bu arada istihare falan dediniz.. o ne ki?? noluo o??? merak ettimde >.<
zaman göstericek herşeyi haklısınız . çok seviyordu ama çokta kısıtlıyordu belki bu yüzden bunalmışımdır . iyiki mi derim pişman mı olurum bilmem ama onun içinde benim içinde hayırlısı olsun . siz neden bitirmiştiniz ?
cok hataaaa yaptin bence.. cooookta pisman olucaksin...
severek ayrildigin belli icin aciyor.. sevmezseydin cokta tinnn derdin.
pismanligin daha cok olur ohohoh sen gor.. o pismanlik bendede cok olmustun. keskelerde kalma.
uzme kendini..
konusun orta noktayi bulun.. birbirinizi belki cok sktiniz. biraz az arayin ozliyelim biraz birbirimize diyerek..
yapma bence.. belki karsina ne okuzler cikicak ondan sonra.. benim karsima hep okuz cikti. belkide cocuk beddua etti bana..
üniversiteye birlikte başladık ben bitirdim o hala 1. sınıftaydı baktım oluru yok aps ile yolladım
ay güldürdün beni sen çok yaşa emiama seninki haketmiş ah ahh benimki ne fedakarlıklar yaptı.
Benim en yakin arkadsim 4 yillik sevgilisinden ayrildi. Cunku artik onda da aliskanlik olmustu. Cocuk cok ama cok seviyordu ne derse yapiyordu surekli tamam askim tamam hayatim... ama arkadasim sevmiyordu artik iliski aliskanliga donmustu ve 2 ay kadar kendinden uzaklastirdi cocugu. Yavas yavas alistirdi bir bakima ayriliga. Neyse ayrildi bizim ki ve ayni gun aglama krizine girdi.
Sevmiyorum biliyorum ama kendimi tutamiyorum diyordu. Annesi de istemiyordu cocugu ve inanir misin annesi bile aglamisti... aliskanlik cok kotu.. aradan bir hafta falan gecti arkadasim duzeldi hicbir sey hissetmiyordu artik iyi ki bitirdim diyordu.
Sende bekle bir sure bakalim zamana birak...
canım istiareye bende yatmıştım ama bişy görmedim eğer içinde şüphe varsa bence bikaç defa daha kıl o namazı belki pskipljik olabilr ama şuda var soğudum bianda diyosun hani sevdğini sölerken bile araştırdıysan biraz sadece rüyayla olmyo kalbe bi hissiyat düşüyo yazıyodu orda belkide senin için gerçekten hayırsız.Şuanki duyduğun sadece alşkanlığın acısı bence bende 3 yılık ilşkimi geleceğimiz yok zaten hemen evlenmiyoruz diye bitrmiştim ama 2 yıl geçti üstünden ilk zmanlar zor olur ama insan bunada alışıyo emin ol o aklına geldikçe arayasın geldikçe arkaşdlarını ara onlarla konuş pek yalnız kalmzsan bu süreçte inan daha kolay atlatırsın.
yazdıkalrını ilk okuduğumda depresyonda olabileceğini düşündüm. birşeyler yapmak için duyulan isteksizlik, uyuşukluk hali, genel durgunluk ve mutsuzluk hali, içten içe bir huzursuzluk ve gergin ruh hali bunun ipuçları olabilir.
kendini bir gözlemle, böyle davranmana neden gerçekten sevgilin mi yoksa senin ruh halinde mi bir değişikliksöz konusu???
asla unutmamamız gereken bir nokta var
depresyon çok sık rastlanan, zaman, zaman herkesi ziyaret eden ama geçici bir durumdur. en önemlisi asla bu ruh hali içindeyken büyük kararlar almayın, bekleyin, iyileşmeye çalışın GEÇECEK. Kararlarınızı sonra verin, aldığın karardan sonra kendini bir önceki halinden daha kötü hissediyorsan bu karar doğru değildir demektir.
Bunu düzeltmelsin....
merhaba kızlar. çok yakın bi zaman önce bi konu açmıştım uzun süreli ilişkiden sonra evlenince erkekler değişirmi gibi fikir almıştım. istihareye yatıcağımıda söylemiştim o konumda. istihareye yattım dün gece siyah gördüm bilinç altı mı bilmiyorum ama en az zaten 3 gün yatmak gerekiyormuş. herneyse bizim son zamanlarda tartışmalarımız oluyodu çok ama sevgilim gözümün içine bakıyodu hep düzelsin diye uğraşıyordu hani gerçekten eminim elinden geleni yaptı çok fedakarlıklar yaptı benim için tabi bende onun için yaptım. ama son bir haftadır bi gariptim mesaj atasım gelmiyo bazen sanki ayrılsam bişey hissetmiycem gibi seni seviyorum derken bile hissetmeden söyledim bazen sırf kalbi kırılmasın diye ama 3 yıldır o kadar çok seviyodum ki anlatamam. istiharedede siyah gördüğüm aklımda tabi bugün tartıştık biraz soğuk davranıyosun garipsin falan dedi bende bi anda ayrılalım dedim zaten evliliğede daha çok var biz birbirimizi böyle idare edemiyoruz o zamana kadar kavgalar yüzünden iyice soğuycaz birbirimizden dedim yazarken canım yandı ama alışkanlık gibi hissettim sabahtan beri zaten bişeylerle oyalanarak geçti bişey hissetmedim değişiklik yoktu sanki ama 1 2 saattir çok kötüyüm keyfim yerine gelsin diye fıkralar okuyorum gerçekten komik kahkaha atıyorum ama nasıl bi kahkaha canım acıyarak gözlerimden yaş gelerek baştaki gülmek bi anda hıçkıra hıçkıra ağlamak oluyor. en az üç gün yatmak gerekmiş ya istihareye ben yine yatcam zaten bu gece ama sizce yanlış mı yaptım kızlar ya neden böyle oldum ki?
canım merhaba yazını okudum oncelıkle sunu soylemelıyım kı bu zaman da adam gıbı adam bulmak cok zor senı seven gozunun ıcıne bakan erkek neredeyse yok gıbı bırsey. istiare konusuna gelınce, burada istiareden önemli olan şey istişaredir istiareler her zaman doğru çıkmaz mesela benim dayımın istiaresi çok güzel çıktı evlendi ama boşandılar :S çok çabuk karar vermişsin benimde çok uzun zamandır olan birlikteliğim var istiarey yatrdım güzel çıktı sonra bir daha yatrdım aylar sonra kötü çıktı. insan biraz çıkmaz da kalıyor ama çok düşündüm ilerde yapamadıklarımdan deil yaptıklarımdan pişman olcaksam olayım dedım çünkü seviyorum çok zor oldu ama şimdi sözlüyüz Allaha şükürvsözlüm çok iyi bi insan umarım Allah pişman etmez. dediğim gibi istiare her zaman doğru çıkmıyor istişare çok daha önemli canım benim hakkında hayırlısı neyse o olsun..
güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. konuştum düzelttim barıştık sonunda :) dediğiniz gibi içimde kalıcağına yaşayıp pişman olayım ama pişman olcağımı zannetmiyorum o benim canımın içii allah hiçbirimizi pişman etmesin :)
evet biliyorum sadece rüya demek olmadığını onuda düşünerek acaba hakkımda hayırsız mı dedim. dün gece tekrar yattım ama bişey göremedim acaba sahurdan sonra yattığım için pek verimli mi olmuyor .bide sonuçta dine göre kız erkek ilişkileri günah ya o yüzdende siyah görmüş olabilirmiyim acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?