Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanım atıldı herşey hazırdı ne yapıcam bilmiyorum
30:30
Zaten unutmak zorundayım ama neden peşime düştü benden ne istedi bunu hazmedemiyorumİyi de birden bire olmamış ki.
Adam zaten evlilikten soğumuş, günler öncesinden bunu da belli etmiş.
Unutun bence.
Yeniden birini sevmek çok zor. Ve seni daha çok yorar yıpratır. Bence bir süre deneme bile yalnız kal güçlü olduğunu atlattığını hissedene kadar. Bu arabesk hallerinede kanma. Biz böyleyiz afedersiniz ağzımıza etseler dahi süt dökmüş kediye döndüklerinde dayanamayız. Ailende bu iş için olur vermediğine göre canım yoluna bak ve unutmaya çalışKızlar sizce yeniden birini sevebilirmiyim bunları atlatabilirmiyim
Elimden geleni yapıyorum uzun bir zamana ihtiyacım var sanırım geçende biri sinirimi bozdu evde kaldın diye patavatsız şey 😔Yeniden birini sevmek çok zor. Ve seni daha çok yorar yıpratır. Bence bir süre deneme bile yalnız kal güçlü olduğunu atlattığını hissedene kadar. Bu arabesk hallerinede kanma. Biz böyleyiz afedersiniz ağzımıza etseler dahi süt dökmüş kediye döndüklerinde dayanamayız. Ailende bu iş için olur vermediğine göre canım yoluna bak ve unutmaya çalış
Elimden geleni yapıyorum uzun bir zamana ihtiyacım var sanırım geçende biri sinirimi bozdu evde kaldın diye patavatsız şey 😔
Böyle diyenlere takılmıyorsun heralde? Canım sen kendine ve yoluna bak. Evde kaldım siye hayırsızın biriyle evleneceğine hayırlısını isteyip beklemek daha iyi.
Haklısın cnm takılmıyorum zaten verdimde cvbımı haddini bilsin bu patavatsızlar yüzünden zaten toplum bu hale geldi Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza
klasik evlenme korkusu sanırım. ben kaba kuvvete karşı değilim.temiz bi dayak iyi gelir bence ilaçtan ziyade.
klasik evlenme korkusu sanırım. ben kaba kuvvete karşı değilim.temiz bi dayak iyi gelir bence ilaçtan ziyade.