Ayrıldık,Şu An Tek İstediğim Şey Ölmek.

yaptığın çok hoş değil ama şunu da unutmayalım biz kadınız bazen dürtülerimize engel olamıyoruz.

sana tavsiyem arkadaşım bu 'ölmek' düşüncesini bırak bir kenarı hepimiz ayrılırken çaresiz hissederiz kendimizi.

güçlü dur , sen üzerine gittikçe abartacak seni süründürecek ve barışsanızda artık normal bir şekilde bile kıskanmana müsade etmez bu sefer kendinden ödün verdiğine pişman olursun.

sen sessiz ol ki o ne olduğunu şaşırsın, sen yapacağını yaptın,3. şahısa gereken açıklamayı yapar çekilir kenara, bence sen kimseden özür dileme artık.

o erkek sana değer veriyorsa geri dönüşü olur zaten.

toparlan arkadaşım, dünyanın sonu gelmedi...

yaptığın çok hoş değil ama şunu da unutmayalım biz kadınız bazen dürtülerimize engel olamıyoruz.

sana tavsiyem arkadaşım bu 'ölmek' düşüncesini bırak bir kenarı hepimiz ayrılırken çaresiz hissederiz kendimizi.

güçlü dur , sen üzerine gittikçe abartacak seni süründürecek ve barışsanızda artık normal bir şekilde bile kıskanmana müsade etmez bu sefer kendinden ödün verdiğine pişman olursun.

sen sessiz ol ki o ne olduğunu şaşırsın, sen yapacağını yaptın,3. şahısa gereken açıklamayı yapar çekilir kenara, bence sen kimseden özür dileme artık.

o erkek sana değer veriyorsa geri dönüşü olur zaten.

toparlan arkadaşım, dünyanın sonu gelmedi...

yok ben zaten üzerine filan gitmem ki msj bile atmadım atmıycam.ama benim hayatım etkileniyo hiçbirşey yapamıyorum sadece acı çekiyorum benim kimseye faydam olmaz bu şekilde,psikologa mı gitsem nasıl gidilir onuda bilmiyorum

şöylede düşünmek lazım.bi yakınlaşma olmuş sizde bunu hissetmişsiniz.tepki vermişsiniz ama onun size başkasına özür diletecek kadar üzerine gelmesine izin vermeyin.ne demek hayatındaki insanı yeni tanıdığın insana değişmek.sana değer vermemiş değer verse bunu yapmaz.sonuçta hakaret etmediniz darp etmediniz.ölümde neymiş değermi başkası için ölmeye.unutma hayat bir gün oda bugün

hala size öfkeli olupta, kötü mesajlar atıyorsa ayağıma gel affettir kendini gibi. ozaman şöyle düşüneceksin.
İlerde ozaman evlenip bu problemi yaşasaydınız, demekki sizi terk edecekti?

yani biraz çocuksu tuhaf hareketleri var. en iyisi sizin içinde hayırlısı, inceldiği yerden kopsun, okadar arkadaşlarını önemsiyor sa.
bırakın, yarın birgün eşini kapı dışarı kovmayacağı ne mağlum..

hayırlısı olsun, ondan kurtulmuşsunuz. o biliyor, sizin acı çekeceğinizi, nasıl olsa gelecek ümidiyle bakıyor.
Ama ondan emin olmasın sakın. Siz hiç iyi veya kötü hiç msj atmayın, aramayında. boşverin.
Sizin sınavınızın olduğunu kesin biliyordur. bu durumda bile ne olursa olsun, destek çıkmadı. saygısız birisiymiş.

HAYIRLI OLSUN!!!!

hala size öfkeli olupta, kötü mesajlar atıyorsa ayağıma gel affettir kendini gibi. ozaman şöyle düşüneceksin.
İlerde ozaman evlenip bu problemi yaşasaydınız, demekki sizi terk edecekti?

yani biraz çocuksu tuhaf hareketleri var. en iyisi sizin içinde hayırlısı, inceldiği yerden kopsun, okadar arkadaşlarını önemsiyor sa.
bırakın, yarın birgün eşini kapı dışarı kovmayacağı ne mağlum..

hayırlısı olsun, ondan kurtulmuşsunuz. o biliyor, sizin acı çekeceğinizi, nasıl olsa gelecek ümidiyle bakıyor.
Ama ondan emin olmasın sakın. Siz hiç iyi veya kötü hiç msj atmayın, aramayında. boşverin.
Sizin sınavınızın olduğunu kesin biliyordur. bu durumda bile ne olursa olsun, destek çıkmadı. saygısız birisiymiş.

