Ayrıldık!

pink152

aşkısının bitaNesi :)
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
424
38
98
İstanbul
daha önce yazmıştım hatırlarsınız 3 senelik bi ilişkim vardı okuldan sonra farklı sehırlere gıtmıstık sonra o baska unıversteye gıttı ıkıncı kez kıskaclıklarım olmustu bıgun patladı bıanda sogudu benden soguk davranmaya basladı bole davranma dayanamıyorum dedıkce benı bıraz kendı halıme bırak yanlıs kalıyım dusunuyum hayayımda senı ıstıyomuyum istemıyomuyum dıye dedı ayrılık mı dusunuyosun dedım hayır dedı sadece dusunmek ıstıyorum eksıklıkler var neler bulmam lazım falan dedı bekledım bı ıkı gun dayanamadım sordum daha ne kadar surecek dıye dedım bak kafanı karsıtran sunlar sunlarsa hallederız tmm ama bıraz daha sure ver dedı ustune gıttım ya seviyosundur ya sevmiyosundur artık bı karar ver dedım bıraz uzak kalalım özlersem dönerim dedi bende resti çektim benımde bı gururum var ben elının altında tuttugun bısey deılım dedım kalsın istemıyorum dedım yolun acık olsun dedım ne diyimki dedı uzgun uzgun bende bısey deme yoluna bak dedım ok dedı sizce doğru olanımı yaptım beklemelımıydım ama artık gururuma dokunuyodu seviyosa nasılsa döner diye düşünüp yaptım bunu gecmıse bakıyorum benı cok sevıyodu daha bır haftadr bole soguk davranıyo oncesınde sorunlarımız vardı ama cok ıyydı bana karsı sevgısını gosterıyodu bıanda nasıl boyle olduk anlamadım bunların bırıken sorunlardan kaynaklı oldugunu soyledı onsuz olmak ıstemıyorum sizce donermı tekrar dönup tamam beklıcemmmı desem o dahamı dogru??? yardım edın gec olmadan lütfen

bende 2 hafta böle bi kararla ayrıldım cnm aynen soğuk davranışlar uzaklaşan tawırlar dayanamadım ayrıldım...bnce geri dönme daha kötüye gider iice kendini naza çeker bırak kalsın kendi haline gururunu ayak altına alma yemin ederim bu dünyada kimseye değmez

peki siz barıştınızmı aramadımı hala kızlar o benim herşeyimdi nasıl yaparım onsuz sımdıden cok kötüyüm söyledım ama onsuzlugu nasıl kabullenırım

peki siz barıştınızmı aramadımı hala kızlar o benim herşeyimdi nasıl yaparım onsuz sımdıden cok kötüyüm söyledım ama onsuzlugu nasıl kabullenırım

13 gün oldu aramadı cnm bende bu kararı çok çok zor almıştım hala çok özlüyorum ama dönen ben olursam biliyorum çok daha kötü olacak o soğuk dawranışlar bin katına çıkacak bence sende dönme zaten yeterince üstüne gitmişsin bırak seviyorsa özlerse döner bunu kendiside sölemiş özlersem dönerim diye oda ayrı bi konu özlersem ne demek ya insan sevdiğiyle doya doya yaşamak varken neden du bi özlersem dönerim desinki boşver cnm bnm sen sakın dönme bi karar almışsın arkasında dur eni sonu pişman olacaktır hayatındaki yokluğunu hissedecektir ilk başlarda hafiflemiş gibi gelir herşey ama bi anda hasret öle bi vururki....

Bende sevgilimle ayrıldım bugün şuanda kendimi çok kötü hissediyorum...
O ayrıldı benden bazı konular yüzünden ama çok üstüne düştüğüm için bunaldı ve rahat kalmak istedi eminim.
Bence sende çok üstüne düşmüşün ve böyle olmuş bırak o arasın seni zaten özlersem demiş seviyorsa özlüycektir.
Bende beklemekteyim...

herşey bukadar kolaymı aaklım almıyo bıanda nasıl değişir 3 senedir 1 gün bile küs kalmadık biz kavga cok ederdık ama küs duramazdık ben sınırle bıttı desemde o alttan alrdı deıstırırdı lafı kıyamazdı bana hıc sevgısını hıssedıyodum bıanda sevgı bıtermı mumkunmu bu kendıne gelrmı sevdıgıını anlar döner demi

Niye bu kadar sıkarsınız ki karşınızdaki insanları
Düşünmesi gerekiyorsa düşünmesi için zaman tanımalıydınız
Size birisi bu kadar ısrarcı olsa emin olun sizde sıkılırdınız
Ayrıca ilişkinize ara vermek istemesi aslında sizi ayrılığa hazırlamaya çalışmış
Bence kesinlikle siz adım atmayın
Devam etmek isteydi zaten dönerdi
Demekki sizi kafasında bitirmiş...

