canım biraz daha açık yazar mısın? eşinden mi bahsediyorsun erkek arkadaşından mı?
neden bu noktaya geldiniz?
Canim kizginlikla soylemis oldugu sozleri fazla ciddiye alma.
Dur biraz zaman gecsin. Bakalim nolacak..
Belki pisman olur..
yok be canm yok beni ne kadar ezdi söylediği sözlerle ne kadar su anda hiç birşey hissedemiyorum biliyormun ne üzüntü ne hiç birşey .. herşeyi bitirmiş galiba bende bunları düşünüyorum herşey bu kadar nasıl kolay olur ki be canm nasıl ..
Bu sinirle daha fazla birbirinizi kırmayın mahinurcum
Biraz kendinize zaman tanıyın
Senin duygu karmaşıklığının asıl nedeni neydi peki?
Bu durumdan sıkıldıysa sende çeki düzen verebilirsin kendine
Bir süre ayrı kalmak ikinizinde duygularından emin olmanıza yardımcı olur belki
En azından sende sinirle kötü sözler sarfetme ona
Durulmasını bekle
Eğer geçekten aşıksanız bu kadarcık sebepten bitmez..
Ama bir önceki konuna baktım sen zaten soğuduğunu söylemişsin ?
Sinir anında söylenen hiçbir söz dikkate alınmamalıdır diyorum ve yanlış anlaşılmasın altını çiziyorum hakaret dışında.
Öyle bi yazmışsın ki evlisin de boşanıyorsun sandım...
Kısmetinde yokmuş.
Zamanla unutursun zaten soğumuşun da.
şimdiaradı gayet sakin bir şekilde sözlerinin arkasında olsugun ve bütün suçlunun ben oldugunnu ve herşeyin bittiğini söyledi ..
meger o sevmedigi için bende sevmiyormuşum gibi hissediyormuşum meger.. bir bucuk yılım gitti.. bugun birden patladı .. ben artık sana dayanamıyorum sen herşeyi bitirdin içimdeki herşeyi tiriblerinle sözlerinle saçmalıklarınla hasta tafırlarınla herşeyi bitirdin beni rezil ettin rezil bir gün yüzümü güldürmedin hergün mutsuz ettin beni hergün ben seni artık sevmiyorum hayatımda istemiyorum bitti herşey sogudum senden sen o güzel sevgimi maffettin bitti dedi.. yeter mahinur dedi hiç birşey hissetmiyorum su anda hiç birşey ne üzüntü ne başka birşey annemle paylaştım oda zamanla hissedersin dedi..bende hatalıym biliyorum sürekli tiripler uyarmalarına karşı ama böyle mi olması gerkekiyordu kızlar beynim durdu. kızlar kendimi boşluga atmak istiyorum sadece boşluğa..
meger o sevmedigi için bende sevmiyormuşum gibi hissediyormuşum meger.. bir bucuk yılım gitti.. bugun birden patladı .. ben artık sana dayanamıyorum sen herşeyi bitirdin içimdeki herşeyi tiriblerinle sözlerinle saçmalıklarınla hasta tafırlarınla herşeyi bitirdin beni rezil ettin rezil bir gün yüzümü güldürmedin hergün mutsuz ettin beni hergün ben seni artık sevmiyorum hayatımda istemiyorum bitti herşey sogudum senden sen o güzel sevgimi maffettin bitti dedi.. yeter mahinur dedi hiç birşey hissetmiyorum su anda hiç birşey ne üzüntü ne başka birşey annemle paylaştım oda zamanla hissedersin dedi..bende hatalıym biliyorum sürekli tiripler uyarmalarına karşı ama böyle mi olması gerkekiyordu kızlar beynim durdu. kızlar kendimi boşluga atmak istiyorum sadece boşluğa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?