ayrıldık :(

mialeo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
314
23
318
Antalya
merhaba kızlar. çok yakın bi zaman önce bi konu açmıştım uzun süreli ilişkiden sonra evlenince erkekler değişirmi gibi fikir almıştım. istihareye yatıcağımıda söylemiştim o konumda. istihareye yattım dün gece siyah gördüm bilinç altı mı bilmiyorum ama en az zaten 3 gün yatmak gerekiyormuş. herneyse bizim son zamanlarda tartışmalarımız oluyodu çok ama sevgilim gözümün içine bakıyodu hep düzelsin diye uğraşıyordu hani gerçekten eminim elinden geleni yaptı çok fedakarlıklar yaptı benim için tabi bende onun için yaptım. ama son bir haftadır bi gariptim mesaj atasım gelmiyo bazen sanki ayrılsam bişey hissetmiycem gibi seni seviyorum derken bile hissetmeden söyledim bazen sırf kalbi kırılmasın diye ama 3 yıldır o kadar çok seviyodum ki anlatamam. istiharedede siyah gördüğüm aklımda tabi bugün tartıştık biraz soğuk davranıyosun garipsin falan dedi bende bi anda ayrılalım dedim zaten evliliğede daha çok var biz birbirimizi böyle idare edemiyoruz o zamana kadar kavgalar yüzünden iyice soğuycaz birbirimizden dedim yazarken canım yandı ama alışkanlık gibi hissettim sabahtan beri zaten bişeylerle oyalanarak geçti bişey hissetmedim değişiklik yoktu sanki ama 1 2 saattir çok kötüyüm keyfim yerine gelsin diye fıkralar okuyorum gerçekten komik kahkaha atıyorum ama nasıl bi kahkaha canım acıyarak gözlerimden yaş gelerek baştaki gülmek bi anda hıçkıra hıçkıra ağlamak oluyor. en az üç gün yatmak gerekmiş ya istihareye ben yine yatcam zaten bu gece ama sizce yanlış mı yaptım kızlar ya neden böyle oldum ki?

canım öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun inşallahhh.. ayrılmadan önce şimdi ayrılsam hiç üzülmem falan diye düşünüyoruz ama ayrılınca işler çok daha farklı oluyor.. keşke istihareye bir kaç akşam daha yatsaydın uzun uzun düşünseydin ondan sonra karar verseydin. biraz çabuk vazgeçtin gibime geldi.. birde bu tarz şeylerde karşı tarafı da düşünmek önemli.. en az zararla bu işi bitirebilmek en güzeli.. ki dediğin kadarıyla erkek arkadaşın seni baya seviyordu... ayrılmak isteyen sendin sen şu an böyle hissediyorsan o nasıldır acaba :S sizin için hayırlısı olsun.. eğer birbirinizin kaderinde varsanız Allah tekrar bir araya getirecektir elbet.. bol bol dua et ki için ferahlasın

herşey daha çok yenı bıraz zaman tanıyın kendınıze alışknlıklardan vazgeçmek kolay değil

canım uzun surelı ılıskılerle ılgılı konu acmıstın sanırım..cevap verdıgımı hatırlıyorum usendıgımden de bakamadım acıkcası gecmıse:)

ben acele ettıgını dusunuyorum ayrılık konusunda...ortada gercekten bır sebep yoksa yanı tek sebep 5 yıl bekleyecek olusunsa...

çok sağol canım ya. onuda düşünerek ayrıldım zaten çünkü öyle bi soğukluktu ki ben ona cevap vermedikçe o daha çok üzüldü oyalamak gibi geldi bana sonuçta değerde verdiğim bi insan daha fazla üzmek istemedim ama böyle olucağım hiç aklıma gelmezdi sabah. gerçekten aceleci davrandım

yok dediğim gibi bu içimdeki soğukluk ama demekki bi dönemden geçiyormuşum sonuçta kaç yıllık sevgilim insan her an aynı heyecanı hissedemez ki allahım neden böyle acele ettim ki

sebebi bilinmez ama o soğukluk dönem dönem hissedilebilen bir şey.. neyse canım bir karar almışsın Allah hayırlısını versin.. daha ayrılığınız çok yeni zamanla her şey yoluna girecektir..

Allah yardimcin olsun cnm.
Ben yerinde olsam simdiki aklimla ayrilalim demezdim.
Biraz ayri duralim. Mesafe koyalim. Bunaliyorum ama seni seviyorum derdim bi acik kapi birakirdim.
Ama eger o seni seviyosa zaten seni unutamaz.
Bence onu ara
Hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun...

yok dediğim gibi bu içimdeki soğukluk ama demekki bi dönemden geçiyormuşum sonuçta kaç yıllık sevgilim insan her an aynı heyecanı hissedemez ki allahım neden böyle acele ettim ki

canım yanı beraber gecırılmıs 3 yılı bıranda sılmek kolay degıl ama sen yapmıssın ıste...
ıyı dusun..duygularından emın ol..ınsan sevıp sevmedıgını bılmez mı hıc..onsuz olup olamayacagını...
yanı sevgıde hesap yoktur..ne olup olamayacagını hesaplayamazsınn..bır oncekı konunda sana demıstım ben 8 yıl bekledımm...
karsı tarafa da yazık...eger yaptıgının arkasındaysan ayrı...ama pısman olduysan da bence ara sevgılınıı yazık yanııı..vallaha cocuga uzuldumm cunku senın soyledıgın kadarıyla senı sevıyordu...ama duygularından emın ol bır anlık duygu karmasasıyla arama canım...

