Ayrıldık,Şu An Tek İstediğim Şey Ölmek.

hepiniz haklısınız kızlar hata yaptım hiç cevap yazmamlıydım çok pişmanım ben yine özrümü diler gönlünü alırdım ama öyle şeyler söylediki haklıyken haksız duruma düştü.

çok kötüyüm kimsesiz gibi hissediyorum kendimi
Hata yaptığın dogru ama evlide olabilirdiniz, ozamandami bedeli ayrılık olcakdi..

Bence hiç normal değil.
Ayrılmak için sanki bahanesi olmuş.
O adam evlense 2 günde kadını boşar;)

bu devir nereye gidiyor cok merak ediyorum:ssz:

evet bencede bahane arıyomuş bende beni sevdiğini sanıyodum rol yapıyomuş demekki

bu başkasının yerine, onun ağzından yazma muhabbeti ne kadar korkunç bişey ya, aşırı sinir bozucu.

lütfen bidaha bunu yapma hem erkek arkadaşını hem kendini başkalarının önünde küçük düşürüyosun.

sevgilim benim ağzımdan birine mesaj atsa bu şekilde, sen kimsin? derim

erkek arkadaşın seni terketmeyecek. ama hatanı kabullen

evt hata yapttım yapmamalıydım asla ama yaptım..
tarketti bi daha karşıma çıkma yazdı sonra özür dile biter yazdı bende asla dilemem yazdım.ayrıldınya daha ne yazıyosun dedim.bitti

Adamı birinci olaydan sonra uyarmışsınız ve karşı tarafta size tamam demiş..

Ve tamam dediği halde yine mail atan o kız olmuş . Eğer siz maillerine girmemiş olsaydınız bu adam gizliden gizliye konuşacaktı ve ona yardımcı olacaktı. Hemde size tamam dediği halde..

Rahatsız olduğunuz bir durumu dile getirmişsiniz iyide yapmışsınız..

Sanki iş yokmuş gibi ne kadar önemli olursa olsun , sizi rahatsız edecek davranışlara tanıklık edip ''hayatım birdaha o bayanın işini yapma'' dediğiniz halde sizi dinlemeyip , devam etmiş işine gücüne..

Rezil olmuşmuş, eh be adam ! Sen önce sevdiğin kadına karşı rezil oldun tamam diyipte,işe devam ederek..

İçin rahat olsun güzelim . Sen üçüncü kişilerin yüzünden ilişkini bitirmemişsin. Sen sana verilen sözün tutulmaması ve durumların arkandan iş çevirilmesine kadar devam ettiği için ilişkini bitirmişsin ..

Özür falanda dileme.

Bu konu başlı başına ayrılık sebebi olmayabilir evet ama bence çok şey birikmiş hani son damla olur ya o misal:26: O son damla önemsiz bir şey bile olsa hatta suçlu bile olmasanız taşırmaya yeterlidir..

evet bencede bahane arıyomuş bende beni sevdiğini sanıyodum rol yapıyomuş demekki

evt hata yapttım yapmamalıydım asla ama yaptım..
tarketti bi daha karşıma çıkma yazdı sonra özür dile biter yazdı bende asla dilemem yazdım.ayrıldınya daha ne yazıyosun dedim.bitti

ayrılacak olsaydı, bi daha karşıma çıkma dedikten sonra özür dile yoksa biter yazmazdı bence. şimdi çok sinirli. arkadaşlarının önünde düştüğü durumu dşün hak verirsin ona da...

yani senin hoşlanmadığın biriyle görüşme meselesini bilemem de, burada olay ondan çıkmış, senin onun adına bir arkadaşlını bozum etmen olmuş :1:

inşallah barışırsınız kısa zamanda

Hata yaptığın dogru ama evlide olabilirdiniz, ozamandami bedeli ayrılık olcakdi..

canim demek ki bir güven problemi var ortada

kiskanclik ve güveni ayirt etmek gerek,

sonucta adam bir ödev yapacak ya da baska birsey bunda ne var

evlilik demek her iki tarafinda bazi haklarini karsilikli devir teslimi mi demek..

adam sonucta evli degil ve görmüs gelecekte nasil olur diye

aynen öyle olacakmış demek ki yazık ki ne yazık..
Bu yüzden simdi biraz üzülsende, bu ayrılık senin için en hayırlısı olmuş!

