Ayrıldık!

bnm sevgilimde karım derdi senden başkasıyla deil olmak yan gözle birine baktığım gün öldüğüm gün olsun derdi benim sonum sensin derdi ama sadece demişşş uygulama hatası yaptı kendi haline bırak cnm üstüne gtme

kaçan kovalanır.kaç kovalasın.seni gerçekten sevmişse döner dolaşır gelir.gelmiyorsa zaten sevmemiştir.

biz 3 sene boyunca bıkere bile ayrı kalmadık cok sıkıldıgımız yoruldugumuz zamanlar oldu ama hıc ayrı kalmayı beceremedık sımdı nasıl onsuzlugu dusunurum o nasıl düşünebiliyo size anlattım herseyı sevdıgınden emındım ama sımdı baskası gıbı duyguları yasadıklarımızı unutmus gıbı sadece ıcımden böyle gelıyo askım canım demek gelmıyo dedı ben aramasam sormasam aramıyo noldu bu cocuga baskası varmı dıyede sordum asla dedı o yalanda soylemez adam gıbı adamdır benıms evgılıme noldu bıanda sevgı bıtermı kızlar

bakıyorumda hemen hemen aynı hikayelerimiz hep aynı çok değer verdim çok üstüne düştüm ayrıldıkkkk!!! neden böyle oluyor anlamıyorum

bakıyorumda hemen hemen aynı hikayelerimiz hep aynı çok değer verdim çok üstüne düştüm ayrıldıkkkk!!! neden böyle oluyor anlamıyorum

Biz değer verdikçe onlar kaçıyor bizden ne yapmak lazım anlamıyorumki sevmek değer vermek suçmu...

onun kafası karışık belliki sana anlatmadığı şeyler var döner o cnm demedi deme bak görürsün

Biz değer verdikçe onlar kaçıyor bizden ne yapmak lazım anlamıyorumki sevmek değer vermek suçmu...

o benle ilgiliyken ben hiç byle tepmiyodum tadını çıkarıodum aksine bu kdr pohpohlanmanın...ama o saolsun ters tepti boşuna dememişler taparsan teper tepersen tapar diye

onun kafası karışık belliki sana anlatmadığı şeyler var döner o cnm demedi deme bak görürsün

ya anlatmadıgı ne olabılrkı sadece sınav stresı vardı babası ustune gıdıyodu bıkez daha boyle yaptı ozaman agladım barıstık zamanla soguklugu gıttı duzeldık yıne boyle olmustu

o benle ilgiliyken ben hiç byle tepmiyodum tadını çıkarıodum aksine bu kdr pohpohlanmanın...ama o saolsun ters tepti boşuna dememişler taparsan teper tepersen tapar diye

Aynen...
O benimle ilgilenince ben daha çok mutlu oluyordum.
Ama o öyle değil işte.

ya anlatmadıgı ne olabılrkı sadece sınav stresı vardı babası ustune gıdıyodu bıkez daha boyle yaptı ozaman agladım barıstık zamanla soguklugu gıttı duzeldık yıne boyle olmustu

ya işte bak sınav babası falan filan acısı senden çıkmış kısaca üstüne gitme cnm sewmiyo diye bi ihtimal yok sevmeyen adam 3 yıl devam etmez hiçbişeye üniv. ortamında sevebileceği birini bulurdu senle zaman kaybetmezdi döner o çocuk sora demiştin diceksin

ya o bana ayrılmadan bekleyelım ozleyelım dedı ben dınlemedım salak gıbı arayıp dıyımmı dusundum ayrılmadan bı sans daha verıcem beklıcem ozlemenı dıye

ya o bana ayrılmadan bekleyelım ozleyelım dedı ben dınlemedım salak gıbı arayıp dıyımmı dusundum ayrılmadan bı sans daha verıcem beklıcem ozlemenı dıye

hayıııırrrrr sakıııınnnn!!!! iyice kötü olur kendi haline bırak bi süre hiç gözüne görünme kendi dönecek şimdi sen ararsan iyice abartır olayı sadece ama sadece kendi haline bırak

hayıııırrrrr sakıııınnnn!!!! Iyice kötü olur kendi haline bırak bi süre hiç gözüne görünme kendi dönecek şimdi sen ararsan iyice abartır olayı sadece ama sadece kendi haline bırak

ama benım gücüm yok!!!!!!!!!!!1 onu beklemeye ya arasam desemkı kal de bana gıtme de desem

Başka bir olma ihtimali yüksek gibi geldi..illa çıkmasına gerek yok etkilenmişte olabilir o boşlukta..sen hiç üzerine gitme..eğer kafası karışıksa,bir süre sonra emin olur duygularından,gerçekten seviyorsa bu ayrılık size iyi gelebilir..dönerse seni kaybetmenin ne demek olduğunu iyice göster canım..bir daha böyle konuşamasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…