• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldık:(

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
96
İzmir
Evet ayrıldık hem de saçma sapan bir neden yüzünden.
Üniversite öğrencisiyim ben,yaklaşık bir ay önce kredi kartı aldım,
üniversite öğrencilerine özel 300 TL limitli.Evet biz bayanlar kriz anında
alışveriş yapmayı çok severiz,bu kesin.Bende de bu oldu.
Canım sıkkındı herşey arka arkaya gelmişti.Gittim babalar günü için babama,iki gün sonra
da doğum günü olan kardeşime,çok sevdiğim sevgilim(!)e de hediye aldım.Ne zamandır istediği
birşeydi.Sonra bu yazın trendi olan blazer ceket aldım kendime çok istiyordum dayanamadım.
Ayakkabı aldım,üç tişört ve bir jean pantolon.Sigara kullanıyorum ve ailemin gönderdiği para
yetmeyince de kredi kartından harcama yapıyorum ama şuursuzca değil tabi ki.
Kartımın limiti doldu dün,öğrenci evim için temizlik malzemesi,ihtiyaçları falan aldım.
Okuduğum yerle memleketim uzak olduğu için bugün ucuz bir uçak bileti buldum.
Sadece kredi kartıyla alınabildiği ve benim limitim olmadığı için sevgilim(!)e danıştım.
"Ben sana gönderebilirim."dedi tamam sağol en kısa zamanda geri vermeye çalışırım dedim.
O da öğrenci de...Neyse,"Kartta limitin yok mu?"dedi,"Yok."dedim."Eeee ne yaptın sen o 300 TL'yi?"dedi
"Harcamam gerekti harcadım."dedim.Yok neymiş benim ailem zaten beni parasız bırakmıyormuş da,o kadar parayı
ne yapmışım da...Kart benim ve bütün sorumluluğu bana ait,borcunu falan ben ödüyorum hep,"Ödeyemezsen,zorluk
çekersen haberim olsun."demişti ve ben buna hiç mahal bırakmadım.Ne aldığımı sordu tekrar ben de aldıklarımı saydım.Ailem de gönderiyormuş zaten hiç sıkıntı da kalmıyormuşum ne yapmışım o kadar parayı.En sonunda canım sıkıldı,"Sanane,banka müdürü müsün sen?"diye çıkıştım tamam biraz daha sakin olabilirdim ama olmadı,daha dün gece de sormuştu neler aldın kartla,asgarisini ödedin mi falan diye.Gece soruyorsun ertesi sabah sormanın gereği nedir ya?Sonra "Sanane,banane varsa ilişkimizde s.kt.r git!"dedi.Kapattım suratına telefonu sonra on kez aradı etti
en sonunda mesaj attı son bir kez birşey söyleyeceğim diye.Açtım,"Özür dilerim ama sana öyle dediğim için değil,sadece benim ağzımdan öyle bir kelime çıktı diye,yoksa sen hakediyorsun o lafı."dedi.Bu ne bencilliktir ya ben bir gündür bir güne onun yediğine içtiğine harcadığına gezdiğine karışmadım bu ne oluyor şimdi ya.Bir de gelmiş
ayrıldığımız halde soruyor hesap numaranı söyle para göndereyim ben sana.Yok yaa saçma sapan bir nedenden dolayı ayrıl,bitir üç yıl iki aylık ilişkiyi,sonra da aman mağdur kalma ben yine de göndereyim para...Çok saçma değil mi kızlar?Adım gibi eminim para göndermemek için yapmıyor...Ama ne şimdi bu:58::58:

Evet ayrıldık hem de saçma sapan bir neden yüzünden.
Üniversite öğrencisiyim ben,yaklaşık bir ay önce kredi kartı aldım,
üniversite öğrencilerine özel 300 TL limitli.Evet biz bayanlar kriz anında
alışveriş yapmayı çok severiz,bu kesin.Bende de bu oldu.
Canım sıkkındı herşey arka arkaya gelmişti.Gittim babalar günü için babama,iki gün sonra
da doğum günü olan kardeşime,çok sevdiğim sevgilim(!)e de hediye aldım.Ne zamandır istediği
birşeydi.Sonra bu yazın trendi olan blazer ceket aldım kendime çok istiyordum dayanamadım.
Ayakkabı aldım,üç tişört ve bir jean pantolon.Sigara kullanıyorum ve ailemin gönderdiği para
yetmeyince de kredi kartından harcama yapıyorum ama şuursuzca değil tabi ki.
Kartımın limiti doldu dün,öğrenci evim için temizlik malzemesi,ihtiyaçları falan aldım.
Okuduğum yerle memleketim uzak olduğu için bugün ucuz bir uçak bileti buldum.
Sadece kredi kartıyla alınabildiği ve benim limitim olmadığı için sevgilim(!)e danıştım.
"Ben sana gönderebilirim."dedi tamam sağol en kısa zamanda geri vermeye çalışırım dedim.
O da öğrenci de...Neyse,"Kartta limitin yok mu?"dedi,"Yok."dedim."Eeee ne yaptın sen o 300 TL'yi?"dedi
"Harcamam gerekti harcadım."dedim.Yok neymiş benim ailem zaten beni parasız bırakmıyormuş da,o kadar parayı
ne yapmışım da...Kart benim ve bütün sorumluluğu bana ait,borcunu falan ben ödüyorum hep,"Ödeyemezsen,zorluk
çekersen haberim olsun."demişti ve ben buna hiç mahal bırakmadım.Ne aldığımı sordu tekrar ben de aldıklarımı saydım.Ailem de gönderiyormuş zaten hiç sıkıntı da kalmıyormuşum ne yapmışım o kadar parayı.En sonunda canım sıkıldı,"Sanane,banka müdürü müsün sen?"diye çıkıştım tamam biraz daha sakin olabilirdim ama olmadı,daha dün gece de sormuştu neler aldın kartla,asgarisini ödedin mi falan diye.Gece soruyorsun ertesi sabah sormanın gereği nedir ya?Sonra "Sanane,banane varsa ilişkimizde s.kt.r git!"dedi.Kapattım suratına telefonu sonra on kez aradı etti
en sonunda mesaj attı son bir kez birşey söyleyeceğim diye.Açtım,"Özür dilerim ama sana öyle dediğim için değil,sadece benim ağzımdan öyle bir kelime çıktı diye,yoksa sen hakediyorsun o lafı."dedi.Bu ne bencilliktir ya ben bir gündür bir güne onun yediğine içtiğine harcadığına gezdiğine karışmadım bu ne oluyor şimdi ya.Bir de gelmiş
ayrıldığımız halde soruyor hesap numaranı söyle para göndereyim ben sana.Yok yaa saçma sapan bir nedenden dolayı ayrıl,bitir üç yıl iki aylık ilişkiyi,sonra da aman mağdur kalma ben yine de göndereyim para...Çok saçma değil mi kızlar?Adım gibi eminim para göndermemek için yapmıyor...Ama ne şimdi bu:58::58:

