Ayrıldık

baştan anlatıyim ne zaman evlilik girişiminde bulunduysam hep başarısız oldum.taki geçen seneye kadar,tevafuk bi şekilde karşıma çıkmıştı aylarca peşimde koştu çok bohem bi hayatı vardı alkol gece hayatı kadın ama bi o kadarda işine bağlıydı benimle tanışmak için her yolu denedi başardı ve birbirimize aşık olduk evlilik teklifini kabul ettim biraz zor bir insandı ama hep alttan alıyordum ve anlaşıyorduk..istemeye gelince ailem geçmiş yaşantısı yüzünden istemedi ama araya çok hatırlı kişiler girince ve ben istediğim için istedikleri gün nişanda takıldı herşey çok güzeldi..nikah tarihimizi aldık hazırlıklar başladı fakat bir türlü ev bulamıyorduk biraz birikimi vardı onu kullanıp birde kredi alıp ev almak istiyordu çok ev aradık bu zaman zarfında madden ve manen çok destek oldum ona her konuda yanındaydım kıymetimi hep bildiğini söylüyordu aşkını hep dile getiriyordu sıkıntılı günlerimizi hep beraber aştık onun ailesi hiç maddi destek vermedi.fakat nikah tarihi yaklaşmasına rağmen hala ev bulamamıştık son anda bir ev buldu yeni bir binaydı kredi işleri şunlar bunlar çok zorlu bir süreçti çok stresli geçti ama sonunda evimize kavuştuk ama paramız kalmamıştı eşya almaya ve tarih gelmişti bu yüzden nikahı erteledik bundan sonrası için evi döşedik oda bitti ve yeniden tarih aldık artık nikahımızı bekliyorduk hafta sonlarını evimizde geçiriyorduk arkadaşlarımız gelip gitmeye başlamıştı bile evim çok güzel olmuştu artık kavuşmak istiyorduk derken davetiyeler basıldı herkes bayıldı davetiyelerime gelinliğime eşyalarıma süslerime evime..derken nişanlıma birden birşeyler oldu son 20 gün kala içime bi sıkıntı oturdu dedi ve oturuş o oturuş oldu birgün çok iyi bir gün çok kötüydü onu toparlıycam derken uyuyan panik atağım hortladı ve bu sefer benim panik atağımı dert etmeye başladı son üç gün kaldı ve hala davetiye dağıtmamıştı.ben hepsini dağıtmıştım herkes biliyordu o ise işe gitmemeye yemek yememeye ve sokaklarda boş boş gezmeye başladı.aldım karşıma konuştum doktora gidelim dedim tamam dedi gitmedi sonra kendim gittim dedi ama ilaçlarını göstermedi ayrılmakmı istiyosun dedim hayır dedi ozaman ne yapalım dedim bilmiyorum dedi saatlerce yürüdük ağladık ne yapıcağımı bilmiyordum berbat zamanlardı sonra son bi hamlemle konuştum tamam biz bunun üstesinden geliriz dedi harekete geçti ama ertesi gün tekrar fos..patronum arkadaşıydı onunla konuşmaya geldi bana soğuk durdu ve bir lafıyla nişanı attım hüngür hüngür ağladım sinir krizi geçirdim. O ise oradan kovuldu ama çıkarken ağlıyormuş.annesi gece aradı şoka girmişler beni çok seviyorlardı o yanlarına gitmiş annesinin kollarında ağlamış ben ne yaptım diye, annesi yarın konuşalım dedi nişan atmak olmaz dedi ama ertesi gün o gelmedi ikimizde güçsüsüz ilerde ayrılık olur yapamayız demiş.sonrası malum ertesi gün eşyalarımı topladım anneside geldi o ise biz çıkarken uzaktan arabadan arabesk bi halde bizi izledi.uzun bir süre kendime gelemedim çok zor günler geçirdim.halada geçiriyorum kızlar desteğinize ihtiyacım var!!!

