ayrıldık herşey bitti kızlar herşey meğer sevmiyormuş beni.. çok kötüyüm.. emeklerim

MahinuRRR

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
71
0
0
32
Niğde
meger o sevmedigi için bende sevmiyormuşum gibi hissediyormuşum meger.. bir bucuk yılım gitti.. bugun birden patladı .. ben artık sana dayanamıyorum sen herşeyi bitirdin içimdeki herşeyi tiriblerinle sözlerinle saçmalıklarınla hasta tafırlarınla herşeyi bitirdin beni rezil ettin rezil bir gün yüzümü güldürmedin hergün mutsuz ettin beni hergün ben seni artık sevmiyorum hayatımda istemiyorum bitti herşey sogudum senden sen o güzel sevgimi maffettin bitti dedi.. yeter mahinur dedi hiç birşey hissetmiyorum su anda hiç birşey ne üzüntü ne başka birşey annemle paylaştım oda zamanla hissedersin dedi..bende hatalıym biliyorum sürekli tiripler uyarmalarına karşı ama böyle mi olması gerkekiyordu kızlar beynim durdu. kızlar kendimi boşluga atmak istiyorum sadece boşluğa..

canım biraz daha açık yazar mısın? eşinden mi bahsediyorsun erkek arkadaşından mı?
neden bu noktaya geldiniz?

canım biraz daha açık yazar mısın? eşinden mi bahsediyorsun erkek arkadaşından mı?
neden bu noktaya geldiniz?

erkek arkadaşım.. benm tiriplerimden gereksiz yere kıskançlıklarımdan hep şikayetçiydi hep uyarırdı bak yapma derdi hep hep.. kaç kere ama ben dayanamz yapardım son 2 aydır duygu karmaşıklığı yaşıyordum... bana gecen seni seviyorum demişti. helalim parçasını armagan etmişti ve bugun bitti be canm bitii.. su anda hiç birşey hissedemiyorum hiç birşey..

Canim kizginlikla soylemis oldugu sozleri fazla ciddiye alma.
Dur biraz zaman gecsin. Bakalim nolacak..
Belki pisman olur..

yok be canm yok beni ne kadar ezdi söylediği sözlerle ne kadar su anda hiç birşey hissedemiyorum biliyormun ne üzüntü ne hiç birşey .. herşeyi bitirmiş galiba bende bunları düşünüyorum herşey bu kadar nasıl kolay olur ki be canm nasıl ..

yok be canm yok beni ne kadar ezdi söylediği sözlerle ne kadar su anda hiç birşey hissedemiyorum biliyormun ne üzüntü ne hiç birşey .. herşeyi bitirmiş galiba bende bunları düşünüyorum herşey bu kadar nasıl kolay olur ki be canm nasıl ..

Sabirli ol,
erkeklerin bazi seyleri sindirmesi icin zaman ihtiyaclari var.
Sen bu zaman icinde kendini gelistirmeye bak,
Ozelliklede kiskancligini dizginlemenin yollarini arastir..

Bu sinirle daha fazla birbirinizi kırmayın mahinurcum
Biraz kendinize zaman tanıyın
Senin duygu karmaşıklığının asıl nedeni neydi peki?
Bu durumdan sıkıldıysa sende çeki düzen verebilirsin kendine
Bir süre ayrı kalmak ikinizinde duygularından emin olmanıza yardımcı olur belki
En azından sende sinirle kötü sözler sarfetme ona
Durulmasını bekle
Eğer geçekten aşıksanız bu kadarcık sebepten bitmez..

Canım geçtik bu yollardan.
Klasik erkek özelliği değişmez.
Benim sevgilimde 1 sene sonunda bu sebeplerden yeteeeeer diye patlamıştı.
Sonra uzun süre roller değişti.
6 ay sonra benden aldığı intikam bitmeyince yeteeeeeer dedim.
3 ay tuttum kendimi aradı açmadım mesaj attı cevap vermedim aklı başına geldi sonra bigün baktım barışı vermişiz.
3 ayda barışalı geçti . 2 yılı devirdik ( Ayrılıklarda sevdaya dahildir :10: )
Şimdi ikimizde yeteeeer durumundayız ama biliyoruz artık ayrılmak çok zor.
Emin ol bu sebeplerden yeteeeer dediyse aklın başına gelsin diyedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sinirle daha fazla birbirinizi kırmayın mahinurcum
Biraz kendinize zaman tanıyın
Senin duygu karmaşıklığının asıl nedeni neydi peki?
Bu durumdan sıkıldıysa sende çeki düzen verebilirsin kendine
Bir süre ayrı kalmak ikinizinde duygularından emin olmanıza yardımcı olur belki
En azından sende sinirle kötü sözler sarfetme ona
Durulmasını bekle
Eğer geçekten aşıksanız bu kadarcık sebepten bitmez..

bilmiyorım ki be canm bilmiyorumm su an hiç üzülmüyorum biliyormusun hiç neden böyle oldum ki ki ben neden onuda bilmiyorum su an hiç birşey hissedemiyorum o bu kadarcık şeyle bitirdi herşeyi meger bu kadar basitmiş sevgisi ..