HAYIRLI OLSUN!!!!

aynen öyle sınavlarım vardı ve onun yüzünden kötü geçti hepsi,benim arayacağımı sanıyor.ama aramıycam
aslında kurtuldum diye sevinmem lazım ama çok canım yanıyo resmen bi msj gelsin diye telefona bakıp duruyorum ben nasıl kurtulurum bu durumdan ölmeyi düşünecek kadar kötüyüm bana destek olacak kimse yok yanımda tatil olduğu için arkadaşlarımda gittiler çok yanlızım çok kötüyüm

ya şu ölüm düşüncesini atsana kafandan hem değmez diyosun hem ölmek istiyorum, tamam çok acı çekiyosun ama sabret geçicek hem başka şeylerle ilgilenmeye kafanı dağıtmaya çalış, sınavların bittiyse tatile git şehir dışına çık arkadaşlarınla vakit geçir yalnız kalma

ya şu ölüm düşüncesini atsana kafandan hem değmez diyosun hem ölmek istiyorum, tamam çok acı çekiyosun ama sabret geçicek hem başka şeylerle ilgilenmeye kafanı dağıtmaya çalış, sınavların bittiyse tatile git şehir dışına çık arkadaşlarınla vakit geçir yalnız kalma

gidebileceğim yada beraber gideceğim kimse yok ki,sabretmeye çalışıyorum ama geçmiycek gibi geliyo onun umurunda değil ama aptal gibi perişanım,

var mı böyle bişey yaa.. Kızım sana Allah evladın olunca onun acısını yaşatmasın...acı neymiş ölmek istemek nasıl oluyormuş o zaman görürsün...

la havle

kimin kime hayatı zindan ettiğini bilemezsiniz..neyse

psikoloğa gitmek isttiyorum ama önceden randevu mu almam lazım bilgisi olan var mı yoksa yanlış bişey yapıcam çünkü dayanamıyorum çok güçsüzüm demek ki

ben çok emek verdim çok şey feda ettim haketmedim bunu..biz daha öncede çok kavga ettik ama 1 günden uzun sürmedi küslüğümüz.3 gün oldu tek bir msj atmadı ama bende ne msjı bekliyorum ki terkedildim hala neyi bekliyosam.demek ki artık sevmiyo beni ne karaktersiz bi insanmış,ben acı çekerken onun umurunda değil bana çok zararı dokundu sonrada bi hiç yüzünden terketti ilahi adalet benim için işlemiyo bu dünyada anladım artık.

Sevgilinizin mahremini kıskançlık yüzünden ihlal etmiş, yapılmaması gereken bir şey yapmışsınız. Doğal olarak tepki alıp terk edilmişsiniz. Bunlar normal.

Normal olmayan, sizin bu ayrılığın ardından içine girdiğiniz durum.

Tamam, hepimiz ayrılıklar yaşıyor, çok zor durumlara giriyoruz ama ölümden bahsetmek ne demek?

Ne olursa olsun, karşınızdaki haksız bile olsa canınıza kıymaya değer mi? "Çok seviyorum" sanmanız en fazla 1 yıl sürer, unutursunuz sonra da.

Lütfen aklınızdan bu düşünceleri çıkarın ve hayatınıza konsantre olun.

Ayrıca bir sonraki ilişkiniz için bir uyarı daha yapayım, eşinizin/sevgilinizin/nişanlınızın mahremine saygu gösterin, şifresiyle girip O'ymuş gibi yazışmayın. Bu sağlıklı bir hareket değil.

Eğer tek başınıza mücadele edemeyeceğinizi ve çok zorlandığınızı düşünüyorsanız da profesyonel yardım alın. Bu ayıp bir şey değil.

Back
X