benim onu unutmam öyle zorki eşim gibiydi o benim herseyımı paylasıtıgım beraber uyudugum beraber agladıgım nasıl dayanırım ölürüm gibi geliyo nasıl bole dygusuzca davranabilir ya o bana hep hatunum derdi benım karım olucaksın sen derdı oyle tatlı konusurdukı nasıl bıanda vazgecer ınanamıyorum ben aklım almıyo ıcım paramparca suan onla yasadıklarımı nasıl unuturum o nasıl unutur nasıl kıyar bize yaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaçan kovalanır.kaç kovalasın.seni gerçekten sevmişse döner dolaşır gelir.gelmiyorsa zaten sevmemiştir.
Oda beni çok seviyordu ilk kez biri beni bu kadar çok sevmişti değer vermişti sahiplenmişti...
Şimdi onu kaybedince elimden her şeyimi almışlar gibi geliyor.
Öyle acıki...
Şu son 1 haftadır çok üstüne düştüm onun aramasına bile fırsat vermedim ben aradım özledim dedim seni seviyorum dedim...
Ve olan oldu
bakıyorumda hemen hemen aynı hikayelerimiz hep aynı çok değer verdim çok üstüne düştüm ayrıldıkkkk!!! neden böyle oluyor anlamıyorum
biz 3 sene boyunca bıkere bile ayrı kalmadık cok sıkıldıgımız yoruldugumuz zamanlar oldu ama hıc ayrı kalmayı beceremedık sımdı nasıl onsuzlugu dusunurum o nasıl düşünebiliyo size anlattım herseyı sevdıgınden emındım ama sımdı baskası gıbı duyguları yasadıklarımızı unutmus gıbı sadece ıcımden böyle gelıyo askım canım demek gelmıyo dedı ben aramasam sormasam aramıyo noldu bu cocuga baskası varmı dıyede sordum asla dedı o yalanda soylemez adam gıbı adamdır benıms evgılıme noldu bıanda sevgı bıtermı kızlar
Biz değer verdikçe onlar kaçıyor bizden ne yapmak lazım anlamıyorumki sevmek değer vermek suçmu...
onun kafası karışık belliki sana anlatmadığı şeyler var döner o cnm demedi deme bak görürsün
o benle ilgiliyken ben hiç byle tepmiyodum tadını çıkarıodum aksine bu kdr pohpohlanmanın...ama o saolsun ters tepti boşuna dememişler taparsan teper tepersen tapar diye
ya anlatmadıgı ne olabılrkı sadece sınav stresı vardı babası ustune gıdıyodu bıkez daha boyle yaptı ozaman agladım barıstık zamanla soguklugu gıttı duzeldık yıne boyle olmustu
Aynen...
O benimle ilgilenince ben daha çok mutlu oluyordum.
Ama o öyle değil işte.
ya o bana ayrılmadan bekleyelım ozleyelım dedı ben dınlemedım salak gıbı arayıp dıyımmı dusundum ayrılmadan bı sans daha verıcem beklıcem ozlemenı dıyeya işte bak sınav babası falan filan acısı senden çıkmış kısaca üstüne gitme cnm sewmiyo diye bi ihtimal yok sevmeyen adam 3 yıl devam etmez hiçbişeye üniv. ortamında sevebileceği birini bulurdu senle zaman kaybetmezdi döner o çocuk sora demiştin diceksin
bu erkeklere ilgi yaramıyo sürekli trip yapıcan dünyayı burnundan getiricenki yaranasın
ya o bana ayrılmadan bekleyelım ozleyelım dedı ben dınlemedım salak gıbı arayıp dıyımmı dusundum ayrılmadan bı sans daha verıcem beklıcem ozlemenı dıye
bu erkeklere ilgi yaramıyo sürekli trip yapıcan dünyayı burnundan getiricenki yaranasın
Yok anam yok trip atıncada bi başka havalara giriolar. Hiç bir şekilde memnun edilemez bu erkekler
Of of çok zor bi durum yaşadığımız
inş. kapımızda aşk dilenirlerrrrr inş. aşkım ben eşşektim değerini bilemedim derler inş. inş. inş.... =)(=
hayıııırrrrr sakıııınnnn!!!! Iyice kötü olur kendi haline bırak bi süre hiç gözüne görünme kendi dönecek şimdi sen ararsan iyice abartır olayı sadece ama sadece kendi haline bırak
ama benım gücüm yok!!!!!!!!!!!1 onu beklemeye ya arasam desemkı kal de bana gıtme de desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?