Merhaba herkese
3 yıllık inişli çıkışlı bir işimiz vardı önceden ben ayrılmak istiyordum erkek arkadaşım hep geri döndürüyordu. Daha sonra sürekli ayrılığa lafı getirmenin yanlış olduğunu anladım ve bu davranisimi bıraktım. Ne yazık ki son aylarda erkek arkadaşım bana ayrılık konusunu açmaya başladı üzülüyordum ve konuşup hallediyorduk. Geçen hafta beni eskisi kadar sık aramadığını söyledim aslında özlemiştim ve sesini duymak istedim o da bana iş yerinde eskisi kadar rahat konuşamadığını söyledi ve akşam arayacağını söyledi. Ben uzattım 5 dk olsun arayabilirdin dedim ve son zamanlardaki bana kotu davranmalariyla başkasının olabileceğini düşünerek ona zaten başkasıyla konuşuyorsundur dedim.
Hemen aradı ve bana kızmaya başladı . Anlayış bekledim ben sadece şimdi dinlenmek istemiştim sesini duymak istemiyorum dedi. Ben de çok kırıldım ve arama beni bir daha diyerek telefonu kapattım. Mesajına ve iş çıkışı aramasına karşılık vermedim. Bir daha ne aradı ne mesaj attı 1 hafta sonrasında da sosyal medyadaki ilişki durumunu ve fotoğraflarımızı kaldırmış. Benimkiler duruyordu. Konuşmadık bile bu şekilde bitmiş olması mümkün mü?
Arama beni bidaha demişsin zaten,malesef erkekler bizim "arama beni" sözümüzün,"lütfen ara,ısrarcı ol,gönlümü al" anlamına geldiğini anlımayacak kadar kıt beyinliler,o yüzden boşver sende onun gibi ol,umursama...
Mumkun. Ve bitsin zaten zamanınıza yazık. Mümkünse arayıp yazmayın böylece kapansın bu konu bi kulfetten kurtulmussunuz
Keşke gerçekten içinizden geçirdiğiniz gibi, çok özledim, 2 dakika sesini duyayım yeter deseydiniz.
Şikayet eder gibi hiç aramıyorsun, 5 dk bile arayabilirdin deyince olmuyor işte, ters tepiyor.
Tatlı dille yaklaşırsanız aramak için can atar, ama şikayet ettikçe hiç arayası gelmez.
Üstelik iş yerinde rahat konuşamadığını akşam arayacağını söylemiş, akşam aramasaydı o zaman tepki göstermekte haklıydınız.
İşyeri konusuna da hak verebiliyorum, ortamına bağlı, çok rahat konuşamayabilir, işleri yoğun olabilir, niye sık boğaz edersiniz ki?
Is yerim.musait degil aksam ararim diyen birine israr neden. Belki patronu yaninda belki müşterisi var belki onemli bir durumda. Ustune birde baskasi var imasi cok cok sacma. Demekki ona givenmiyorsunuz ki baskasini dusunmussunuz. O da yetmemis beni bir daha arama demissiniz aramalarini acmamissiniz daha ne bekliyorsunuz ki. Olmus bitmis gecmis olsun..Merhaba herkese
3 yıllık inişli çıkışlı bir işimiz vardı önceden ben ayrılmak istiyordum erkek arkadaşım hep geri döndürüyordu. Daha sonra sürekli ayrılığa lafı getirmenin yanlış olduğunu anladım ve bu davranisimi bıraktım. Ne yazık ki son aylarda erkek arkadaşım bana ayrılık konusunu açmaya başladı üzülüyordum ve konuşup hallediyorduk. Geçen hafta beni eskisi kadar sık aramadığını söyledim aslında özlemiştim ve sesini duymak istedim o da bana iş yerinde eskisi kadar rahat konuşamadığını söyledi ve akşam arayacağını söyledi. Ben uzattım 5 dk olsun arayabilirdin dedim ve son zamanlardaki bana kotu davranmalariyla başkasının olabileceğini düşünerek ona zaten başkasıyla konuşuyorsundur dedim.
Hemen aradı ve bana kızmaya başladı . Anlayış bekledim ben sadece şimdi dinlenmek istemiştim sesini duymak istemiyorum dedi. Ben de çok kırıldım ve arama beni bir daha diyerek telefonu kapattım. Mesajına ve iş çıkışı aramasına karşılık vermedim. Bir daha ne aradı ne mesaj attı 1 hafta sonrasında da sosyal medyadaki ilişki durumunu ve fotoğraflarımızı kaldırmış. Benimkiler duruyordu. Konuşmadık bile bu şekilde bitmiş olması mümkün mü?
Merhaba herkese
Adamı böyle inceliksiz düşünmeye iten siz olabilir misiniz? Problem çözmek demişsiniz çözmekten ziyade problem çıkartmışsınız aksine. Siz önceden o kadar ayrılık demiş olmalısınız ki adam da artık sizin gibi normal bakmaya başlamış. En azından size empati özelliği kazandırmış bak agresif olmuşsunuz adam o zamanlar nasıl sakin kalmış belli değil.Visenyaa girlwithlove nemesis
O zaman o benimle konuşmak istemediğinde üstüne düşerek,konuşmaya problemleri çözmeye çalışırak hata etmişim. Çünkü az önce de belirttiğim gibi agresifligimin sebebi birkaç aydır her tartışmada konuyu ayrılığa getirmesi ve inceliksiz davranışları olmasıydı...
Adamı böyle inceliksiz düşünmeye iten siz olabilir misiniz? Problem çözmek demişsiniz çözmekten ziyade problem çıkartmışsınız aksine. Siz önceden o kadar ayrılık demiş olmalısınız ki adam da artık sizin gibi normal bakmaya başlamış. En azından size empati özelliği kazandırmış bak agresif olmuşsunuz adam o zamanlar nasıl sakin kalmış belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?