Sana emin ol daga iyi seyler veren biri vardır! Bu adam senden cok arkadaşlarına seyler veriyor, seni silip Ata biliyor bir anda.

yaptigin dogru değil ama bedeli biraz sert davranmak olurdu ancak. Bu tür konularda ayrılmayı yakıştırmamiyorum..

kzlar mbr o kadar kötüyüm ki yazı yazmaya ble halim yok
hemen konuya gircem sabah sevgilimle ayrıldık,terkedildim daha doğrusu..dün akşam beni sevdiğini söyleyen insan sabah beni terketti nedenine gelince.

kızlar bi kaç ay önce bunun samimi olmadığı bi arkadaşının eşinin bi ödevi vardı.kız yanina gelmişti bende rahatsız olmuştum çünkü çok rahat bi insandı ve hareketlerinden rahatsız olmuştum.bi daha bu kadının ödevini yapma dedim oda tmam dedi.

bir hafta önce sevgilimin mail adresine bi bayandan mail geldi(mail adresi okula ait,şifresi vardı bende)kadının bi konuda yardıma ihtiyacı varmış ödev gibi birşey yani.bunları göndermiş mrb demiş gülücük koymuş altınada vaktin olunca bunlara bakar mısın yazmış.bende sevgilimin adına cevap yazdım yardımcı olamıycam kusura bakmayın yazdım.neden yanlış bişey mi dedim yazdı kadın bende hayır çok yoğunum ve yardımcı olamıycam yazdım.kadın bozuldu tabi iyi anladım tşkler yazdı.sonra bütün mesajları sildim.bugün öğrenmiş nasıl öğrendi bilmiyorum aradı beni bağırdı çağırdı kızın hocası rica etmişti dedi rezil ettin beni dedi.
bende dedimki araya hocayı niye sokuyo çocuk mu o dedim cvp veremedi.

itiraf etmedi ama bu yukarda bahsettiğim kadından gelmişti o mail galiba.yani bana yalan söyledi okuldan bi hoca rica etti o yüzden yapıyorum ödevini dedi.ama kız yukarda bahsettiğim arkadaşının eşiymiş.

neyse işte tartıştık kötü şeyler söyledik birbirimize o kızı bana yönlendirenler benim için çok değerliydi dedi.bitti bu ilişki dedi hiç bşy yazmadım snra ya kızdan özür dilersin yada biter dedi asla özür dilemem dedim yazdım gönderdim

çok kötüyüm yarın sınavım var ve ben sadece ölmek istiyorum.3.şahışlar yüzünden herşeyi bitiren biri için üzülüyorum hala aptal gibi.

benim yaptığım yanlıştı onun adına cevap vermemeliydim ama bu yüzden benden ayrılması normal mi sizce

elalemin kadını yüzünden sen ayrılmayı göze alması çok saçma geldi bana. seninde kabahatin büyük.diyecek bir şey bulamıyorum.hakkında hayırlısı olsun

Adamı birinci olaydan sonra uyarmışsınız ve karşı tarafta size tamam demiş..

Ve tamam dediği halde yine mail atan o kız olmuş . Eğer siz maillerine girmemiş olsaydınız bu adam gizliden gizliye konuşacaktı ve ona yardımcı olacaktı. Hemde size tamam dediği halde..

Rahatsız olduğunuz bir durumu dile getirmişsiniz iyide yapmışsınız..

Sanki iş yokmuş gibi ne kadar önemli olursa olsun , sizi rahatsız edecek davranışlara tanıklık edip ''hayatım birdaha o bayanın işini yapma'' dediğiniz halde sizi dinlemeyip , devam etmiş işine gücüne..

Rezil olmuşmuş, eh be adam ! Sen önce sevdiğin kadına karşı rezil oldun tamam diyipte,işe devam ederek..

İçin rahat olsun güzelim . Sen üçüncü kişilerin yüzünden ilişkini bitirmemişsin. Sen sana verilen sözün tutulmaması ve durumların arkandan iş çevirilmesine kadar devam ettiği için ilişkini bitirmişsin ..

Özür falanda dileme.

aynen öyle cnm ben onu uyardım oda tmam dedi.ama hala kabul etmiyo inkar ediyo o değil diyo bence kesinlikle oydu..
biz zaten herzaman 3. kişiler yüzünden kavga ettik çünkü o bana değil onlara değer vardı herzaman.ben hep şöyle düşünürdüm biz tartışmayalım aramız bozulmasın birilerine ayıp olsada olur.ama öyle değil başkaları için bi bayan için beni karşısına alabiliyo böyle bi adamdan ne hayır gelir ki.hakkımı da helal etmiyorum o nun için o kadar fedakarlık yaptım ki sınıf arkadaşım vardı bi erkek sırf bana msj atıp dersin olmayacağını söyledi diye açıp çocuğa söylemediğini bırakmadı yinede de bişey demedim üstelik mesajı attıranda kız arkadaşım.böyle çirkef bi insan işte,bana hangi cürretle benim yerime cevap veriyosun dedi kendini kaf dağında sanıyo beddua etmiyim diyorum ama tutamıyorum kendimi

kızlar yazdıklarınızı okudumda şimdi sevgisinden yapmış kız ne yapsın tamam suçu büyük ama cezası ayrılık olmamalı .o kadın kimki dış kapının mandalı.surat asılır kötü davranılır fakat ayrıl olmaz

ayrılacak olsaydı, bi daha karşıma çıkma dedikten sonra özür dile yoksa biter yazmazdı bence. şimdi çok sinirli. arkadaşlarının önünde düştüğü durumu dşün hak verirsin ona da...

