Ayrıldık,Şu An Tek İstediğim Şey Ölmek.

Her kıskanç kadının karışabileceği bir olay.. Hiç kimse senden değerli olmamalı yok çok degerliymiş iliki bitmişmiş özür dilersen devammışta mış mış kim o ya sanki naptın.. Afedersin de bu yüzden öleceksen allah rahmet eylesin şimdiden.. Bence ölmeyi düşünmeyi bırak bi silkelen kendine gel ölme zamanı değil söylediği lafları yedirip süründürme zamanı arkadaşım..

Bence aynı şey değil... okulda ki ödevlerden bahsediyoruz..kırk yılda bir çıkacak oto tamiri işinden değil... tamam konu sahibi hatalı ama adam açıkça milletin işine koşturma peşinde... başkalarının görüşü o kadar önemli ki kız arkadaşım cevap vermiş onun adına özür dilerim,yanlış anlamış deyip gülüp geçemiyor... Kız arkadaşını da ciddi bir dille uyarır ama adamın yalanı çıktığı için.... öyle olmuyor..

Okulda bir öğretmen benden yardım istedi bende yaz bir kağıda da unutmayım yaparım dedim.. ertesi gün bir sürü öğretmen kağıda bir şeyler yazmış bana veriyorlar :53: yapar mısın diye... işlerine geldi,saf bu yaptıralım işimizi dediler.. aynen geri verdim kağıtlarını!!

Lütfen yaa..herkes iş hayatını biliyor..sömürüyü de görmüşsünüzdür....

Adam bir daha yardım etmem deyip,yalan söyleyerek tekrar yapıyor..

İyi de biz o insanların arasındaki iş ilişkisini ve arkadaşlık ilişkisini bilmiyoruz ki.. ayrıca akademik ortamlarda bu tür şeyler olabilir. Ve ast üst ilişkilerinde de maalesef olabiliyor kibar yaptırımlar dahi olsa…. Sizin okuldaki öğretmen iş arkadaşlarınızın tutumları daha farklı bence bunda

Bence aynı şey değil... okulda ki ödevlerden bahsediyoruz..kırk yılda bir çıkacak oto tamiri işinden değil... tamam konu sahibi hatalı ama adam açıkça milletin işine koşturma peşinde... başkalarının görüşü o kadar önemli ki kız arkadaşım cevap vermiş onun adına özür dilerim,yanlış anlamış deyip gülüp geçemiyor... Kız arkadaşını da ciddi bir dille uyarır ama adamın yalanı çıktığı için.... öyle olmuyor..

Okulda bir öğretmen benden yardım istedi bende yaz bir kağıda da unutmayım yaparım dedim.. ertesi gün bir sürü öğretmen kağıda bir şeyler yazmış bana veriyorlar :53: yapar mısın diye... işlerine geldi,saf bu yaptıralım işimizi dediler.. aynen geri verdim kağıtlarını!!

Lütfen yaa..herkes iş hayatını biliyor..sömürüyü de görmüşsünüzdür....

Adam bir daha yardım etmem deyip,yalan söyleyerek tekrar yapıyor..

Bence hiç gülüp geçilecek bir durum değil. Ne diyecekti, kız arkadaşım sizin ödevlerinizi yapmamı istemiyor, kıskanıyor onun için maillerimi kontrol ederken mailinizi görmüş, size ters ters cevaplar vermiş mi diyecek.

Ayıp etmişsiniz. Ben eşimden ayrılsam mı diye düşünürüm böyle bir şey yapsa, düşünün yani. Sınırların bilinmediği ilişkiler hiç sağlıklı ve çekilebilir olmuyor. Bir daha asla yapmayacağınızı söyleyin, samimi bir şekilde özür dileyin. (Kızdan özür dilemenizi anlamsız buldum ama sevgiliniz -onun utandığı gibi- biraz utanırsanız belki bir daha yapmazsınız diye düşünüyor olabilir. Aslında haksız da olmayabilir.)

