Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl masumiyetini elinden aldı? Nasıl alınıyor o?
Herkes az ya da çok aynı acıyı yaşamıştır. Ama en geçmez dediklerimiz bile geçiyor... O an geçmeyecek gibi geliyor ama geçeceğinden emin olarak bak duruma hep.
Şimdi anlasildi
Benim masumiyetimi elimden aldi o koyuyor bana.
Yok yani bu kadar masumdun niye o koşulları olusturuyosun.Öff masumiyetimi aldı nedir ya.. Sevişmesen masumiyetin duruyodu yani. Fazla arabesk takılma..
Bakirelik muhabbetinden miğdem bulandı yeminle. Bunu yapıyorsa kendine güvenicek insan gerisi faso fiso, bu hayatta hiç bişeyin garantisi yokYok yani bu kadar masumdun niye o koşulları olusturuyosun.
Gazozuna ilaç atmadi ya.
İstemiyorsanız yapmayın arkadaşlar.
Sonra da milleti şeytan kendinizi melek göstermeyin.
Bir aldatma konularından erkeklerdenBakirelik muhabbetinden miğdem bulandı yeminle. Bunu yapıyorsa kendine güvenicek insan gerisi faso fiso, bu hayatta hiç bişeyin garantisi yok
O benim ilk sevgilimde. Ilk kez asik olmustum. Ilk kez birini opmustum. Ilk kez sevismistim. Onun belki ilki degildim ama ben yinede onun yaninda kendimi cok mutlu hissediyorum. Sarildigimda mutlu oluyordum.onun varligi beni mutlu ediyordu bana birsey olmaz diyordu.. Ama her severinde benden kendini uzaklastiyor.
İstedigi yap zamAndan baska caren yok canim otur bekle vall zamanin gecmesini ben oyle yaptimMerhaba kizlar.
Icim icimi yiyor.. Surekli ayliyorum..
Onu Unutmak icin ne yapmam gerekiyor.
Nasil dua etmem gerekiyor.
Allahima dua ediyorum dayanamiyorum artik diyorum.