyorum.Eğer ki seviyorsanız bu ilişki.devam etsin bitmesin istiyorsanız düşünmeden konusmayacaksiniz. Bugün hakaretle başlar yarın küfürle.devam eder çünkü. Özür dileyin saygiyi yitirmenin geri kalan herşey çözülür bir şekilde ortada sevgi varsa
Ya benim anlamadığım seven biri günlerce nasıl engeller?Mesela ben hiç engellemem bana hep çocukça gelir.Sadece bir kere engelledim oda bir gün dayanabildim.Ama onun 10 gün engellemişliği varBi kere ayrılık engelleme hakaret tarzı bir olay, herhangi birisi olabilir. Bunlardan biri olunca o ilişki yokuş aşağı gidiyor malesef. Bunun istisnasını görmedim.
Güzelce sakin bir dille konusacaksiniz artık ben bu şekilde beni engellemeni istemiyorum tartissak kussek bile birbirimizi seviyoruz. Her defasında bu şekilde tepki vermene gerek yok konuşmak istemediginde sinirli oldugunda sakinlesene kadar bekleyelim ama lütfen artık beni engelleme bu şekilde çok yipraniyoruz ikimizde diyebilirsiniz. Bence ikna olacaktır. Eğer aynı davranışlarına devam ederse o zaman daha sert bir dille bir kez daha yaparsa bu ilişkiyi sonlandiracaginizi söyleyin. O zaman size deger veren biri zaten tekrar engellemezCevap verenler arasından bir tek siz yargılamadan konuşmuşsunuz bunun için teşekkür ederim.Herkes olayı yorumlamış halbuki ben zaten olayda çocukça bir durum olduğunu biliyorum sadece ne yapmam gerektiğini bilemediğimi,siz olsanız ne yapardınız bunu soruyorum.
Ben 22 o 25 yaşında
Daha önce engellenmekten ne kadar nefret ettiğimi anlattım ona.Tartışma uzamasın,birbirimizi kırmayalım diye engelliyorum diyor lakin anlamıyorum insan sevdiği kişiden 4-5 gün haber alamadan nasıl durur?Bu defa bende engelledim onu Ve engelini kaldırmayana kadar engelimi kaldırmayı düşünmüyorum.O kadar sinir oldum Ki anlatamamGüzelce sakin bir dille konusacaksiniz artık ben bu şekilde beni engellemeni istemiyorum tartissak kussek bile birbirimizi seviyoruz. Her defasında bu şekilde tepki vermene gerek yok konuşmak istemediginde sinirli oldugunda sakinlesene kadar bekleyelim ama lütfen artık beni engelleme bu şekilde çok yipraniyoruz ikimizde diyebilirsiniz. Bence ikna olacaktır. Eğer aynı davranışlarına devam ederse o zaman daha sert bir dille bir kez daha yaparsa bu ilişkiyi sonlandiracaginizi söyleyin. O zaman size deger veren biri zaten tekrar engellemez
Zaten olgunca bir hareket değil yaptığımız.Ben bu konuyu beni iğnelemenizSizin sıkıntınız yokta canınız sıkılmış. Kaç yaşında insanların problemine bak !!! Şaka gibi !
Zaten olgunca bir hareket değil yaptığımız.Ben bu konuyu beni iğnelemeniz
İçin açmadım siz yerimde olsaydınız ne yapardınız bunu öğrenmek için açtım
Hanfendi anlamadığınız durum şu ben zaten olayın farkındayım o anki psikolojiyle yanlış bir tepki vermiş olabilirim.Fakat bu onun her tartışmada beni engellediği gerçeğini değiştirmiyor.Size olayı anlamadığımı belirtmedim olayda sizin yaptığınız bir hatayla sevgiliniz sizi engellese ne yapardınız diye sordum.Yoksa durumun mahiyetini kavrayacak biri olduğumu zaten biliyorumKendi konunuzu dönüp baştan aşağı okursanız adama gerizekalı deyip engellediğinizi ve onunda size sinirle ağzına geleni söylediğini ve misilleme olarak sizi engellediğini anlayıp birbirinizin damarına basmamanız gerektiğini anlarsınız. Bunu herhangi biri söylemeden de anlarsınız diye umuyorum.
Hanfendi anlamadığınız durum şu ben zaten olayın farkındayım o anki psikolojiyle yanlış bir tepki vermiş olabilirim.Fakat bu onun her tartışmada beni engellediği gerçeğini değiştirmiyor.Size olayı anlamadığımı belirtmedim olayda sizin yaptığınız bir hatayla sevgiliniz sizi engellese ne yapardınız diye sordum.Yoksa durumun mahiyetini kavrayacak biri olduğumu zaten biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?