Biri evli olduğu bir insana dahi yapamaz bunu…

medeni halini bilmiyorum ama diyelim evlisin ve bi kıskançlığın sonucun da aynı ya da farklı ufak bi hata yaptın eşin sana 'onlar çok degerliydi bitti boşanıyoruz' dese fikrin aynı olur mu çok merak ettim ?
Lütfen biraz mantık ve empati..

bazen insanların kıramayacağı ya da hayır diyemeyeceği kişiler olabilir ki bunlar sosyal hayatta olabilecek şeylerdir...siz aşırı kıskançsınız anladığım kadarı ile ..daha evlenmeden bu şekilde sosyal hayatına karışırsanız ilerisini düşünemıyorum....erkek ark ınız size zaten iyi dayanmış çünkü erkekler sıkıntıya gelemeyen varlıklardır bizim gibi değillerdir...düşündümde benim eşim olsa çoktan ayrılmıştı böyle bir şeyde ....sizin yaptığınız saygısızlık olmuş kusura bakmayın...ayrıca kendi değerinizi böyle şeylerle ölçmeyin....
sizden gizlisi saklısı olsa şifrelerini bilmezdiniz...eğer uzun bir ilişki istiyorsanız çocuk gibi davranmaktan vazgeçip, erkek ark nızın hayatına bu kadar müdahale etmeyin:20:

medeni halini bilmiyorum ama diyelim evlisin ve bi kıskançlığın sonucun da aynı ya da farklı ufak bi hata yaptın eşin sana 'onlar çok degerliydi bitti boşanıyoruz' dese fikrin aynı olur mu çok merak ettim ?

Karıştırdığınız şey şu; bu yapılan değer meselesi değil saygınlık. Ergin insanlar saygınlığa daha cok önem verir, eşim/sevgilim/nişanlım diye takdim edeceği kişilerin de saygın davranışlar içinde bulunmasını ister.

İyi de biz o insanların arasındaki iş ilişkisini ve arkadaşlık ilişkisini bilmiyoruz ki.. ayrıca akademik ortamlarda bu tür şeyler olabilir. Ve ast üst ilişkilerinde de maalesef olabiliyor kibar yaptırımlar dahi olsa…. Sizin okuldaki öğretmen iş arkadaşlarınızın tutumları daha farklı bence bunda

Canım, Üniversitedeki prof. dan bahsediyor olsak tamam da, bir arkadaşın eşi altı üstü...

Bu kadar kız arkadaşına hakaret edecek, ezecek,ilişkisini bitirecek kadar ciddi bir durum değil bence...yanlış ama cezası bu değil.. Adamın dışarıda ki insanlara özellikle kadınlara hayır deme becerisi yok..kız arkadaşını bu kadar kolay silmesi bana şey anlatıyor valla...

Erkekler neler yapıyor kızlar hemen ayrılsa evli insan olmaz... :ssz:

evet evliyim. ancak sen de bilirsin ki maalesef evli ve bekarken alınan karalar kalın çizgilerle ayrılır birbirinden bu bir. burada kaç kadın var aldatılan sevgili olsa dönüp yüzüne bakmaz ama evliyken o kada kolay ağza alınmıyor bu konular. ikinci olarak aklı selim bir insan eşinin işi ve detaylarıyla ilgili kıskançlıklarını törpülemesi lazım. o zaman eşimiz jinekolog olsa Allah muhafaza katliam çıkar her akşam...konu sahibin yaptığı son derece ama son derece ayıp... sevgilisinin yaşadığı utancı empati yapar mısınız? son olarak yaşanan ilk olay olduğunu nereden biliyorsunuz belki adamın sabrı taştı. azcık empati mademmm.

çocuğun ayrılma gibi bi niyeti yok zaten, sadece çok sinirli.

siz de konu sahibinin sevgilisi ile biraz empati yapsanız?

kişi vardır hayatına müdaheleyi kabul eder, susar pısar oturur ki bu kişi genelde kadınlardan çıkar, kişi vardır bu tarz hareketi kendine saygısızlık olarak algılar.

kimse kıskançlığına laf etmiyor, kıskanabilir ama bunu sevgilisiyle halletmeli. tanımadığı insanı sevgilisinin ağzından tersleyerek değil.

mantık ve olgunluk bunu gerektirir.