ben acaba demektense bitirmeyi tercih ederdim bu sendeki sevdiğinden değil alışkanlıktan kaynaklanıyor hisler göz yaşları bir süre sonra bu da sıradanlaşacak üzülmeye değmez ben de uzun süren hatta seninkinden daha uzun süren bi ilişkiyi bitirdim hiç de pişman olmadım aksine iyi ki dedim onun için sabır ve zamana ihtiyacın var bence

evet çok haklısınız şuan zor tutuyorum kendimi aramamak için ama yine anlık duyguma yenilip bi hata yapmak istemiyorum . ne zor bi durummuş bu ya.

zaman göstericek herşeyi haklısınız . çok seviyordu ama çokta kısıtlıyordu belki bu yüzden bunalmışımdır . iyiki mi derim pişman mı olurum bilmem ama onun içinde benim içinde hayırlısı olsun . siz neden bitirmiştiniz ?

evet çok haklısınız şuan zor tutuyorum kendimi aramamak için ama yine anlık duyguma yenilip bi hata yapmak istemiyorum . ne zor bi durummuş bu ya.

sunu da yazmadann duramadım..benım bır tanıdıgım erkek arkadasından ayrılmıstı..uzulmeyecegını dusunuyordu...ılk basta bırazcık ıyı gıbıydıı...sonra 5 yıl arkasından agladıı..boyle bırsey yok yanı kahrettı kendını.o surecte tekrar barısmadılar..byaa yıprandı anlayacagın...

o yuzden bırılerı ayrılınca dayanamıyorumm emın olmak lazım duygulardan...

5 yıl mıııı inş öyle bişey olmaz şuan hissettiğim acının tarifi yok allah düşmanıma bile yaşatmasın o derece yani.

hakkınızda hayırlısı olsun..belkide bilinç altında öyle gördünüz.ve siyahın etkisinde kalıp kötü davrandınız..bence elle tutulur gerekçeler lazım ayrılık için.ben tam bir sebep okuyamadım.. evet sevgili olunca uzun süreli ilişkiler bi noktadan sonra yıpratıyor gerçekten..ama isterseniz 10 yıl çıkın sonra evlenin yine bir değişim söz konusu oluyor.bu yüzden bu işler gerçekten zor

tekrartekrar dıyorum canım..suan gaza gelıp bırsey yapma...bu gece dınle kendını...acın ya artacakk ya da uzerınden yuk kalktıgını hıssedeceksın....

EMİN OL HISLERINDEN..galeyana gelıp arayıpp sonrada aradıgına pısman olmann daha kotu olur..karsındakı ınsana da yazıkk...

Allah kımseye ayrılık acısı yasatmasın yanı severken ayrılıyorsan terkedılıyorsan..cok fena yaaa..

tabii ki yanlış yaptın.heyecan mı olcak illa kontrolsüz rahatsız mı yasamak istyosun yanında.bunlar olmadıgı ıcın mı alışkanlık diyorsun.seni seven bir adama sırtını döndun bunu kac ınsan dılıyor bılıyo musun sen.agzının ıcıne bakan bı sevgılı dıyosun..üzgünüm kardesım hata yaptın.onu baska bırı ıle evlı dusundun mu kendı elınle onu baskasına nasıl verırsn.seven adam bı sekılde mutlu eder.korkularının esırı olmussun.hakkında hayırlısı.kalbini kırmak için demedim hatam olduysa affet.iyi akşamlar

Allah yardımcın olsun canım , bence iyice oturup etraflıca düşünmelisin , bu çocuk sadece senin için bir alışkanlık mı yoksa aklın , mantığın ve kalbinle onu seviyor musun.. evlenmeyi düşündüğün adam ortalama sana uygun olmalı , ve istihareye yatmanı bu günlerde tavsiye etmiyorum ben canım , çünkü bilinçaltın oldukça karışıkken kendini düşüncelerden soyutlayıp bir rüya göremezsin .. ancak sıkıntılı olduğundan dolayı genel olarak öyle rüyalar göreceğini düşünüyorum.. canın yanıyordur eminim, ama bu düşünme sürecine bir an önce girmezsen daha çok canın yanabilir.. Allah yardımcın olsun..

cok hataaaa yaptin bence.. cooookta pisman olucaksin...

severek ayrildigin belli icin aciyor.. sevmezseydin cokta tinnn derdin.

pismanligin daha cok olur ohohoh sen gor.. o pismanlik bendede cok olmustun. keskelerde kalma.
uzme kendini..

konusun orta noktayi bulun.. birbirinizi belki cok sktiniz. biraz az arayin ozliyelim biraz birbirimize diyerek..

yapma bence.. belki karsina ne okuzler cikicak ondan sonra.. benim karsima hep okuz cikti. belkide cocuk beddua etti bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…