Ayrildik

Nasıl masumiyetini elinden aldı? Nasıl alınıyor o?
Herkes az ya da çok aynı acıyı yaşamıştır. Ama en geçmez dediklerimiz bile geçiyor... O an geçmeyecek gibi geliyor ama geçeceğinden emin olarak bak duruma hep.

Nasıl masumiyetini elinden aldı? Nasıl alınıyor o?
Herkes az ya da çok aynı acıyı yaşamıştır. Ama en geçmez dediklerimiz bile geçiyor... O an geçmeyecek gibi geliyor ama geçeceğinden emin olarak bak duruma hep.

O benim ilk sevgilimde. Ilk kez asik olmustum. Ilk kez birini opmustum. Ilk kez sevismistim. Onun belki ilki degildim ama ben yinede onun yaninda kendimi cok mutlu hissediyorum. Sarildigimda mutlu oluyordum. :( onun varligi beni mutlu ediyordu bana birsey olmaz diyordu.. Ama her severinde benden kendini uzaklastiyor.

Öff masumiyetimi aldı nedir ya.. Sevişmesen masumiyetin duruyodu yani. Fazla arabesk takılma..
Yok yani bu kadar masumdun niye o koşulları olusturuyosun.
Gazozuna ilaç atmadi ya.
İstemiyorsanız yapmayın arkadaşlar.
Sonra da milleti şeytan kendinizi melek göstermeyin.

Yok yani bu kadar masumdun niye o koşulları olusturuyosun.
Gazozuna ilaç atmadi ya.
İstemiyorsanız yapmayın arkadaşlar.
Sonra da milleti şeytan kendinizi melek göstermeyin.
Bakirelik muhabbetinden miğdem bulandı yeminle. Bunu yapıyorsa kendine güvenicek insan gerisi faso fiso, bu hayatta hiç bişeyin garantisi yok

O benim ilk sevgilimde. Ilk kez asik olmustum. Ilk kez birini opmustum. Ilk kez sevismistim. Onun belki ilki degildim ama ben yinede onun yaninda kendimi cok mutlu hissediyorum. Sarildigimda mutlu oluyordum. :KK43: onun varligi beni mutlu ediyordu bana birsey olmaz diyordu.. Ama her severinde benden kendini uzaklastiyor.

Kimseyi bu kadar sevmeyin. Değmez. En çok kendinizi sevin.

Tecrübeyle sabittir zamana bırak inan aklına bile gelmiyor zamanla.

Ben bu ayrıldım ölüyorum konularına kızamıyorum bir buçuk yıl önce ben de böyleydim.
Kötü bir süreç. Emin olun geçecek, beni spor çok iyileştirdi. Arkadaşlarımla takılmak ve kendimle ilgilenmek de öyle. Klasik ama kuaför, değişik makyaj teknikleri öğrenmek, kendinle ilgilenmek de iyi geliyor. Güzel film ve diziler de bulursun.
Emin ol geçecek.

zamanla geçer ama zaman uzun da sürebilir beli olmaz

Merhaba kizlar.

Icim icimi yiyor.. Surekli ayliyorum..
Onu Unutmak icin ne yapmam gerekiyor.
Nasil dua etmem gerekiyor.

Allahima dua ediyorum dayanamiyorum artik diyorum.
İstedigi yap zamAndan baska caren yok canim otur bekle vall zamanin gecmesini ben oyle yaptim

Back
X