Ayrıldık gibi

İlişkimizde öok büyük krizler oldu Ve kendi başıma çözdüm hepsini.Ama artık engelleme noktasında dolduğum için büyük krizlerden de büyük geliyor bu olay demekki :) Hıı yine de cevabınız için teşekkür ederim

Ama sizde hakaret ediyorsunuz. Belki normal bir tartışmada engellemeyecekti ama çok ağır konusmussunuz. Engellemek normal durumlarda saçma ama sizin durumunuzda iyi yapmış bile diyebilirim yoksa karşılıklı birbirinize çok ağır şeyler söyleyeceksiniz belliki

Önceki konularınıza ve son yaşananlara istinaden diyorum ki,bu ilişki artık laçkalaşmış.
Siz duygusal olarak aşık olsanız da,mantıklı düşününce bu ilişkiden soğumuşsunuz.
Bana kalırsa ikiniz için bir gelecek göremiyorum.
Yerinizde olsam devam etmezdim.
Eşimle 25 yıldır evliyim,26 yıldır beraberiz,hakaret olarak adlandırılan kelimeleri birbirimize karşı hiç kullanmadık,
hem de sağlam kavgalar etmemize rağmen.

Biz simdi sana ayril desek cidden ayrilacakmisin yoksa aaa engeli kaldirmis bu neye isaret mi diyeceksin bir kac gun sonra?Gercekten yaslariniza gore sergilediginiz tavirlar 14_15 gibi.
Ayrilin gitsin.

Evet bende kendime yakıştırmayacak şekilde hakarette bulundum.İnanın artık içimden bir şey yapmak da gelmiyor

Biz simdi sana ayril desek cidden ayrilacakmisin yoksa aaa engeli kaldirmis bu neye isaret mi diyeceksin bir kac gun sonra?Gercekten yaslariniza gore sergilediginiz tavirlar 14_15 gibi.
Ayrilin gitsin.
Mantığımla hareket eden biriyim.Sizin ayrılın demenizle hemen ayrılmam ama düşünürüm ben by insanlara derdimi anlattım bana yardımcı oldular derim ve düşüncelerinizi Tabiki ciddiye alırım.Hııı evet yaptıklarımız olgun bireylere yakışmayacak cinsten haklısınız

MaşAllah nasıl başardınız o kadar yıl birbirinize gerizekalı bile dememeyi.Çok özeniyorum böyle ilişkilere.Allah bozmasın :) Yani bende düşününce birbirine değer veren,saygı duyan insanlar hakaret dolu cümleler kuramaz

Bana karşı yeterince ağır konuştu zaten yolun açık olsun dediğimde sana bir yol gösteririm feleğin şaşar demesi,sonra seni genertirim yazma bana işine bak lalala demesi bence fazlasıyla ağır

Peki şunu deyim seven kadın sevdiği adam hakarette etse Kızıp kırılabilir mi? Siz hakaret etmişsiniz o kızmış. O hakaret etmiş siz kızmışsınız. Gerizekalı demekle başka bir küfür kullanmak aynıdır benim gözümde. Hakaret etti mi etti. Yeterli kırılmak için

Bence kadın olarak yaratılışımız gereği daha naifiz ve hakaret edildiğinde hele ki sevdiğimiz tarafından çok fazla kırılabiliriz

Bence kadın olarak yaratılışımız gereği daha naifiz ve hakaret edildiğinde hele ki sevdiğimiz tarafından çok fazla kırılabiliriz
Tamam haklısın ama aynı kadının aynı naifliği erkeğe göstermesi gerekmez mi? Erkek de fıtrat olarak hakaret kaldıramayacak yapıda. Kadın bana hakaret etti diye adam öldürmez ama bir küfür için cinayet işleyen adam var. O zaman kadının fıtratı naifse erkeğinki de fazlaca kırılgan bence. Hakareti iki taraf da kaldıramıyor ama erkek aşırı tepkiler vererek bunu dile getiriyor. Ayrıl derim ayrıca o adamdan. Gerçekten düzeltmeye değmeyecek biri geldi bana

Bana karşı yeterince ağır konuştu zaten yolun açık olsun dediğimde sana bir yol gösteririm feleğin şaşar demesi,sonra seni genertirim yazma bana işine bak lalala demesi bence fazlasıyla ağır
Gerçekten öyle şeyler yazıyorsunuz ki olumlu birşey söylemek istiyorum ama bulamıyorum. Tek sorun sizde olsa çözüm daha kolay olurdu ama sizin ilişkinizde her ikinizde problemli davranıyorsunuz. Bende çözüm kalmadı malesef umarım duzeltebilirsiniz

Ben yaptığımın ne kadar yanlış olduğunun farkındayım.Gündelik hayatımda aşka hakaret dolu içerikler kullanmam,kullanan arkadaşlarımı da uyarırım sık sık.Ama bu defa çok sinirlendim ve son 2 Aydır tahammül seviyem çok fazla azaldığından ötürü yanlış tavırlarım oldu.Bana sürekli beni me kadar sevdiğinden,herşeyi olduğumdan bahşediyor.Kavga etmediğimiz zaman sıkıntı Yok değerini gösteriyor ama onun dışında ben bişey desem oda susmuyor.Tartışmanın fazlasıyla hakkını veriyor yani.

Belki sen artık düzeltecek bişey kalmadığından tahammül seviyemiz fazlasıyla düştü.Yorumunuz ve yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim :)

Aminn.
Ablacım, evlilikte saygıyı koruyamazsanız,
tek başına sevgi ile yürümüyor.
Biz de tartışıp kavga ediyoruz,
bir iki gün dargın kaldığımız da oldu,
gerçi son 3-4 yıldır daha uyumluyuz.
Hiç kavga etmeyen çift var mıdır? Bilmiyorum.
Ama sadece evlilikte değil tüm insan ilişkilerinde anlaşmazlık ve tartışmanın da bir adabı olmalı diye düşünüyorum.
Edep ve nezaketi elden bırakmadığınız,
üslubu koruduğunuz sürece tartışmak iyidir aslında,bizi geliştirir,olaylara farklı bir pencereden bakmamızı sağlar.
Siz bunun üzerine biraz düşünün isterseniz.

Çok haklısınız.Engellemesi iyi oldu Aslında biraz düşünme fırsatı elde ederim böylece.Kendi noksan olduğum noktaları düzeltmeye çalışırım Ve onunla hatalı olduğu noktaları daha iyi farkedebilirim

Ben şu ge.... ya da her ne haltsa konuşmaya üşenirim direk bitirir daha az yorulurum. Bu ne ya

Ben şu ge.... ya da her ne haltsa konuşmaya üşenirim direk bitirir daha az yorulurum. Bu ne ya
Önceden böyle biri değildi.Birde 4,5 yıl yaşanmışlık var ondan ötürü direk bitiremiyorum.Ama çok yoruldum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…