30:30

Birden bire ne olmus olabilir ki. Allah allah ama bence cozulemeyecek gibi bir sorun degil uzme kendini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardimcin olsun ya neden böyle oldu acaba :( düzelme şansınız yok nu keske beraber doktora gitseydiniz. Ben de 1 ay sonra nisanlanacagim cok korkuyorum ya :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktora gidelim dedim gelmedi benimle kendim gittim dedi doktor bu psikoloji ile evlenemezsin demiş ona buarada 2 ay oldu ilk günlerdeki kadar kötü değilim ama çok özlüyorum ailem ise asla ve asla olmaz bizi unut ozaman diyor bir yanım ise nefret ediyor neden bana bunları yaşattı diye kızlar ne mücadele verdim bir bilseniz şimdi ise bu son on gündür işyerinin önünden geçip içeriye bakıyormuş yok artık derken en sonunda bende gördüm öyle bir bakıştıki anlatamam benim arkam dönüktü aynadan gördüm ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.o yaşadığımız güzel günleri herşeyi mahvetti ne hayallerim vardı benim 😔

İyi de birden bire olmamış ki.
Adam zaten evlilikten soğumuş, günler öncesinden bunu da belli etmiş.
Unutun bence.

Kızlar sizce yeniden birini sevebilirmiyim bunları atlatabilirmiyim

Yeniden birini sevmek çok zor. Ve seni daha çok yorar yıpratır. Bence bir süre deneme bile yalnız kal güçlü olduğunu atlattığını hissedene kadar. Bu arabesk hallerinede kanma. Biz böyleyiz afedersiniz ağzımıza etseler dahi süt dökmüş kediye döndüklerinde dayanamayız. Ailende bu iş için olur vermediğine göre canım yoluna bak ve unutmaya çalış

Yeniden birini sevmek çok zor. Ve seni daha çok yorar yıpratır. Bence bir süre deneme bile yalnız kal güçlü olduğunu atlattığını hissedene kadar. Bu arabesk hallerinede kanma. Biz böyleyiz afedersiniz ağzımıza etseler dahi süt dökmüş kediye döndüklerinde dayanamayız. Ailende bu iş için olur vermediğine göre canım yoluna bak ve unutmaya çalış
Elimden geleni yapıyorum uzun bir zamana ihtiyacım var sanırım geçende biri sinirimi bozdu evde kaldın diye patavatsız şey 😔

Elimden geleni yapıyorum uzun bir zamana ihtiyacım var sanırım geçende biri sinirimi bozdu evde kaldın diye patavatsız şey 😔

Böyle diyenlere takılmıyorsun heralde? Canım sen kendine ve yoluna bak. Evde kaldım siye hayırsızın biriyle evleneceğine hayırlısını isteyip beklemek daha iyi.

Böyle diyenlere takılmıyorsun heralde? Canım sen kendine ve yoluna bak. Evde kaldım siye hayırsızın biriyle evleneceğine hayırlısını isteyip beklemek daha iyi.

Haklısın cnm takılmıyorum zaten verdimde cvbımı haddini bilsin bu patavatsızlar yüzünden zaten toplum bu hale geldi Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza

klasik evlenme korkusu sanırım. ben kaba kuvvete karşı değilim. :23: temiz bi dayak iyi gelir bence ilaçtan ziyade.

klasik evlenme korkusu sanırım. ben kaba kuvvete karşı değilim. :23: temiz bi dayak iyi gelir bence ilaçtan ziyade.

Çok geçmiş olsun arkadaşım..rabbim hiç bir şeyi sebepsiz yapmaz,tesadüf değildir bu olanlar..çok zor bir durum ama vardır bir sebebi...neler çıkacak hayatında neler olacak bilemiyoruz ama inan bence hayırlısı böyleymiş.aynı evin içinde seni istemeyen,seni beğenmeyen,seninle aynı yatakta yatmak bile istemeyen bi adam olduğunu düşünsene..daha onur kırıcı değil mi?şimdi gitti..ama aen güçlüsün ve hayatına yeniden yön verebilirsin..neden güllük gülüstanlık bir hayat yaşamak varken,sorunlu biri ve sorunlu olaylarla uğraşasınki..sevgi de aşk ta bir yere kadar..hepsi geliyor ve geçiyor..herşey güzel olacak..böyle düşün..:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun canım konuyu ilk okuduğumda size nazar değdi diye düşündüm güzel şeyleri paylaşmak güzel ama kem gözlere engel olamıyorsun ben artık herşeyin gizli olması taraftartarıyım taki düğünn olup bitesiye millet kaç sene sonra ev alıyor siz evlenmeden dayayıp döşeyip millete göstermişsiniz benim fikrim bu yönde ama işten geçmiş malesef :2:eski nişanlınız sanki çarpılmış gibi çok tuhaf

Back
X