ya şimdiden diyo zaten ilerde dicem bak oğlum bizim yuvamızı annen yıktı beni bıraktı gitti diye... hasta yemin ediyorum ya... iyi bi baba diiil. bazı şeyler kullanıyo hem bundan hemde daha yeni kendisini jiletlemiş, böyle biri çocuğumada gün gelir zarar verir diye korkuyorum.. babalığıda kendi yeğenine daha çok yapmış. hala diyolar ilk bezini o değiştirdi ilk şusunu o yaptı bu yaptı benim hastanedeki ilk gecemde yanımda diildi evde sızıp kalmıştı... böle birinden ne kadar baba olur siz düşünün... ama işte bi yandanda erkek diyorum sonuçta benimde yetemediğim yerler olurmu oooof bilmiyorumm
konunu okumadım ama.insan aynı anda hem nefret hem sewgi hem pişmanlık,özlem hasret çekebiliyor malesef.kelin ilacı olsa misali bir durumda bende var.sana tek diyebilicegim yanında seninle olan bir oglun var ona sarılıp hayata tutunabilirsin...bende oda yok büyük bir boşluga düşüyorsun kim için ne için yaşıycam gibi bir psikolojide degilsin benim gibi
çok zor bir durum ayrılık...ne kadar kötü olursa olsun bekara boşamak kolay.başa gelmeyince anlaşılmıyor o acı.alllah kimseye yaşatmasın
dedikleri gibi iinşallah zamanla geçer acılarımız sabırlar diliyorum sana
Zarar verecegine eminsen, ayri kalmani tavsiye ederim ama yinede karar sana kalmis canim, Allah sabir versin. Butun dualarim seninle...
çok sağol... amiiiin. hiç bi zaman beddua etmedim Allah korusun çocuğum var, tek istediğim benim hissettiklerimin aynısını birer birer yaşasın.. içimi boşaltmak için buraya yazdım çünkü etrafımda hiç yok nrdeyse evli bi ark'ım.. ee bekarlarda gerçekten anlayamıyo.. direk dedikleri amannn boşver.. keşke o kadar kolay olsa..
ya şimdiden diyo zaten ilerde dicem bak oğlum bizim yuvamızı annen yıktı beni bıraktı gitti diye... hasta yemin ediyorum ya... iyi bi baba diiil. bazı şeyler kullanıyo hem bundan hemde daha yeni kendisini jiletlemiş, böyle biri çocuğumada gün gelir zarar verir diye korkuyorum.. babalığıda kendi yeğenine daha çok yapmış. hala diyolar ilk bezini o değiştirdi ilk şusunu o yaptı bu yaptı benim hastanedeki ilk gecemde yanımda diildi evde sızıp kalmıştı... böle birinden ne kadar baba olur siz düşünün... ama işte bi yandanda erkek diyorum sonuçta benimde yetemediğim yerler olurmu oooof bilmiyorumm
beddua etme dua et allahtan sabır iste hayırlısını iste..
Rabbim büyük senin yaşadıkların bi şekilde çıkar ondan zaten.
Ben henüz evli değilim yani daha düğünümüz olmadı, söyledikleriniz yaşadıklarınız beni çok etkiledi. Allah yardımcınız olsun demekten başka bişey gelmez elimizden..
umarım huzura kavuşuruz..bizimki biraz farklıydı aile ve para sorun oldu.eşim çok iyi bir insandı ama 2 senedir tanıdıgım adam yoktu noldu anlamadımki ..
ewet bende erkeklerden nefret ediyorum kendim için yaşıyorumm yeniden ewlenmekmi büyük konşmuyumm kimseye güvenilmezmiş...babasına güvenmeyen ben eşime kendimden çok güvenmiştim ama tövbeee ettirdiler
böyle durumlarda insan kendini zorda olsa toplayabiliyo ama çoğu kadını ailesi veya çevresi kabul etmiyo farklı gözlerle bakıyo. sanki dul olmak suçmuş gibi . bu durum böyle sürüp gittiği derece insan kendini daha diplerde hissediyo. ailenizden ve çevrenizden baskı tarzında bi tepki görmüyorsanız bence şanslısınız ve oğluşunuzlada kısa sürede toprlanırsınızbide bebiş büyüyüp işe girme şansınızda olursa ohoo ooo hayattan daha ne isteyebilirsiniz ki?. oğlunuz,anneniz,babanız,kardeşleriniz yanınızda olursa ,hem maddi hemde manevi olarak çok ferahlamış olursunuz. bence herşey çok güzel olacak.
durumun son haline bakaraktan inanın üzülmedim eğer o adamla hala devam etseydiniz üzülebilirdim. artık yeni bi hayat bekliyor sizi başarılar diliyorum
(umarım yanlış anlamazsınız son yazdığımı)
bosver bitanem sakin kafana takma bende ayrildim ayni senin gibi benimde icimde hem nefret hemde sevgi vardi ama inan hepsini unutuyorsun böylesi senin icin daha iyi olucak benim 2 hafta oldu davayi acali bende evimi bosaltmisitim ama o yoktu allahtan gormedim onu ilk zaman cok zor oluyor ama ondan sonra rahatliyorsun ben kendime sunu soyluyorum neden bukadar katlanmisim 1 bucuk sene allahtan cocuk yok bende aldatilmisim bunu daha yeni orendim eski sevgilisine geri dönmüs ama inan hic umrumda bile degil zaman herseyin ilaci canim hakkinda hayirlsi olsun hepsi gecicek insallah bitanem
hiç öyle düşünme tabiki herşeyine de yetersin anasın sen unutma anası olmayanın kimsesi olmuyo. ve eğer eşinin birtakım şeylere bağımlılığı varsa çocuğunla onu kontrollü görüştür sakın çocuğunu eşin yanlız alıp gitmesin ne yapacağı belli olmayan bir tip Allah korusun.Allah yardımcın olsun canım ne diyim Allaha emanet ol.
sewindim adına umarım gerçekleri görür iyice burnu sürtsün zamanla belki sende degiştigine inanırsan neden olmasın arkadaşım.
keşke benim eşimde pişman oolup düzeltmek için ugraşsa.benimki hem suçlu hem güçlüü 2 ay oldu ben sesini duymak için aradıgımda açmıyor bile. yada ben hatasını görmesine fırsat vermiyorum ayrı mesele.
ama bu bile senin eşinin seni sewdigini gösterir.inşallah bir yuwa kurtulur
diğer konuyu okuduysan canım 2 ay hiç arayıp sormadı. bitirmek için oturup konuşalım diyodum o barışcaz diye düşünüyodu heralde hep erteledi hep erteledi adam gibi görüşememiştik sonrada çekti gitti işte bende evi kapadım dank etmedi geldi dövmeyi görünce dank etti nedense.. ama hala anladığını sanmıyorum bundan öncede bana çok böle şeyler demişti sonra değişen hiç bişi olmadıamacı sadece elinde olduğumu bilmek
sizin durum ne canım merak ettim anlatmak istersen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?