- 25 Ocak 2011
- 1.224
- 978
- 323
- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
kızlar merhba daha önceki konumda anlatmıştım sıkıntıları. En sonunda cesaret edip kırgınlıklarımı anlattım.Olay düğün yerınden patlak verdi zaten. benım istemedigim bi yerdi en uygun fiyata orası varmış. Bende nikah yapalım para cıkmasn o halde dedim , kaydının başka bi ilçede oldugunu oraya otobüs tutup akrabaları taşımanın ekstra pahalı olacagını söyledi.TUtma otobüs dedim gelmek isteyen bizim mutlulugumuzu görmek isteyen gelir zaten, ben şuanda cok mutsuzum benı kırıyorsun görmezden gelıyorsun evlenecek olan benım ama düşündüğün kişiler akrabaların dedim. Ki benımde akrabalarım gelecek ama asla bizeede otobüs tut vs demedim lafını yapmadım. Ama beyfendi akrabalar oraya gelemez burası iyi diye tutturdu.Ve bana sen benımle varmısın yok musun ? diye sordu.Yani a tamam başka bi yer bakmaya çalışıcam vs demıyor da varmısın yok musun diye soruyor. ben bundan ne anlarım . '' O düğün salonu olacak sen ister varsın benımle ister yoksun karar ver ''.. bende bu soruya cok kırıldım. Ve yüzüğü cıkartarak o düğün salonunda akrabalarınla düğününü yaparsın ben yokum dedm
ve bitti ayrıldık.kendi düğünümü organıze edemıyorum benım dışımda gelişiyor herşey. herşey güzel olsun ilk defa istedigim bişeyler olsun diye gözünün içine baktım söyledim ama görmedi benım mutsuzlugumu..