yani senin hoşlanmadığın biriyle görüşme meselesini bilemem de, burada olay ondan çıkmış, senin onun adına bir arkadaşlını bozum etmen olmuş :1:

inşallah barışırsınız kısa zamanda

sanmıyorum cnm bitti artık

Bu yüzden simdi biraz üzülsende, bu ayrılık senin için en hayırlısı olmuş!

Sana emin ol daga iyi seyler veren biri vardır! Bu adam senden cok arkadaşlarına seyler veriyor, seni silip Ata biliyor bir anda.

yaptigin dogru değil ama bedeli biraz sert davranmak olurdu ancak. Bu tür konularda ayrılmayı yakıştırmamiyorum..

evet benden çok başkalarına değer veriyo bu tarz şeyler yaşamaışttık daha öncede tercihi hep başkaları olmuştu..
yabancı bi kadın için beni silebilen bi adama bende hakkımı helal etmiyorum asla

davranışınız hoş olmamakla beraber haklı yönlerinizde var gibi ama şimdi düşünüorumda ben öğrenci olsam asistanda bana sevgilisinden çekinip yardım etmese sinir olurum sonuçta işi bu birilerine yardımcı olacak yarın öbür gün hoca olduğunda ne yapacaksınız herşey daha zorlaşacak bu yaptığınız onun kariyerine müdahale etmekten farksız bence biri gitse işini düzgün yapmnıo diye şikayet etse napıcaksınız üzülmeyecekmisiniz sizin kıskançlıklarınızdan dolayı düştüğü duruma ?

kızlar yazdıklarınızı okudumda şimdi sevgisinden yapmış kız ne yapsın tamam suçu büyük ama cezası ayrılık olmamalı .o kadın kimki dış kapının mandalı.surat asılır kötü davranılır fakat ayrıl olmaz

ev cnm kızsın küssünn ben uğraşırdım gönlünü almak için ama öyle şeyler söyledi ki demekkiiii kadın dış kapının dış mandalı değilmiş sevgilim için değerli biriymiş baksana kulu kölesi oldu hemen.
benim sevgilim tam ş..sizmiş demek ki
yarın sınavm var ben ağlamaktan gözümün önünü göremiyorum

Ne olmuş altı üstü ödev, sizin yardımınıza ihtiyacı olan birine yardım etmez misiniz?
Her dk. ne yaptığına karışmayın artık adamların
Ben böyle sevgi olduğunu düşünmüyorum bildiğin hastalık
Herkesin kendine ait sosyal hayatı var
Sevgililik kavramının anlamını öğrenerek başlayın bir ilişkiye
Saygı, saygı, saygı
Gelip size sorsun o zaman şu kişi bana selam verdi ne diyim diye..

davranışınız hoş olmamakla beraber haklı yönlerinizde var gibi ama şimdi düşünüorumda ben öğrenci olsam asistanda bana sevgilisinden çekinip yardım etmese sinir olurum sonuçta işi bu birilerine yardımcı olacak yarın öbür gün hoca olduğunda ne yapacaksınız herşey daha zorlaşacak bu yaptığınız onun kariyerine müdahale etmekten farksız bence biri gitse işini düzgün yapmnıo diye şikayet etse napıcaksınız üzülmeyecekmisiniz sizin kıskançlıklarınızdan dolayı düştüğü duruma ?

ben zaten ona haksız demiyorum kızmakta tabi haklı ama ayrıldı benden bu yüzden..
bide yardım ettiği kız öğrenci değil başka bi asistanmış güya yani şikayet filan olmaz, bence daha önce yanına gelen kız okuldan biri değil bu inkar etti ama ben yalan söylediğini düşünüyorum

Ne olmuş altı üstü ödev, sizin yardımınıza ihtiyacı olan birine yardım etmez misiniz?
Her dk. ne yaptığına karışmayın artık adamların
Ben böyle sevgi olduğunu düşünmüyorum bildiğin hastalık
Herkesin kendine ait sosyal hayatı var
Sevgililik kavramının anlamını öğrenerek başlayın bir ilişkiye
Saygı, saygı, saygı
Gelip size sorsun o zaman şu kişi bana selam verdi ne diyim diye..

