Ayrıldık mı anlamadım bile...

Cansinn34

Ablan kurban olsun sana
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
581
1.798
113
Merhaba herkese
3 yıllık inişli çıkışlı bir işimiz vardı önceden ben ayrılmak istiyordum erkek arkadaşım hep geri döndürüyordu. Daha sonra sürekli ayrılığa lafı getirmenin yanlış olduğunu anladım ve bu davranisimi bıraktım. Ne yazık ki son aylarda erkek arkadaşım bana ayrılık konusunu açmaya başladı üzülüyordum ve konuşup hallediyorduk. Geçen hafta beni eskisi kadar sık aramadığını söyledim aslında özlemiştim ve sesini duymak istedim o da bana iş yerinde eskisi kadar rahat konuşamadığını söyledi ve akşam arayacağını söyledi. Ben uzattım 5 dk olsun arayabilirdin dedim ve son zamanlardaki bana kotu davranmalariyla başkasının olabileceğini düşünerek ona zaten başkasıyla konuşuyorsundur dedim.
Hemen aradı ve bana kızmaya başladı . Anlayış bekledim ben sadece şimdi dinlenmek istemiştim sesini duymak istemiyorum dedi. Ben de çok kırıldım ve arama beni bir daha diyerek telefonu kapattım. Mesajına ve iş çıkışı aramasına karşılık vermedim. Bir daha ne aradı ne mesaj attı 1 hafta sonrasında da sosyal medyadaki ilişki durumunu ve fotoğraflarımızı kaldırmış. Benimkiler duruyordu. Konuşmadık bile bu şekilde bitmiş olması mümkün mü?

Keşke gerçekten içinizden geçirdiğiniz gibi, çok özledim, 2 dakika sesini duyayım yeter deseydiniz.
Şikayet eder gibi hiç aramıyorsun, 5 dk bile arayabilirdin deyince olmuyor işte, ters tepiyor.
Tatlı dille yaklaşırsanız aramak için can atar, ama şikayet ettikçe hiç arayası gelmez.
Üstelik iş yerinde rahat konuşamadığını akşam arayacağını söylemiş, akşam aramasaydı o zaman tepki göstermekte haklıydınız.
İşyeri konusuna da hak verebiliyorum, ortamına bağlı, çok rahat konuşamayabilir, işleri yoğun olabilir, niye sık boğaz edersiniz ki?

Mumkun. Ve bitsin zaten zamanınıza yazık. Mümkünse arayıp yazmayın böylece kapansın bu konu bi kulfetten kurtulmussunuz

Ben hala suskunum sürekli ağlamakla geçiriyorum günlerimi. O benimle konuşmak istemediği ve engellediği zamanlarda bile üstüne düştüm. Konuşup meseleyi halletmeden içim rahat etmiyordu. O ise benim onu bunalttigimi söylüyordu. En azından ayrılık konuşması yapılmasını beklerdim 3 yıl çok az değil. Ve kavgadan öncesinde hep artık söz yapalım diyen birisiydi. Hala kabullenemiyorum ayrılığı, keşke net bir konuşma olsaydı diyorum...

Sonrasında ben de keşke açık açık söyleseydim özlediğimi dedim ama kötü davrandığı için son zamanlarda söylemek istememiştim.

siz arama demişsiniz adam aramamış doğal olarak.

ayrıca ben de iş yerinde rahat konışamıyorum. 5 dk az bi süre değil açıp biri ile naber nasılsın muhabbeti yapmam asla. gayet normal bişey.

haksızsınız.

Son zamanlarda kötü davranıyor aramıyor,sormuyor. İtekleye itekleye ilişki yürümez eninde sonunda yorulursunuz biter. İlişki dediğin hele evlenmeden flört döneminde yağ gibi akar en mutlu olacak zamanlardır bana göre zaten evlenince bir sürü problemle ugrasacaksiniz bari şimdi mutlu olmaya bakın.Uzulun aglayin ama aramayın bence.

