ayrildik. ...

yok anacığım varsa da ben göremiyorum hep bir kul köpek olma modları falan sonra ee bana değer vermiyor niye değer veriyim ki kardeşim dimi ama :cool:
Erkekler zavaliii kadin sevmezler aglayip yalvaran kadin erkegi tatmin eder. .. ...seven varsa da kendi bencil erkektir rahat rahat istedigi halti yemek icin dir. .

zavaliii kadin modunda sevgi ispatlamaya calismak sadece erkegi uzaklastirir. ..hatasini anlamaz bide kendini hakli gorur. ..

Duygularimiz bir kas gibidir .Ve calistirdikca guclenir Gunlerce baska bir sey dusunmeden sevgiliye dusunursek, tum gucunuzle beyninizide bu dusunceye programliyor olucagiz..Cok istedigimiz bir sey olupta guclu bir duygusal blokaj yasadigimiz. .mesela cok isteyip erteledigimiz seyler varsa onlara yogunlasmsk gerek O halde yapacagimiz bilincaltimizi neye odaklayacagimizi veya ayarlayacagimiz farkli olmali ki hep sevgiliyi dusunmeyelim

Bilincaltini pozitiv dusunceye programlamali ve kendisine sormali. .
Hep onu dusunup durmak bi faydasi olucak mi?

Erkekler zavaliii kadin sevmezler. ...seven varsa da kendi bencil erkektir rahat rahat istedigi halti yemek icin dir. .

Duygularimiz bir kas gibidir .Ve calistirdikca guclenir Gunlerce baska bir sey dusunmeden sevgiliye dusunursek, tum gucunuzle beyninizide bu dusunceye programliyor olucagiz..Cok istedigimiz bir sey olupta guclu bir duygusal blokaj yasadigimiz. .mesela cok isteyip erteledigimiz seyler varsa onlara yogunlasmsk gerek O halde yapacagimiz bilincaltimizi neye odaklayacagimizi veya ayarlayacagimiz farkli olmali ki hep sevgiliyi dusunmeyelim

Bilincaltini pozitiv dusunceye programlamali ve kendisine sormali. .
Hep onu dusunup durmak bi faydasi olucak mi?
yok hayatım tepene çıkıyor zaten sonra hem ne gerek var öyle şeylere sonra egolarından geçilmiyor ama bu ayarları en baştan yüklüyceksin işte adama sonradan yüz vermemeye kalkarsan olmuyor baştan tavrını koyacaksın ama şuna da karşıyım erkeği kendine kul köle eden sürekli ben diyen kadına da karşıyım öncelikli olarak ilişkinin iki yakın arkadaş dost gibi saygı içerisinde gelişmesi gerekir karşındakinin herşeyden önce birey olduğunu unutmamak gerekir:cool:

yok hayatım tepene çıkıyor zaten sonra hem ne gerek var öyle şeylere sonra egolarından geçilmiyor ama bu ayarları en baştan yüklüyceksin işte adama sonradan yüz vermemeye kalkarsan olmuyor baştan tavrını koyacaksın ama şuna da karşıyım erkeği kendine kul köle eden sürekli ben diyen kadına da karşıyım öncelikli olarak ilişkinin iki yakın arkadaş dost gibi saygı içerisinde gelişmesi gerekir karşındakinin herşeyden önce birey olduğunu unutmamak gerekir:cool:

Kesinlikle haklisin. .. erkekte egosunun tatmin edilmesi gerek abartmayarak arada ovulmek isterler zaten hic bi erkek vucut icin aldatmaz, ilgi gormek icin gider. ..diye dusunuyorum

Kivaminda kalmak onemli. ..

Sinirle soylemis. ..gercek degilmis. .
Zaten onun zevk kavgalari beni bu hale getirdi. ..
Seks objesi cok cirkin bi kelime !
Dahasi var yazamadim utancimdan. ..

sinir oluyorum öyle insanlara gerçekten bu kadar hakaret ettirme sakın kendine acında zamanla geçecek... böyle bi insanla evlilik olmaz ... şuan dediğin gibi alışkanlıkların verdiği bi hüzün var içinde oda zamanla körelecektir

Icimdeki aci gecti. ..bittii oda bittii. ..
Cunku sevgi degil bu. ..tutku hirs sadece onda ki. ..Aliskanlik yasanmislik..

Sustum diledim sadece. ..sinirliyken tanidim onu. ..
Sonunda benim bisey kaybetmedigimi anlamak icin izin verdim. ..
Ben boyle bi insan icin uzulemem ki. ...

Back
X