• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrıldık

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
konularımı okuyan arkadaslar o bahsettıgım sevgılımle ayrıldık benı zerre kadar sevmıyomus bıkmıs huysuzlugumdan

konularımı okuyan arkadaslar o bahsettıgım sevgılımle ayrıldık benı zerre kadar sevmıyomus bıkmıs huysuzlugumdan

Eeeee hayırlı olan olmuş demek ki..
Sizi sevmeyen adamla mutlu olamazdınız zaten..şutarafagitti

ınanın cok uzuluyorum ama ınanın buna sabhatan berı aglıyorum

ben senin adına sevindim canım diğer konularından takip ettğim kadarıyla zaten sana bağıran aşağılayan umursamayan biriydi.kurtuldun bence hakkında hayırlısı buymus canım.elbette üzülüyorsundur ama değmeyen biriydi bence

ınanın cok uzuluyorum ama ınanın buna sabhatan berı aglıyorum

Peki neden?
Sizi sevmeyen bir insandan ayrıldınız diye mi?
Mazoşist misiniz?
Yanlış anlamayın bunu ciddi ciddi soruyorum..
Gencecik kızsınız,ne güzel mesleğiniz,işiniz gücünüz var,size doğru düzgün erkek mi yok?
Yoksa hakaret işitmek ve sevilmediğiniz halde adama yapışmak mı sizi mutlu ediyor?

Peki neden?
Sizi sevmeyen bir insandan ayrıldınız diye mi?
Mazoşist misiniz?
Yanlış anlamayın bunu ciddi ciddi soruyorum..
Gencecik kızsınız,ne güzel mesleğiniz,işiniz gücünüz var,size doğru düzgün erkek mi yok?
Yoksa hakaret işitmek ve sevilmediğiniz halde adama yapışmak mı sizi mutlu ediyor?

mazoşişt degılım elbette ama nedendır bılmem kendımı suclu buluyorum her kavgamızı ben baslatıyodum ama sonra agır konusan o oluyodu ama nedense hep ben suclu cıkıyordum..ıyı davranıyordu bazen ama ben huysuzluk cıkarmayınca ben bı zamnlar sevdıgım ınsan gıbı tekrar olcak umuduyla sevdım hep ama hıc olmadı eskısı gıbı kapsrısımı cekmıyordu cunkı.uzuluyorum bu nekadar aptalca gorunuyor bılıyorum ama aglıyorum elımde degıl sız cok haklısınız aslında ama soyle bır aptalca duusncemde var ya o baskasıyla mutlu olursa bana davranmadıgı ıyılıgı baskasına davranacak dusuncesı kahredıyor ben de kendım ıcın bıdaha kım cıkacak bu yastan sona dıyorum ınanın cok zor durumdayım

Seni anlayabiliyorum çok mutsuzsun biliyorum üzülme diyemem çünkü sevdin onu bu da aşkın sevginin bir parçası üzüleceksin ister istemez oluyor bu .. Deger verdiğin insanın seni zerre kadar sevmediğini gözlerinle görmen seni kahrediyor.. Ama kendini suçlu bulma eger bu ılıskıyı olması gibi yaşadıgına ınanıyorsan bırak o kendini suçlu bulsun sil şimdi gözyaşlarını :)

Hiç şaşırmadım çünkü sevgilinin seni sevmediği her halinden belli idi, hakkında hayırlısı gerçekten seven birini bulman dileğiyle bayanssulusmile

cnm barıstık evet

kendi hayatın sonucta çokta müdahale etme hakkımız yok tabi.ama dilerim haftaya tekrar üzücü bi konu açmazsın sevgilinle ilgili.merak ediyorum neden katlanıyosun o adama?seviyorum diyeceksin biliyorum ama bence kimsenin seni üzmesine izin verme sevsen bile.....

Sevmiyorsa sevmesin gercek degilmiş demek ki.
Hiiiiç aglamana degmez.
Elinde değil biliyorum ama kararlı ol ve önune bak.

Söylenecek bişey kalmamış barışmışsınız. Aynı sorunlar devam etmez umarım..

Evet barışmışsınız,umarım artık eskisiden daha iyi olur aranız ve o sizi hiç üzmez.Ama ne olursa olsun lütfen;kendi değerinizi bilin ve onu sevdiğinizi bahane ederek kendinizi ASLA küçük düşürmeyin.

Back
X