Allah kimsenin yanına bırakmıyor ondan hiç ahın olmasın sakın..ben hiç yüzüne bile kötü bişey demedim varya..ağladı pişman olduğunu sevdiğini bile dedi ama ben bitirdim işte..aradan onca zaman geçmiş affet demek kolayda o yaşattıklarını unutmak kolay değil işte..biz birde aynı üniversitedeydik,hergün beraberdik hafta sonları yine buluşuyorduk ondan mesajla olması hala üzüyor beni işte..o naptı bir kelimeyle gitti aradan sene geçmiş ben seviyom diye çıktı piyasaya..bencillik işte başka değil..inşallah sen benden daha çok güçlü olursunda yaşadığın bu günler bile aklına gelince üzülmezsin..en fazla 6 en az 3 ay sonra üzüntün hafiflicek ama çğunlukla herkeste öle oluyor sanırım..
bizde aynı üniversitede, üstelik aynı bölümdeydik derslerde bile birlikte otururduk amma da benziyormuş kaderimiz.yok ya ah etmeyide bilmem zaten..arkadaşı bana öyle dedikten sonra içimden msj yazmak bile gelmedi ona.. hiç bi tepki vermedim..hemde nasıl benciller sonuna kadar katılıyorum turistik bölgede yaşıyor ama adamın aklına bile gelmem ben herhalde..senin ki pişman olmuş tabii iş işten geçmiş doğal olarak inş bende pişman olacağı günleri görürüm...
Son düzenleme: