Diger konuyu okumustum bi kac gun oncesinde, boyle bi adamdan hic bisiyi bekleme artik... Kurtulduguna sukretmelisin.
Zaman herseyin ilacidir... Allah yardimcin olsun
Cok uzuldum senin icin.Allah yardimcin olsun.Karilarla gezip tozdugundan, hayatini yasadigindan eminsen yalanlarina kalma.Kapat o defteri kendine yeni bir hayat kur.Insan degismiyor malesef.Uzulmeye degmez.Olmuyorsa olmuyor:43:
çok üzüldüm canım yaa( hakkında hayırlısı olsun.. diğer konunuda okudum..kurtulduğuna ükretmelisin bence ..öle biriyledaha kötüye giderdi herşey..sen artık önüne bak bence evet belki bi boşluğa düşeceksin..daralıcaksın ama geçicek hepsi..çalışıyomusun bu arada?
kurtuldum diyorum resmen çünkü asla değişmiceni biliyorum ama işte.. zaman gerekli dediğin gibi.. bi an önce geçse keşke..
Merak etme Allah buyuk, ana bi bakmissin ufacik bebisin koca adam olmus
küçük erkekim annesinin hep meleği olarak kalsın ya kocaman adam olup gitmesin yanımdaansağol canım dediğin gibi Allah büyük...
diğer konunu da bilmiyorum birazdan okurum ama inan o kadar içimde hissederek üzüldümki..
allah yardımcın olsun ..
2 aylık bebeğin varmış üstelik.. Ah diyenin ahı yerde kalmaz arkadaşım dua et bol bol. Rabbim sabır versin inşallah çok güzel hayırlı kapılar açar sana..
Yalnız kalma birilerinden destek al içini boşalt
canım ya üzülme demesi kolay bnde üzülüyorum ama üzülme ya zaman herşeyin ilacı hayırlısı olsun
Oy oy oy kiyamazmis oglusunaaa, koskocaman adam bile olsa, o senin icin hep kucuk erkekin kalir zaten. Allah sizi hep mutlu etsin
Kendini bu sekilde hissetmende cok haklisin.Ama anlattigin sekilde de yasanmazdi canim ! Suan teselliler acini hafifletmicek cunku zaman gerekli,sadece emin ol bir gun gececek.Suan cocuguna tutun,onun sana ihtiyaci var.Eminim beraber cok guzel gunleriniz olacak.Sabrini eksik etme
Amiiiiiiiiin canım.. hepimiiiz hep sevdiklerimizle mutlu olalım inşallah!
diğer yazınıda okudum canım anlamıyorum ben nasıl bu kadar değişebiliyo derdi ne senden ne istiyo desene madem böyleydi niye benim peşimde döndün günahıma girdin? Canım ne diyim çocuğun ve sana mutlu sağlıklı bir yaşam diliyorum eşini de allah affetsin allah akıl fikir versin.daha öncedende konu açmıştım http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/441065-cok-seviyordu-evlendik-tersine-dondu-cocuk-oldu-iyice-koptu.html
tamamen evi kapattık eşyalar gitti anahtar emlakçıya teslim edildi.. kendimi o kadar duygusuz hissediyorumki.. ne mutluyum oooh be diyebiliyorum nede oturup ağlayabiliyorum bomboş hissediyorum kendimi. düşünüyorum bu kadar kolaymıydı ya hiçbişi hissedemiyorum.. benmi getirdim acaba buraya kadar.. o kadar garip düşünceler içindeyimki.. nefret ediyorum ondan.. ayrılmamıza rağmen bana hala yalanlar söleyip hayatına o kadar güzel devam ediyoki.. tatiller karılar kızlar.. banada gelip bunalm bunalm tek başımayım kafa daıtmak içn uzaklaşoorm kendmi düzeltp geri dönücem nolr karr alma ben yokken diyo. bi öğreniyorum burdan bi ark ıyla yazlııına gidip tekneler yatlarr gezip tozmşlar... hala gelmiş bana yüzme baka baka yok öle bişi tektim diyebiliyoo.. üstünede herşey senin istediğin gibi oldu diyo. benim en büyük hayalim buydu zaten evlenip çocuk sahibi olup boşanmak...
kusura bakmayın içimi boşaltmak için yazıyorum kimseye anlatamıyorum burayada tam olarak dökemiyorum içimi çıkmıyo kelimeler diyorum ya ne hissettiğimi gerçekten bilmiyorum.. görmek duymak konşmak warlığını bilmek istemiyorum bi yandan sürekli tel e bakıyorum acaba aradımı? aradığında konşmak tüylerimi diken diken ediyo.. bi yanım o sevdiğim halini özlüyo bi yanım nefret ediyo ondan.. nasıl düzelicem ben
diğer yazınıda okudum canım anlamıyorum ben nasıl bu kadar değişebiliyo derdi ne senden ne istiyo desene madem böyleydi niye benim peşimde döndün günahıma girdin? Canım ne diyim çocuğun ve sana mutlu sağlıklı bir yaşam diliyorum eşini de allah affetsin allah akıl fikir versin.
Ben bide bişi sormak istiyorum size fikrinizi almak istiyorum. Hiç bi şekilde onu görmek varlığını bilmek istemiyorum. zaten oğlunuda taş çatlasa 2 haftada 10 dk görüyo.. sizce tamamen koparsam kaybolsammı? yoksa o şekilde bile olsa babaya ihtiyacı olurmu?? bana daha çok zararı olur gibi geliyo ama bide sizin fikrinizi merak ediyorum..
Ben bide bişi sormak istiyorum size fikrinizi almak istiyorum. Hiç bi şekilde onu görmek varlığını bilmek istemiyorum. zaten oğlunuda taş çatlasa 2 haftada 10 dk görüyo.. sizce tamamen koparsam kaybolsammı? yoksa o şekilde bile olsa babaya ihtiyacı olurmu?? bana daha çok zararı olur gibi geliyo ama bide sizin fikrinizi merak ediyorum..
canım şimdi kopardın diyelim bunu başardın hadi çocukluk gençlik dönemini de başarıyla sorunsuz atlattın ama bir gün geri döndüğünde annen seni benden kaçırdı derse oğluna ne cevap vereceksin bırak nerede olduğunu bilsin ne zaman isterse gelsin görsün eğer kendi koparırsa bağlarını sana söyleyeceği laf kalmaz oğlunla arana girme ihtimali olmaz iyi düşün çocuğun hakkında en doğru kararı yine sen verirsin.
Benim annem ile babam 12 yildir ayrilar ve o zamana kadar hic gormedim onu. Cok kotu bi es ve cok kotu bi baba idi, o yuzden bu durumdan hic sikayetci degilim. Ama Cinar'in babasi iyi davraniyorsa ona karsi, iyi bi babaysa, iliskiyi tamamen koparma derim, cunku hep bi baba hasretiyle yasar. Belki senin icin zor olabilir ama once cocugunu dusunmelisin her ne olursa olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?