Karıştırdığınız şey şu; bu yapılan değer meselesi değil saygınlık. Ergin insanlar saygınlığa daha cok önem verir, eşim/sevgilim/nişanlım diye takdim edeceği kişilerin de saygın davranışlar içinde bulunmasını ister.

evet bu işte..:13:

ister saygın ister medeniyetsiz sonuçta benim sevgilim, eşim nişanlım ya da arkadaşım soradan biri için ilişki bitirebiliyorsa üzerine kalbimi kırabiliyorsa yerim ben onun saygınlığını ..

ister saygın ister medeniyetsiz sonuçta benim sevgilim, eşim nişanlım ya da arkadaşım soradan biri için ilişki bitirebiliyorsa üzerine kalbimi kırabiliyorsa yerim ben onun saygınlığını ..

Sizin eşiniz olması onun sosyal hayatında bir sıfatı olmasına engel mi?

Sanki adamı kadınla yatakta bastılar :D KK da hergün bir yaşıma daha giriyorum :D

Bence hiç gülüp geçilecek bir durum değil. Ne diyecekti, kız arkadaşım sizin ödevlerinizi yapmamı istemiyor, kıskanıyor onun için maillerimi kontrol ederken mailinizi görmüş, size ters ters cevaplar vermiş mi diyecek.

Çok basit, kız arkadaşım başkasıyla karıştırmış,yanlış anlama olmuş kusura bakma... Bitti.. :34:
detaylı açıklama yapmak zorunda mı kime ne onun maillerine bakıyor mu neden bakıyor!! ilişkilerinin şekli,seviyesi kimseyi ilgilendirmez..

Biraz öz güven,biraz ilişkisine saygı,biraz sevdiği kadına karşı anlayış yeterli... :ssz:

Bu arada konu sahibinin o maili açması bile yanlış bunu en baştan yazmıştım.. Ama adam belli onun için başkaları daha değerli...

Olmuyor ipek :D Akıntıya kürek cekiyoruz, adamı idam sehpasına cıkardılar :D

konu sahibinin yaptığı yanlış belli ki kıskançlıktan haksız duruma düşmüş ama adam öyle bi karşılık vermiş ki kadınlık gururunu hiçe saymasını istemiş haksızlığı galip götürmüş ama kötü olan kız biraz teselli verin de kendine gelsin bence.. Ayrıca konu sahibinin yaptığı tek yanlış sevgilisinin agzından yazması degil yanlış adam seçmesi !

konu sahibinin yaptığı yanlış belli ki kıskançlıktan haksız duruma düşmüş ama adam öyle bi karşılık vermiş ki kadınlık gururunu hiçe saymasını istemiş haksızlığı galip götürmüş ama kötü olan kız biraz teselli verin de kendine gelsin bence.. Ayrıca konu sahibinin yaptığı tek yanlış sevgilisinin agzından yazması degil yanlış adam seçmesi !

Adam arkadaşının eşine yardım ettiği için mi suçlu :1:

Yemin ediyorum konusahibi ben olsam bu gazla sevgilimi uzaya falan fırlatırdım :D Kıza teselli vermiyorsunuz gaz veriyorsunuz.

ama adam rezil olmuş..... yapmayın kızlar... resmen rezil etmiş kızarkadaşı onu.. o kızdan ziyade adamın kendisine yapılmış bir saygısızlık var ortada.... ben olsam ben de kaldıramazdım.... ve ayrılırdım. çünkü bence burada olay o kıza sert cevap verip reddetmesi değil.. resmen adamın kişiliğini çiğnemiş konu sahibi arkadaşımız... ama ayrılalım dedikten sonra özür dile yoksa biter diye bir mesaj atıyorsa gerçekten ayrılmak istemiyor demektir.. geri dönecektir. ama onun da gururunu o kadar kırmayın... kuzu kuzu tamam o zaman diye geri dönecek belki size, siz kazanacaksınız ama onu düşürdüğünüz durumu düşünün birde..

Son düzenleme:
Back
X