Öyle bi yazmışsın ki evlisin de boşanıyorsun sandım...

Kısmetinde yokmuş.

Zamanla unutursun zaten soğumuşun da.

Sinir anında söylenen hiçbir söz dikkate alınmamalıdır diyorum ve yanlış anlaşılmasın altını çiziyorum hakaret dışında.

Sinir anında söylenen hiçbir söz dikkate alınmamalıdır diyorum ve yanlış anlaşılmasın altını çiziyorum hakaret dışında.

şimdiaradı gayet sakin bir şekilde sözlerinin arkasında olsugun ve bütün suçlunun ben oldugunnu ve herşeyin bittiğini söyledi ..

şimdiaradı gayet sakin bir şekilde sözlerinin arkasında olsugun ve bütün suçlunun ben oldugunnu ve herşeyin bittiğini söyledi ..

Peki o zaman şöyle düşün, seninde kırgınlıklarn olacaktı devam etseniz hayırlısı buymş diye düşün kafanı dağıtacak şeyler yapmaya çalış kötü düşünürsen iyice dibe batarsın

meger o sevmedigi için bende sevmiyormuşum gibi hissediyormuşum meger.. bir bucuk yılım gitti.. bugun birden patladı .. ben artık sana dayanamıyorum sen herşeyi bitirdin içimdeki herşeyi tiriblerinle sözlerinle saçmalıklarınla hasta tafırlarınla herşeyi bitirdin beni rezil ettin rezil bir gün yüzümü güldürmedin hergün mutsuz ettin beni hergün ben seni artık sevmiyorum hayatımda istemiyorum bitti herşey sogudum senden sen o güzel sevgimi maffettin bitti dedi.. yeter mahinur dedi hiç birşey hissetmiyorum su anda hiç birşey ne üzüntü ne başka birşey annemle paylaştım oda zamanla hissedersin dedi..bende hatalıym biliyorum sürekli tiripler uyarmalarına karşı ama böyle mi olması gerkekiyordu kızlar beynim durdu. kızlar kendimi boşluga atmak istiyorum sadece boşluğa..

Canim takma kafana, Erkeklere iyilik yaranmiyor. Maymunluk bile yapsanda gozler hep disarda, bende cok aci cektim bir erkek yuzunden.. Oyuzden bosver hersey olacagina varir, zaman gosterir

Sanırım sen hatalarının farkındaydın ve devam ettin.seni seviyorsa tamam herşeye katlanmak zorunda sandın.gülü seven dikenine katlanır sandın.sen haklıydın kendince.bu kendi sonundu ve aynen hayallerindeki gibi bitmedi.sen terketmeyi düşünüyordun,tersi oldu.hakkında ve erkek arkadaşının hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun.şimdi evli olsaydınız,adam kapıyı çarpıp gitmişti,durum böyle olurdu ve daha çok canın yanardı.triplerine kaprislerine katlanacak sana tapan biri çıkar karşına inşallah.

Sen bence oturda ondan kurtuldum allahım bana doru yolu gosterdın dıye dua et bır kere

Benım kuzenım 6 sene bırıle cıktı cok sewdı ıste sonra cocuk serserı gbı bısıydı nse 6 sene sonunda bıım kızda sewgıde bıtttı ayrıldıktan bır ay sonra bızım kız ıs yerınden bırıle tanısmıs sonra bor ayda ewlendıler ıste

Kader dıeye ben buna derım sımdı cok mutlular yazın ewlendıler hamıle sımdı :)))))))

Baksana yanlıstan donmussun sen. Mutlu olmalısın accık ılk zamanlar canın acır sewıyosan bogazında dugumler olurusr nutkun tutulur sebebsız aglarsın ama uc ay verıyorum kendıne gelırsın

Allah ılerde daha ıyısını karsına cıkarırı eger olmadıysa bunda var bı hayır bu dedımıde yabana atma sen !!!!!!

Back
X