Konu hakkında önerim yok ama başlığa cevap vermem gerekirse, ayrılman iyi olmuş pişman olsa da affetme, bu ilişki sana zarar veriyor
Sigara bağımlılığı bana komik geliyor ama doğru yoldasın bırakmalısın Can'ın istediğinde zevk için ayda yılda 1 içersin sigara altı üstü
Bende sigara birakma merkezinden bi hap almistim cok etkiliydi resmen agzinda igrenc bi tat oluyor ama hapa devam etmedim ya yemek de yiyemiyordum Yemekten vazgecemedimHapi biraktim keske devam etseydim ama hem sigara giderdi hem bi 5 kilo
Ah cnm cok iyi anliyrm hele calistigin yerdekilerle sigara icerken ki muhabbet ayri oluyor sen simdi garip garip arkalarindan bakiyorsundur bizim bi akraba 90 yasinda ölmus gunde uc paket sigara iciyrmus cakmak kullanmiyormus onu duydugumdan beri saglik felan diye de gazliyamyrm kendimiah neler yaptım ama olmuyorben zaten 46 kıloyum hala ıcıyorum verem etcek beni hala vazgeçemiyorum ya kendıme kızıyorum
Çok vefasiz seni paran için seviyordu iyi ettin
Paran yoksa o da yok olacaktı,
İlaç falan hikaye klasik ama kafanda bitecek iradeli ol bırakan öyle bırakıyor
Ah cnm cok iyi anliyrm hele calistigin yerdekilerle sigara icerken ki muhabbet ayri oluyor sen simdi garip garip arkalarindan bakiyorsundur bizim bi akraba 90 yasinda ölmus gunde uc paket sigara iciyrmus cakmak kullanmiyormus onu duydugumdan beri saglik felan diye de gazliyamyrm kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?