- 15 Ağustos 2020
- 758
- 1.102
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başak erkeği sevdimmi tam sever, bitirirse tam bitirir. Çok güçlü karakterleri vardır.
Belkide bu adamı kaybettiğine sonra çok üzüleceksin.
ben biliyommmmmmm:emektiiiiiiiSevgi neydi?
Sende seninle gidemem dersen gerçekten sevmemilsindir zaten.... Yahu konu sahibi..... İnadın hiç faydası yok sana..... Sormuşsun üyede iyi niyetle başak burcu erkeğinin özelliğini belirtmiş.... Ben olsam başağı buğdayı Bi tarafa bırakır yapılması gerekeni de Bi şekilde yapmaya çalışırdım.... Konu açmışsın..... Demekki boşver inadı gururu.... Sevmese gel demezdi.... Sen bir an önce tabi tek sorun buysa..., güzelce Bi şeyler yap araya birini kat ne bileyim duygusal güzel mantıklı bişeyler yaz..... Dualarım seninle.... Mutlu haberini alırım umarım iyi gGerçekten seven hemen bitirir mi peki böyle bir olayda. Ki bence bitiriyorsa gerçekten sevmemiştir zaten
Konunun başında sevgilim diye başlamış, sonra küsüz yazmış, adamın bitirdiğini okumadım.Gerçekten seven hemen bitirir mi peki böyle bir olayda. Ki bence bitiriyorsa gerçekten sevmemiştir zaten
Yoksa fedakarlık mıydı?ben biliyommmmmmm:emektiiiiiii![]()
Sevgilim Kanadadan iş teklifi aldı oraya gidecek, ben burada yaşayalım dedim. Kavga ettik, ayrıldım. Ailem izin vermez zaten gitmeme
Bana dedi ki evlenelim hemen beraber gidelim benim düzenim burada kurulu ailemi arkadaslarımı nasıl bırakayım dedim
Moralim çok bozuk, ben 23 yaşındayım o 27 yaşında .
Ne tavsiye edersiniz bana
Kafam allak bullak çok ani oldu zaten sinirle ayrıldık. Küsüz yani .
Çok inat biri, ben oğlak burcuyum o başak burcu . Pişman olur mu başak erkeği
Belki şaka! gibi bir çifttir gerçekten..ya da birbiriyle olmaması gereken alakasız uyumsuzYeni uye derken, konu bana fake geldi acikcasi
Kanada@ya gocmen vizesi alacak olgunlukta bir insan, akraba var birakamam diyen, karsi taraf basak erkegi ne yapsam yazan bir kizceyle evlenmek istiyor. Allah affetsin ama konu bana pek gercekci gelmedi, 2 taraf birbiriyle alakasiz insanlar.
Kanada’ya gidip pişman olacağını hic sanmıyırumKafam allak bullak çok ani oldu zaten sinirle ayrıldık. Küsüz yani .
Çok inat biri, ben oğlak burcuyum o başak burcu . Pişman olur mu başak erkeği
Direk teklifi reddetmeseydiniz, ben buraya alıştım ailem arkadaşım burda diyerek onu 3. 4. Plana atmış oldunuz. Bu onun için çok gurur yıkıcı bi olay.
Hem zaten evlenelim demiş, keşke ailenle tanıştırsaydınız. Belki aileninde gözü tutarsa nişanlıykende onunla beraber gidebilirdiniz.
Eğer sevgisine güveniyorsanız ve sizde seviyorsanız arayın onu. Hatta özür bile dileyebilirsiniz, bu hayatta kesin ve net birşey biliyorsam, hatalıyken özür dilemekten asla çekinmeyin, bu davranış bizi hep doğru yola götürür.
Hayat çizgimizi biz kendimiz çizeriz. Bazen ayağımıza gelen şansları teptiğimizi çoook sonradan farkederiz.
Yorumumda da yazdığım gibi "eğer onun sevgisine güveniyorsanız ve sizde onu seviyorsanız" diye belirttim.Eş için ülke değiştirmek ben çok aşığım bu olmadan yaşayamam diyorsan olur.
Ben olsaydım giderdim ama sen ben değilsin bitirmişsinSevgilim Kanadadan iş teklifi aldı oraya gidecek, ben burada yaşayalım dedim. Kavga ettik, ayrıldım. Ailem izin vermez zaten gitmeme
Bana dedi ki evlenelim hemen beraber gidelim benim düzenim burada kurulu ailemi arkadaslarımı nasıl bırakayım dedim
Moralim çok bozuk, ben 23 yaşındayım o 27 yaşında .
Ne tavsiye edersiniz bana
Yorumumda da yazdığım gibi "eğer onun sevgisine güveniyorsanız ve sizde onu seviyorsanız" diye belirttim.
Bu arada Kim kiminle mutlu olur yaşamadan bilemeyeceğiz. Belkide bu çift çok çok aşık olacaklar, ki adam bence aşıkmış evlenelim dediğine göre.
Belkide mutlu bi gelecekleri olması bu karara bile bağlı olabilir, bunları bilemiyoruz. Dedim ya bazen fırsatlar gelir geçer çok sonradan farkederiz. Belkide bu konu sahibi için iyi bir fırsattı, çünkü adam aşık olmasa gider ayak evlilik teklifi etmezdi.