niye bkadar acımasızca yorum yapıyosunuz sevgısını hissetmesem buraya yazmam bile ılk basta bıraz ızın ver dedı ara verelım falan demedı dusunmek ıstedı ben bı ıkıgun bekledım sabırsız bı ınsanım üstüne gıttım hıc haber alamıyorum falan canmda dıyodu tmam arada bı konusuruzda dedı ama benn yıne gururuma yedıremedım sevmıyosan bıtsın dedım bıtrdım kendım sımdıde ıcım ıcımı yıyo bıtmesını ıstemıyorum ona beklemek ıstıyorum dıye msj atasım var

Son düzenleme:

bizde öleydik cnm 2 saat boyunca telefonda yalvardığını bilirim ama bigün çok üstüne gittim ayrılalım dedi ben ağladım hyr dedim ayrılmadık ondan sonra işte bitarafı kalktı nasıl olsa bu bensiz duramaz kendimi naza çekeyim dedi soğuk konuşmalar aramamalar falan filan bende artık dayanamadım ayrıldım bekleyelim bakalım canım varlığının kıymetini bilmeyeni yokluğunla terbiye edeceksin...dönmeye illakiiii döner kimse senin kdr pohpohlamaz emin ol ama zamannnaaa bırak üzme kendini biraz sensizliği görsün

üzme kendini cnm erkekleri pohpohloyunca daha çok abartıolar boşwer kendi haline bırak zaman herşeyin ilacı

Bak sen özlerse dönermiş.İyi demişsin canım seninde bir grurun var.Bu kadarda olmaz.Bir şey yazma sakın ona dahada üzülürsün saçmalamaya başlıcak kesin o çünkü nede olsa cepte diye seni üzdükce üzücek.Bırak seni kaybetmeyi görsün zaten o zaman anlar erçekten seninle devam mı etmeli bitmelimi bekle bakalım ama kendini sıkarak değil.sende bu arada kendini dinle biraz yıpratmadan kendini.

Gerçekten ama gerçekten çok kötü bir durum ama dayanılması zor bir durum değil canım..
diğer konularını okumadım bilmiyorum neler yaşadın tam olarak bilemiyorum şuanda, ama şu okuduğum kadarı yetti. Sen üstüne düşeni yapmışsın bence.. Konuşmaya çalışmışsın, yanında olmak istemişsin, zaman vermişsin.. Ama karşındaki anlamamış sen taviz verdikçe daha çok kaçmışş, tepene çıkmış.. Bende zamanında yaptım tepeme çıkardım o yüzden biliyorum caanımm, o yüzden bu kadar netimm..
Şimdi sana düşen aramamak ve kendini düşünmek.. Unutma sende değerli hiç bir şey yok. Sen bu hayattaki en değerli varlıksın

bence kesinlikle beklemek istiyorum diye msj atma.. çünkü sen bitti demişsin bitirmişsin. eğer şimdi tekrardan ben vazgeçtim bekliycem diye msj atarsan onu kaybedersin.. şimdi tek yapacağın şey beklemek..

Dost acı söylermiş diye bir tabir vardır...
Aslında acımasız bir yorum yapmadım
Düşüneyim,ara verelim,biraz zaman geçsin kelimelerinin karşılığı ayrılığın ön hazırlığıdır
Sadece bunu belirtmek istedim ama tabiki hayat senin illaki msj atmak istiyorsan atabilirsin
Ama sonrasında pişman olurmusun onuda düşün ya saeni artık istemiyorum derse daha çok canın yanmazmı

Öyle tabiki ama elimde değil o benim her şeyimdi...

güzelim bnm şuan herşey öyle gelio ondan başka kimse yokmuş gibi gelio ama zamanla anlıcaksın sevgini haketmediğini zaten hep üzülen taraf seven değer veren ilgili olan taraf olmuyomu anlamıyorum insanlar neden sevginin ilginin kıymetini bilmek yerine teperlerr?????????

kaçan kovalanır.kaç kovalasın.seni gerçekten sevmişse döner dolaşır gelir.gelmiyorsa zaten sevmemiştir.

benim onu unutmam öyle zorki eşim gibiydi o benim herseyımı paylasıtıgım beraber uyudugum beraber agladıgım nasıl dayanırım ölürüm gibi geliyo nasıl bole dygusuzca davranabilir ya o bana hep hatunum derdi benım karım olucaksın sen derdı oyle tatlı konusurdukı nasıl bıanda vazgecer ınanamıyorum ben aklım almıyo ıcım paramparca suan onla yasadıklarımı nasıl unuturum o nasıl unutur nasıl kıyar bize yaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oda beni çok seviyordu ilk kez biri beni bu kadar çok sevmişti değer vermişti sahiplenmişti...
Şimdi onu kaybedince elimden her şeyimi almışlar gibi geliyor.
Öyle acıki...
Şu son 1 haftadır çok üstüne düştüm onun aramasına bile fırsat vermedim ben aradım özledim dedim seni seviyorum dedim...
Ve olan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…