ayrıldık :(

üniversiteye birlikte başladık ben bitirdim o hala 1. sınıftaydı baktım oluru yok aps ile yolladım

işte onuda yapamadım ki hep konuşalım istiyor ya biliyorum çok kişinin hayali olan bi adam ama insan elindekinin kıymetini hiç bilmez ya o durum işte

ay güldürdün beni sen çok yaşa emi ama seninki haketmiş ah ahh benimki ne fedakarlıklar yaptı.

hiç üzülme yeterince fedakarlık yapsaydı ayrılığı düşünmezdin boşveer o üzülsün hiç değme valla

Benim en yakin arkadsim 4 yillik sevgilisinden ayrildi. Cunku artik onda da aliskanlik olmustu. Cocuk cok ama cok seviyordu ne derse yapiyordu surekli tamam askim tamam hayatim... ama arkadasim sevmiyordu artik iliski aliskanliga donmustu ve 2 ay kadar kendinden uzaklastirdi cocugu. Yavas yavas alistirdi bir bakima ayriliga. Neyse ayrildi bizim ki ve ayni gun aglama krizine girdi.

Sevmiyorum biliyorum ama kendimi tutamiyorum diyordu. Annesi de istemiyordu cocugu ve inanir misin annesi bile aglamisti... aliskanlik cok kotu.. aradan bir hafta falan gecti arkadasim duzeldi hicbir sey hissetmiyordu artik iyi ki bitirdim diyordu.

Sende bekle bir sure bakalim zamana birak...

canım istiareye bende yatmıştım ama bişy görmedim eğer içinde şüphe varsa bence bikaç defa daha kıl o namazı belki pskipljik olabilr ama şuda var soğudum bianda diyosun hani sevdğini sölerken bile araştırdıysan biraz sadece rüyayla olmyo kalbe bi hissiyat düşüyo yazıyodu orda belkide senin için gerçekten hayırsız.Şuanki duyduğun sadece alşkanlığın acısı bence bende 3 yılık ilşkimi geleceğimiz yok zaten hemen evlenmiyoruz diye bitrmiştim ama 2 yıl geçti üstünden ilk zmanlar zor olur ama insan bunada alışıyo emin ol o aklına geldikçe arayasın geldikçe arkaşdlarını ara onlarla konuş pek yalnız kalmzsan bu süreçte inan daha kolay atlatırsın.

yazdıkalrını ilk okuduğumda depresyonda olabileceğini düşündüm. birşeyler yapmak için duyulan isteksizlik, uyuşukluk hali, genel durgunluk ve mutsuzluk hali, içten içe bir huzursuzluk ve gergin ruh hali bunun ipuçları olabilir.
kendini bir gözlemle, böyle davranmana neden gerçekten sevgilin mi yoksa senin ruh halinde mi bir değişikliksöz konusu???
asla unutmamamız gereken bir nokta var
depresyon çok sık rastlanan, zaman, zaman herkesi ziyaret eden ama geçici bir durumdur. en önemlisi asla bu ruh hali içindeyken büyük kararlar almayın, bekleyin, iyileşmeye çalışın GEÇECEK. Kararlarınızı sonra verin, aldığın karardan sonra kendini bir önceki halinden daha kötü hissediyorsan bu karar doğru değildir demektir.
Bunu düzeltmelsin....

ama insan ayıramıyor alışkanlık mı sevgi mi diye yani şu durumumda ayıramıyorum. şöylede bişey var her an konuşuyoduk insan bi anda boşluğa düşüyor ondanda olabilir bu üzüntü iyi düşünmem gerek.

evet biliyorum sadece rüya demek olmadığını onuda düşünerek acaba hakkımda hayırsız mı dedim. dün gece tekrar yattım ama bişey göremedim acaba sahurdan sonra yattığım için pek verimli mi olmuyor .bide sonuçta dine göre kız erkek ilişkileri günah ya o yüzdende siyah görmüş olabilirmiyim acaba ?

evet eveet bunlar vardı son zamanlarda duyguları bile hissetmiyodum sadece ona karşı değil anneme kardeşime karşı bile ne üzüntü ne mutluluk hiçbişeyi hissetmiyodum acaba bu yüzden mi diyosunuz.

canım merhaba yazını okudum oncelıkle sunu soylemelıyım kı bu zaman da adam gıbı adam bulmak cok zor senı seven gozunun ıcıne bakan erkek neredeyse yok gıbı bırsey. istiare konusuna gelınce, burada istiareden önemli olan şey istişaredir istiareler her zaman doğru çıkmaz mesela benim dayımın istiaresi çok güzel çıktı evlendi ama boşandılar :S çok çabuk karar vermişsin benimde çok uzun zamandır olan birlikteliğim var istiarey yatrdım güzel çıktı sonra bir daha yatrdım aylar sonra kötü çıktı. insan biraz çıkmaz da kalıyor ama çok düşündüm ilerde yapamadıklarımdan deil yaptıklarımdan pişman olcaksam olayım dedım çünkü seviyorum çok zor oldu ama şimdi sözlüyüz Allaha şükürvsözlüm çok iyi bi insan umarım Allah pişman etmez. dediğim gibi istiare her zaman doğru çıkmıyor istişare çok daha önemli canım benim hakkında hayırlısı neyse o olsun..

güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. konuştum düzelttim barıştık sonunda :) dediğiniz gibi içimde kalıcağına yaşayıp pişman olayım ama pişman olcağımı zannetmiyorum o benim canımın içii allah hiçbirimizi pişman etmesin :)

rica ederim canım benim amin barışmanıza çok sevindim Allah sevenleri ayırmasın hep mutlu olalım inşallah:)

bende geçen akşam sabah namazından sonra yattım tekrar istiareye doğru düzgün bişy görmedim :/ Ama 3 gün yada 7 gün üst üstte kılmak gerekiyomuş ben üst üstte hiç kılmadım. Sanmam öle olduğunu kadın erkek ilşkileri günah ama sen kendin için hayırmı şermi olduğunu bilmek istyosun zaten senin için hayırsızsa olmaz sen ne kadar istesende. Dedğim gbi kalbinin sesini dinle bide düşün onla olursan ne olur olmazsan ne olur diye ölç tart herşeyi Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…