ayrıldık üstelik bunu arkadaşıyla söyletti.. :( ??

çisemcim mesleğin ne senin terapilerim falan demişsin psikolog falan mısın?? öyleyse yardım et ya.. işin içinden çıkamıyorum valla.. :(pekii şu olan biten durumda bile dişimi sıksam dediğin gibi yapsam olacak mı farklı birşey..sık dişini biraz demişsin ya..

psikoloji mezunuyum tatlım ben
ama bir kaç işi bir arada yaptığım için hangisi tam mesleğim bilemiyorum:61:
dişini sık dememdeki sebep; adam kesin sana döner anlamına gelmiyor dönedebilir dönmeyedebilir sonuçta onu görmeden konuşmadan burdan pekte birşey diyemem..
lakin sen böyle devam ettikçe dönmeyecek gibi geliyor bana

Son düzenleme:
psikoloji mezunuyum tatlım ben
ama bir kaç işi bir arada yaptığım için hangisi tam mesleğim bilemiyorum:61:
dişini sık dememdeki sebep; adam kesin sana döner anlamına gelmiyor dönedebilir dönmeyedebilir sonuçta onu görmeden konuşmadan burdan pekte birşey diyemem..
lakin sen böyle devam ettikçe dönmeyecek gibi geliyor bana

yaa o kızı gördükten sonra şarterim attı zaten.. ya benim hazmedememem.. benle konuşmaması..yani bana diyebilirdi belur olmuyor yapamıyoruz güzellikle bitirebilirdi acı çektiğimi bile bile yapmasını kaldıramıyorum..üstelik söylemek istediğim hiçbirşeyide söyleyemiyorum rahatlıyamıyorum 19 gün oldu insan birkere konuşmazmı msjma cvp atmaz mı.. :( ben aslında tutuyordum kendimi ortak ark falan konuşunca yada bişey sorunca onlar, üzülüyorum hemen aklıma geliyor gece... keşke onlarla konuşmasaydım tamamen sessiz kalınca kötü olmuyorum.. ama kendini hatırlat iyi olduğunu göster gibi bazı şeyler yazanlar oldu. onu yapmaya çalışıyım dedim dün .. yapamadım yani..sordular iyi gibi davrandım..başladım ağlamaya..hemen duygusallaştm.. eski günler aklıma geldi..o an arıyınca açacağını düşündüm :(.... off ya:(

Son düzenleme:
yaa o kızı gördükten sonra şarterim attı zaten.. ya benim hazmedemem.. benle konuşmaması..yani bana diyebilirdi belur olmuyor yapamıyoruz güzellikle bitirebilirdi acı çektiğimi bile bile yapmasını kaldıramıyorum..üstelik söylemek istediğim hiçbirşeyide söyleyemiyorum rahatlıyamıyorum 19 gün oldu insan birkere konuşmazmı msjma cvp atmaz mı.. :( ben aslında tutuyordum kendimi ortak ark falan konuşunca yada bişey sorunca onlar üzülüyorum hemen aklıma geliyor gece... keşke onlarla konuşmasaydım tamamen sessiz kalınca ..kötü olmuyorum ama kendin hatırlat iyi olduğunu göster gibi bazı şeyler yazanlar oldu onu yapmaya çalışıyım dedim dün .. yapamadım yani..sordular iyi gibi davrandım..başladım ağlamaya..hemen duygusallaştm.. eski günler aklıma geldi..o an arıyınca açacağını düşündüm :(.... off ya:(

ortak arkadaşlarınıza iyi olduğunu hissettir diyenlerden biride bendim
muhakkak üzüleceksin yıpranacaksın ağlayacaksın ama bunları onun bilmesi gerekmiyorki kendi içinde yaşamaya çalış bak burda bizler varız yazışalım dertleşelim ama onu aramaktan vazgeç bence

ortak arkadaşlarınıza iyi olduğunu hissettir diyenlerden biride bendim
muhakkak üzüleceksin yıpranacaksın ağlayacaksın ama bunları onun bilmesi gerekmiyorki kendi içinde yaşamaya çalış bak burda bizler varız yazışalım dertleşelim ama onu aramaktan vazgeç bence

anladım canım ne demek isediğini... vazgeçeceğim emin ol.. belki bi kitap tavsiye edersin psikoloji üzerinee?? varmı bildiğin bana iyi gelebilecek..

anladım canım ne demek isediğini... vazgeçeceğim emin ol.. belki bi kitap tavsiye edersin psikoloji üzerinee?? varmı bildiğin bana iyi gelebilecek..

canım özelden mesaj attım

Son düzenleme:
belurcum ne oldu senin ki pişman oldu geri dönmek faalan istedimi barışma falan oldu mu merak ettim

canım bir süredir girmiyordum kusura bakma ..konuda bahsettiğim arkadaşı bana aşıkmış bu konuyu yazdıktan bir ay sonra bana teklif etti..ama onunla konuşmadım cvp ta atmadım..sonra beni terkeden exim bunu öğrendii..arkadaşlıkları bitti. vs.. o sıralar bir müddet aradı beni msj falan attı ama ben cvp atmadım konuşmadımda yaklaşık 1 aydırda devamlı arıyor ama konuşmuyorum cvp ta atmıyorum çünkü beni kaybetti..

Son düzenleme:
Back
X