Erkekler kadınlar onların malıymış gibi davranmaktan ve her şeylerine karışmaktan başka bir işe yaramazlar zaten. senin sorumluluğunda olan bir harcama onu ilgilendirmez.

Ayrılmamışsınız gibi geldi bana... Her tartışma ayrılık kelimesiyle bitiyorsa hayır beklemeyin ilişkinizden :19:

bence de ayrılmamıssınız sevgilin de para yatırıyım özür diliyim triplerini geri adım olarak atmış, barışmak istiyo ama gurur yapıo,

sana gelince evet sevgilin sana hesap sormamalı, ama sen de biraz sert davranmıssın sanırım

sana S***** G** (Defol) demesi kötü biraz burnunu sürt eminim özür dileyecektir.

En ufak bir şeyde ayrılmıyoruz biz.Ayrıldık dedim çünkü çok kızdım haketmiyordum.
Sonuçta herkesin bir sorumluluğu var ve bu kart da benim sorumluluğum altında.
Keyfi bilir en ufak bir şey için böyle yapıyorsa yasın beyefendi,arasın
açmayacağım telefonu,mesaj atsın cevap vermeyeceğim,anlasın yeter ki...
Ben kendi ayaklarım üzerinde durabilen bir kızım,özür dilese de nafile.
Neymiş özür diliyormuş ama o söz kendi ağzından çıktığı için.
O söz senin ağzından çıktı da kulaklarıyla duyan,sıfatına bu küfürü yiyen benim.
Ayıp etti çok:57:

canım genel olarak düşünürsek, senin iyiliğini istediği ve bunun için uğraştığı belli; ama kullandığı kelime çok ayıp, hiçbir koşul altında o tür bir şey çıkmamalıydı ağzından; ama bunun için ayrılmazsınız yani, özür diler, bir daha yapmaz, çözülür bence sorun. sen belli ki aklı başında bir insansın; ama o da senin iyiliğin için o kadar üstüne gitmiş demek ki.

canım genel olarak düşünürsek, senin iyiliğini istediği ve bunun için uğraştığı belli; ama kullandığı kelime çok ayıp, hiçbir koşul altında o tür bir şey çıkmamalıydı ağzından; ama bunun için ayrılmazsınız yani, özür diler, bir daha yapmaz, çözülür bence sorun. sen belli ki aklı başında bir insansın; ama o da senin iyiliğin için o kadar üstüne gitmiş demek ki.
Tamam tatlım haklısın da ne bileyim herşeye çok karışıyor sürekli ondan habersiz bir şeyler yapıyormuşum
gibi.Ben kartla ne yapabilirim ki gizli saklı ne alabilirim ki o canımı sıktı bir kez sordun demi
ne aldın o kadar diye açıklama yaptırıp tekrar aynı şeyi soruyor alla alla yaa:14:

güzelim belki lafın gelişi olarak söylemiştir ne aldın o kadar diye.. üzme kendini sen yorma aklını bunlara... düzelir bence aranız, biraz daha dikkatli olursunuz sonrasında konuşma tarzı olarak, olur biter..

küfür etmesi tabi ki hiç hoş değil ama belli ki sizin iyiliğinizi düşünüyor.başka bi siniri,sorunu falan olduğu için de o an öyle bi laf çıkmış olabilir ağzından.çünkü siz de bu kadar alındığınıza göre daha önce böyle küfürlü,hakaretli ya da kırıcı konuşmaları olmamış herhalde:44: özür dilerkenki açıklaması da bence tükürdüğünü yalamak istememesinden kaynaklanıyor olabilir.keşke hemen ayrılık lafı etmeyip sakinleşmeyi bekleseydiniz:31:

Back
X