Ben açıkçası sizin tavrınızı hiç beğenmedim. Küçük ergen çocukları gibi hareket etmişsiniz resmen. Güzel kibar bir dille özlediğinizi dile getirebilirdiniz ne demek "arama beni" demek? Ben erkek olsam buna çok alınırdım adım atmazdım adam bal gibi de haklı.
Anlayış diyorum çok önemli, bu anlayış olmadığı sürece ilişki yürümez.
Ve evet ilişkiniz bitmiş, ilişki durumu fotoğraflar kaldırıldıysa adam bitirmiş yani.
Mantık ve anlayış çerçevesi içinde cümleler kurmanız dileğiyle.

Kusura bakmayın ama ilişkiniz epey ergence duruyor.. Bu bir yere varmazdı zaten. Önünüze bakın siz de derim ben.

C captain price : tabi ki konuşamadığı zamanlar da olabilir ama son dönemlerdeki davranışları ve olayı ayrılığa getirmesi ne yazık ki benim de sağlıklı düşünmemi engelledi. Ben isterdim ki o da bana seni kırdım diyebilmeliydi. Evet belki telefonu açmamakla mesajlarına cevap vermemekle hata ettim ama onun daha çok cabalamasini beklemiştim, tıpkı benim yaptığım gibi.Fotoğraflarımızı silmesini değil...

Is yerim.musait degil aksam ararim diyen birine israr neden. Belki patronu yaninda belki müşterisi var belki onemli bir durumda. Ustune birde baskasi var imasi cok cok sacma. Demekki ona givenmiyorsunuz ki baskasini dusunmussunuz. O da yetmemis beni bir daha arama demissiniz aramalarini acmamissiniz daha ne bekliyorsunuz ki. Olmus bitmis gecmis olsun..

Zamanında siz ona ayrılığın kendiniz için çok kolay olduğunu hissettirmişsiniz. O zamanlar ilişkiniz için mücadele etmiş. Ama bir süre sonra yorulduğunu, sıkıldığını ve hayatının geri kalanında tahammül edemeyeceğini anlamış olmalı ve sizde fazla yüklenmiş olmalısınız ki bunalmış. Bence aramayın.
Dönerse pişmanlığınızı ona samimi bir dille anlatın.
Dönmezse zaten bitmiştir.
İlişkilerde fedakarlıklar önemlidir.

Cok nazli geldiniz bana. Musait olamayabilir is yerinde bu gayet dogal.
Bide surekli su ayrilik muhabbeti yapilmasini hic dogru bulmuyorum.
Adam hakli..

Visenyaa girlwithlove nemesis

O zaman o benimle konuşmak istemediğinde üstüne düşerek,konuşmaya problemleri çözmeye çalışırak hata etmişim. Çünkü az önce de belirttiğim gibi agresifligimin sebebi birkaç aydır her tartışmada konuyu ayrılığa getirmesi ve inceliksiz davranışları olmasıydı...

Adamı böyle inceliksiz düşünmeye iten siz olabilir misiniz? Problem çözmek demişsiniz çözmekten ziyade problem çıkartmışsınız aksine. Siz önceden o kadar ayrılık demiş olmalısınız ki adam da artık sizin gibi normal bakmaya başlamış. En azından size empati özelliği kazandırmış bak agresif olmuşsunuz adam o zamanlar nasıl sakin kalmış belli değil.

Benim ilk iliskimdi çözümü ayrılmak olarak görüyordum ama daha sonra olgunlaştım konuşarak çözmeye çalıştım; bu sefer o engelledi konuşmak istemedi herşeye sinirlenir oldu. Ben de mutlu etmek ve mutlu olmak isterdim tabi ki ama hep bir sürtüşme oldu ne yazık ki ve hala bu şekilde bitirmiş olacağına inanamıyorum. Elim hep telefonda belki arar diye, inanın çok üzülüyorum ve vazgeçemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…