canım öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun inşallahhh.. ayrılmadan önce şimdi ayrılsam hiç üzülmem falan diye düşünüyoruz ama ayrılınca işler çok daha farklı oluyor.. keşke istihareye bir kaç akşam daha yatsaydın uzun uzun düşünseydin ondan sonra karar verseydin. biraz çabuk vazgeçtin gibime geldi.. birde bu tarz şeylerde karşı tarafı da düşünmek önemli.. en az zararla bu işi bitirebilmek en güzeli.. ki dediğin kadarıyla erkek arkadaşın seni baya seviyordu... ayrılmak isteyen sendin sen şu an böyle hissediyorsan o nasıldır acaba :S sizin için hayırlısı olsun.. eğer birbirinizin kaderinde varsanız Allah tekrar bir araya getirecektir elbet.. bol bol dua et ki için ferahlasın
canım uzun surelı ılıskılerle ılgılı konu acmıstın sanırım..cevap verdıgımı hatırlıyorum usendıgımden de bakamadım acıkcası gecmıse:)
ben acele ettıgını dusunuyorum ayrılık konusunda...ortada gercekten bır sebep yoksa yanı tek sebep 5 yıl bekleyecek olusunsa...
yok dediğim gibi bu içimdeki soğukluk ama demekki bi dönemden geçiyormuşum sonuçta kaç yıllık sevgilim insan her an aynı heyecanı hissedemez ki allahım neden böyle acele ettim ki
canım yanı beraber gecırılmıs 3 yılı bıranda sılmek kolay degıl ama sen yapmıssın ıste...
ıyı dusun..duygularından emın ol..ınsan sevıp sevmedıgını bılmez mı hıc..onsuz olup olamayacagını...
yanı sevgıde hesap yoktur..ne olup olamayacagını hesaplayamazsınn..bır oncekı konunda sana demıstım ben 8 yıl bekledımm...
karsı tarafa da yazık...eger yaptıgının arkasındaysan ayrı...ama pısman olduysan da bence ara sevgılınıı yazık yanııı..vallaha cocuga uzuldumm cunku senın soyledıgın kadarıyla senı sevıyordu...ama duygularından emın ol bır anlık duygu karmasasıyla arama canım...
ben acaba demektense bitirmeyi tercih ederdim bu sendeki sevdiğinden değil alışkanlıktan kaynaklanıyor hisler göz yaşları bir süre sonra bu da sıradanlaşacak üzülmeye değmez ben de uzun süren hatta seninkinden daha uzun süren bi ilişkiyi bitirdim hiç de pişman olmadım aksine iyi ki dedim onun için sabır ve zamana ihtiyacın var bence
evet çok haklısınız şuan zor tutuyorum kendimi aramamak için ama yine anlık duyguma yenilip bi hata yapmak istemiyorum . ne zor bi durummuş bu ya.
sunu da yazmadann duramadım..benım bır tanıdıgım erkek arkadasından ayrılmıstı..uzulmeyecegını dusunuyordu...ılk basta bırazcık ıyı gıbıydıı...sonra 5 yıl arkasından agladıı..boyle bırsey yok yanı kahrettı kendını.o surecte tekrar barısmadılar..byaa yıprandı anlayacagın...
o yuzden bırılerı ayrılınca dayanamıyorumm emın olmak lazım duygulardan...
merhaba kızlar. çok yakın bi zaman önce bi konu açmıştım uzun süreli ilişkiden sonra evlenince erkekler değişirmi gibi fikir almıştım. istihareye yatıcağımıda söylemiştim o konumda. istihareye yattım dün gece siyah gördüm bilinç altı mı bilmiyorum ama en az zaten 3 gün yatmak gerekiyormuş. herneyse bizim son zamanlarda tartışmalarımız oluyodu çok ama sevgilim gözümün içine bakıyodu hep düzelsin diye uğraşıyordu hani gerçekten eminim elinden geleni yaptı çok fedakarlıklar yaptı benim için tabi bende onun için yaptım. ama son bir haftadır bi gariptim mesaj atasım gelmiyo bazen sanki ayrılsam bişey hissetmiycem gibi seni seviyorum derken bile hissetmeden söyledim bazen sırf kalbi kırılmasın diye ama 3 yıldır o kadar çok seviyodum ki anlatamam. istiharedede siyah gördüğüm aklımda tabi bugün tartıştık biraz soğuk davranıyosun garipsin falan dedi bende bi anda ayrılalım dedim zaten evliliğede daha çok var biz birbirimizi böyle idare edemiyoruz o zamana kadar kavgalar yüzünden iyice soğuycaz birbirimizden dedim yazarken canım yandı ama alışkanlık gibi hissettim sabahtan beri zaten bişeylerle oyalanarak geçti bişey hissetmedim değişiklik yoktu sanki ama 1 2 saattir çok kötüyüm keyfim yerine gelsin diye fıkralar okuyorum gerçekten komik kahkaha atıyorum ama nasıl bi kahkaha canım acıyarak gözlerimden yaş gelerek baştaki gülmek bi anda hıçkıra hıçkıra ağlamak oluyor. en az üç gün yatmak gerekmiş ya istihareye ben yine yatcam zaten bu gece ama sizce yanlış mı yaptım kızlar ya neden böyle oldum ki?
merhaba kızlar. çok yakın bi zaman önce bi konu açmıştım uzun süreli ilişkiden sonra evlenince erkekler değişirmi gibi fikir almıştım. istihareye yatıcağımıda söylemiştim o konumda. istihareye yattım dün gece siyah gördüm bilinç altı mı bilmiyorum ama en az zaten 3 gün yatmak gerekiyormuş. herneyse bizim son zamanlarda tartışmalarımız oluyodu çok ama sevgilim gözümün içine bakıyodu hep düzelsin diye uğraşıyordu hani gerçekten eminim elinden geleni yaptı çok fedakarlıklar yaptı benim için tabi bende onun için yaptım. ama son bir haftadır bi gariptim mesaj atasım gelmiyo bazen sanki ayrılsam bişey hissetmiycem gibi seni seviyorum derken bile hissetmeden söyledim bazen sırf kalbi kırılmasın diye ama 3 yıldır o kadar çok seviyodum ki anlatamam. istiharedede siyah gördüğüm aklımda tabi bugün tartıştık biraz soğuk davranıyosun garipsin falan dedi bende bi anda ayrılalım dedim zaten evliliğede daha çok var biz birbirimizi böyle idare edemiyoruz o zamana kadar kavgalar yüzünden iyice soğuycaz birbirimizden dedim yazarken canım yandı ama alışkanlık gibi hissettim sabahtan beri zaten bişeylerle oyalanarak geçti bişey hissetmedim değişiklik yoktu sanki ama 1 2 saattir çok kötüyüm keyfim yerine gelsin diye fıkralar okuyorum gerçekten komik kahkaha atıyorum ama nasıl bi kahkaha canım acıyarak gözlerimden yaş gelerek baştaki gülmek bi anda hıçkıra hıçkıra ağlamak oluyor. en az üç gün yatmak gerekmiş ya istihareye ben yine yatcam zaten bu gece ama sizce yanlış mı yaptım kızlar ya neden böyle oldum ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?