Ayrıldık terk edildim

Ne mana ? Nişan bozan taraf tazminat verir .

Ayrıca kişi kendinden bilir işi diye güzel bir laf vardır . Ben de sizin bu muffettis gadget tarzı dedektif hallerinizden süphelendim . Troll bir üye oldugunuzu dusunuyorum
Hiç duymadım nişan bozanın tazminat verdiğini. Takılar filan olduysa törende onlar alınıp verilir, nasıl olsa evleneceğiz diye düşünüp ortak ev araba aldıysanız satılır bölüştürülür benim bildiğim. Yoksa kimse kimseye nafaka vermez kusura bakmayın.
Valla beni bilen bilir asıl siz yeni üyesiniz :)

1. Siz nisanlinizi hic sevmemissiniz bu bariz belli
2. Olmayan eczanenizle neyin tribini atmışsınız ki sizi hollanda kabul etti de siz ağırdan alıyorsunuz......
3. Bu adamı sadece para olarak görmüşsünüz adam sizi terkedince direk masrafları düşünüyorsunuz...
Ben olsan onun yerinde sizin gibi birine asla dönmem nisan konumuna gelmişseniz sevgili dönemi bitmiş evliliğe ilk adım atma evresi başlamış ama böyle önemli bir konuda uzulmek yerine iki taraflı ne yapabiliriz ki arada sevgi varsa bence yok nişanı kurtarmak adına fikir almanızı beklerken siz zarardan bahsediyorsunuz pesss.......

O kadar masraf yaptım . Bu hollanda işini o zaman söylemedi bana . Zararımı tazmin etmeli .

Duruma üzülüyorum ama hiç olmazsa bedel ödemeli . Manevi dünyam dağıldı .

Psikolojim bozuldu . Nişanı bozullmus biri oldum . Ben bu durumu ileriki adaylara nasıl acıklarım .

Sen masraf yaptıysan o da masraf yapmıştır.

Garip geldi bilemedim hakkında hayırlısı..

Şaka mı? Nişan bozuldu diye tazminat istemeyi düşüneni de gördü ya bu gözler :kahve:

İkinizde haklısınız. Sonuçta yurtdışında yaşamak istemeyebilirsiniz. Ama bu sebebten nişan bozulduğu için hakim size tazminat vermez. Nişan bozulunca dava açılıyor evet ama sebebinin daha geçerli olması gerekiyor istediğiniz tazminatı alabilmek için

Nişanlım hollandadan iş teklifi aldı . Evlenip oraya yerleşelim dedi. Ben karşı çıktım kavga ettik ve ayrıldık daha dogrusu terk etti .

Eczacıyım, 26 yaşındayım . Kendi yerimi açmayı istiyorum istanbulda . O kadar okudum . Ne yaparım Hollanda da ben ? Haksız mıyım ?
Hollandada hayat danki cok kolay mesleginiz varmis. Kendi isinizi kurun. Sakin hollandaya gelmeyin

Ee zaten nişanda tazminat isteyen mi var nişanı attık tazminat davası açıcam diyeni hiç duymadım açıkçası.
Arkadaş kendince eğlenmeye gelmiş.
Tazminat nafaka alan kadınlarla dalga geçiyor aklınca.
Siz eczacı olduğuna da inandınız mı ki gerçekten? :)
Benzeri bende vardı, nisan attım dava açacam dugun salonunun parasını verin diyo😂

Hollandada yasiyorum, cok seviyorum burayi, iyi ki gelmisim.

Ama siz haklisiniz bence. Buraya gelip vasifsiz isci olarak calisacaksaniz ne anlami kaldi okumanizin

Nişanlım hollandadan iş teklifi aldı . Evlenip oraya yerleşelim dedi. Ben karşı çıktım kavga ettik ve ayrıldık daha dogrusu terk etti .

Eczacıyım, 26 yaşındayım . Kendi yerimi açmayı istiyorum istanbulda . O kadar okudum . Ne yaparım Hollanda da ben ? Haksız mıyım ?
Hollandaya gitme imkaniniz var ve siz bunu reddettiniz? Biraz sabirla dili ogrenip, diploma denkligi ile is bulabilme imkanini elinizin tersiyle neden itiyorsunuz ki?
Ayrica Turkiye orda, istediginiz zaman geri donersiniz. Basiniza konan talih kusunu umarim farkedersiniz

Eczaneyi daha açmamışsınız bile, ülkenin durumu belli herkes bir fırsat bulup kaçmaya çalışıyor. Daha bu hafta işyerinden bi arkadaşım kocasının iş durumu vasıtasıyla almanyaya gitmeye karar verdi.
Bunun dışında sakın yanlış anlamayın ama siz eczaneyi 10 sene sonra da açabilirsiniz arada bişi kaçırmazsınız. Arada kariyerinizi göklere çıkaracak bişi olmayacaktır. Demem o ki; gidin ve deneyin gerçekten bu büyük şans

demek üyenin trol olduğunu düşünüyorsunuz?
Nişan tazminati diyen sizsiniz ama tırım tırım tırım tırım tırımmm tıtıtırım(pembe panter müziği nacizane)
Şuraya da müfettiş vander ekliyorum....

olay enterasan eğer kariyer dediğiniz şey eczane açmaksa ben onun kariyer olduğunu düşünmüyorum....

iyi ki terk etmiş ay yabancıı bir kadınla evlenir ohhh daha az masraff ohhhh ne güzel ne güzel

Nisan tazminati isteyecek zihniyeti olan birini terkederek, nisanlinizi Allah kurtarmis diyorum.
Alacaginiz tazminatla, acacaginiz eczanede, kariyerinizde mutluluklar!

bu ne ya inş trolldür.

adam dibine kadar haklı. daha ortada fol yok yumurta yok kariyerim de kariyerim.

hem hollandada eczacı yok mu eczacıya ihtiyaç yok mu elbet vardır.

tabi hollandada kariyer yapmayı yememiş gözünüz adama bahane atıyorsunuz.

darısı başıma bir nişanlı türü resmen aldlasd

Geçmiş olsun. Ex nişanlınızın yerinde olsam Hollandalı bir kadınla evlenir, yerleşirim.
:cry:

Back
X