• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldık

Iki ayda bu huylari ciktiysa deştikçe neler neler çıkar. Umarim bir daha geri donus yapmazsiniz.

8-9 ay öncesinde tanışıp aynı ortamda çalıştığımız ilk gördüğümüzden beri birbirimize ciddi ilgimiz olan 2 aylık sevgilim var. Başlama kısmı çok çetrefilli oldu bi sürü engel çıktı vs ama bi şekilde bi araya gelmeyi becerdik. Ben 31 o 36 yaşında. Çok da seviyorum. O da çok seviyor. Fakat ciddi takıntıları var. Bi konuya takınca üstüne gidiyor deşiyor da deşiyor.

İlk başladık, wp engelli listemi açtı o kadar kişiyi kara liste tutar gibi engelli listesinde tutmama taktı önce. Herkesin engeli kalkacakmış içlerinde asılmaya kalkan zaten olamazmış. İşte insanlar yazamadığı için değil yazmaya cesaret edemediği için yazmayacakmış. Liseden beri aynı numarayı kullanıyorum yanlış arayanı bile engelliyorum ne bileyim kim kim. Yok anlamıyor. İlk şoku atlattık.

Bi akşam eve vardıktan sonra arabada oyalanıp öyle çıktım eve. Neden geç çıktın bişey mi vardı diye başladı didiklemeye dedim senden olmaz. Sen kafanda yazıp beni de delirtirsin istemiyorum. Sabaha kadar aradı yazdı açmadım olmadı açtım kavga kıyamet yok dedim olmicak. Ertesi gün güller çikolatalar geldi eve kuryenin biri gitti biri geldi. Dedim bak cocuk değiliz saçma sapan takıntıların var bana güvenmiyorsan zaten yürümez. Özür diledi vs barıştık.

Bi yere gidiyorum didikliyo yazıyo arıyo. Biriyle iki laf ettirmiyor sürekli paşama yazacağım. Bi arkadaşımdan bahseditorım mesela detay detay soruyor içinden bi ex hikayesi çıkar mı diye. Cinnet geldi 2 ayda. Bugün kızkıza kahvaltıya gittik. Mesajına dönmediğim için uzattı. Ben de dedim ben senle uğraşamam. Manipüle etmeye çalıştı yok dedim biz o yolları geçtik yemiyoruz artık. Fakat canım o kadar yanıyo ki. Asla değişmez düzelmez biliyorum. Dönmem de. Ama acıyo işte
Evlenince çarpı 10 kat olur. Kızlar sizi destekleyen geliştiren insanları hayatınıza alın size sınırlar çizen ve engelleyen insanları değil.

Psikoterapi ve aile dizimi çalışması çok iyi geliyor. Doğru kişiyle çalışınca sonuç alınıyor. Tabii belli bi zamanın geçmesi gerekiyor, iki görüşmeyle çözülecek şeyler değil bunlar.
İyi araştırmak lazım. Ben dr olmasına özellikle dikkat etmiştim sonradan sistemik psikoterapiye başlayan birine gittim boşanma döneminde. 2 sene önce 500 TL ödedim seansına düşünün 7-8 seans gittim. Dedimki ben anlamıyorum heralde bi şekilde bi fayda göreceğim bi bildiği vardır. Yokmuş vallahi bomboş gidip geldim üstelik terapide ağladığım İçin bana şey dddi ‘sen birdahaki randevuda 2 gün önce ağlamaya başla ağlamam bitince gelirsin’ dedi. Orda bana kal dedi ağzımı açamadım ah bi şey söyleyebilseydim Nası içimde kaldı son gidişimde o da. Sonradan ortak bi tanıdık vasıtasıyla benimle irtibata geçmek istedi ona söyledim söyleyeceğimi. Bi daha da güvenemedim kimseye ama aile dizilimini çok merak edşyorum

İyi araştırmak lazım. Ben dr olmasına özellikle dikkat etmiştim sonradan sistemik psikoterapiye başlayan birine gittim boşanma döneminde. 2 sene önce 500 TL ödedim seansına düşünün 7-8 seans gittim. Dedimki ben anlamıyorum heralde bi şekilde bi fayda göreceğim bi bildiği vardır. Yokmuş vallahi bomboş gidip geldim üstelik terapide ağladığım İçin bana şey dddi ‘sen birdahaki randevuda 2 gün önce ağlamaya başla ağlamam bitince gelirsin’ dedi. Orda bana kal dedi ağzımı açamadım ah bi şey söyleyebilseydim Nası içimde kaldı son gidişimde o da. Sonradan ortak bi tanıdık vasıtasıyla benimle irtibata geçmek istedi ona söyledim söyleyeceğimi. Bi daha da güvenemedim kimseye ama aile dizilimini çok merak edşyorum
Klinik psikolog tercih etseniz , aile dizilimi çok matah bir şey değil . Sema terapide eğitim almış birini tercih edebilirsiniz, şahane terapistler var . Travma gecmisiniz varsa emdr tekniğine hakim birisi de olabilir. Sizden ricam lisans pdr, psikoloji yüksek lisans klinik ve aldığı eğitimleri inceleyin şu anda çok boş eğitimler de var . Psikoterapi enstitüsünden eğitim almış birisi de iyidir .

Ben psikoloğumdan cok memnun kalmistim, online calismistik ama yüzyüze gibiydi, sağ olsun, epey yol katettik. Fiyatı da uçuk değildi, paracı bi insan değil zaten. Psikologumdan terapi alırken devlet hastanesinde psikiyatriye de gidip kaygı için ilaç almıştım, psikologum yonlendirdi diyip semptomları anlatmıştım, terapi+ilaç ile ilerledik sonrasında.
Aile dizimini mutlaka araştırın. Inanılmaz şeyler keşfedeceksiniz. Terapi ve ilaçtan sonra devam ettigim bi terapi yöntemi şu an, çok memnunum. Herkeste etkisi farklı olacaktır ama siz mutlaka araştırın.

Back
X