kendiside bana aynı derece karışan ve müdahale eden biri ama ben yapınca kıyamet kopuyo

aynen öyle cnm ben onu uyardım oda tmam dedi.ama hala kabul etmiyo inkar ediyo o değil diyo bence kesinlikle oydu..
biz zaten herzaman 3. kişiler yüzünden kavga ettik çünkü o bana değil onlara değer vardı herzaman.ben hep şöyle düşünürdüm biz tartışmayalım aramız bozulmasın birilerine ayıp olsada olur.ama öyle değil başkaları için bi bayan için beni karşısına alabiliyo böyle bi adamdan ne hayır gelir ki.hakkımı da helal etmiyorum o nun için o kadar fedakarlık yaptım ki sınıf arkadaşım vardı bi erkek sırf bana msj atıp dersin olmayacağını söyledi diye açıp çocuğa söylemediğini bırakmadı yinede de bişey demedim üstelik mesajı attıranda kız arkadaşım.böyle çirkef bi insan işte,bana hangi cürretle benim yerime cevap veriyosun dedi kendini kaf dağında sanıyo beddua etmiyim diyorum ama tutamıyorum kendimi

yanlış yapmışsın ama neden biliyor musun ? o maili okuduktan sonra o kadınla hiç muhattap olmayıp sevgilinden sen ayrılacaktın çünkü sana verdiği sözü tutmadığı gibi neyi idüğü belirsiz dış kapının dış mandalı bir hatundan özür dilemeni bekliyor. yani o kadına da mailleri atanın sen olduğunu söylemiş, hatunun da kıçını kaldırmış. sen haklısın öyle mail deyip geçilecek bir konu değil bu sadece yöntemin yanlış olmuş.

seni kırmak başkalarını kırmaktan daha kolay geliyor ona. bu tipler etraflarındakilerden -özellikle de kadınlardan- çok pis tırsarlar hatunlara kibarlıktan kırılırlar ama sevgililerine aslan kesilirler. bu adamın hayatında hep listenin sonlarında olacaksın verdiğin emeğe harcadığın zamana değmez.yarın birgün evlenirseniz tutup seni aldatsa aldatığı kadından da özür diletmeye çalışır sana.

fırsat bu fırsat yolver gitsin arama da sorma da elalem için ilişkisini bitiren adamdan hayır gelmez

ama son bir mail olarak '' gülücüğe odaklan '' karikatürünü gönderebilirsin :) şaka yaptım yapma öyle birşey :) kadının mailindeki gülücük işaretini okuyunca aklıma direkt o karikatür geldi.

kısacası boşver canım keyfine bak.

Seni kaybetmeye göze almış adam.Aynen dediğin gibi böyle bir insanın sana bir faydası dokunmaz aksine zararı dokunur.

Bak varlığıda zararmış yokluğuda..

Boşuna üzülüyorsun.

Azıcık yerine kendisini koysun. Sana bir iş için evli bir adam gelsin.Ama böyle hareketleri rahat olsun.O da bunu görsün. Sana birdaha bu adamın işini yapmayacaksın yoksa kötü olur desin.Sende tamam de.

Sonra ondan gizli yine o adamın işini yap.
Sende kendini haklı çıkart ve arkadaşlarını savun.

Sana sevdiğin adam derki ''sen beni bir iş için bir insan için tanımadığın biri için kalbimi kırdın ettin ''der birdaha da birlikte olmaz seninle..

Sende aynısını yap şekerim ! Acıma üzülme ! Bugun yanlarında olur o insanlar yarın işleri bitincede tanımamazlığa vururlar..

Seninkide anlayacak.

Ölüyorum ağlıyorumları bırak sen

Ben seni haklı buluyorum! Yok adamın işine karışmışsın etmişsin diye seni asla suçlamıyorum.

O tamam demeyecekti dediği için sen haklısın
:34:

Tek haksız yanınız sevgilinizin ağzından konuşmak.Kıskançlık doğal bir duygudur.Sizi suçlamayacağım, duygularınızın yoğunluğundan dolayı size hak veriyorum.Belki ben de olsam böyle bir tepki verebilirdim.

Bir ilişkiyi bitirmek içinse gecerli bir neden değil bu yaşananlar.Sevgiliniz sadece sizi cezalandırmak istiyor.Canınızı sıkmayın, üstünden birkaç gün geçsin,her şey sakinleşsin gidin konuşun.Biraz tavır yapıp sonra sizi affedecektir.Gercekten ayrılmak istediğine inanmıyorum.Siz sınavlarınıza bakın, geçici bir küslük olduğunu düşünün ki öyledir zaten.

Özür dilemek konusundaysa sevgiliniz sizden özür dilemeli size yalan söylediği için...

Son düzenleme:
Back
X