Ayrıldık diyince aklıma direk eşinden sevgilinden vs. Ayrıldın sandımÇok dertliyim... Sigarayı bıraktım dün.sigarayı o kadar severek içiyorum ki anlatamam. benim için tatlı yemek gibi bir şey ama sigaradan dolayı bir çok sağlık sorunu yaşıyorum. Ve bırakmam gerekiyor. 171 i aradım olmadı. Sağlık ocağına gittim olmadı.. Nikotin sakızı denedim olmadı. Oturdum veda mektubu yazdım. Masama astım olmadı. Naneli şeker aldım 7 8 paket sabahtan beri 3 paket naneli şeker bitirdim. Ofistekilerin maskarası oldum. Birde gözümün içine baka baka inadına içiyorlar dalga geçer gibi iyice deliriyorum. Bilerek sigara ikram edip; aaa sen bırakmıstın dimi neyse biz hadi sigara çıkıyoruz o zaman. Kafalarına hesap makinasını geçiresim geliyor. Zaten stajyer iki de bir gelip iş var mı abla bana iş göstersene abla diyor kendime hayrım yok şuan benim her şey gıcığıma geliyor ona da biraz sert çıktım sonradan üzüldüm gönlünü aldım ama ne yapayım böyle kendimi dışarı atasım geliyor. Ofiste bir ton iş bana bakıyor ben onlara bakıyorum. Konsantre olamıyorum ki.. Kendime kızıyorum iradesiz olmama ve hayatımı bu kadar etkilemesine izin verdiğime. Bırakan tiryakiler varsa nasıl bıraktılar acaba
Ayrıldık diyince aklıma direk eşinden sevgilinden vs. Ayrıldın sandım olsun canım sen en iyisini yapmışsın
ben haziran gibi birden istem dışı soğumuştum kendilerinden. oysaki çok severdim onunla keyif yapmayı yanışı, dumanı ayrı güzeldi. sanırım başkasına aşık olmam beni ondan uzaklaştırdı. seviyorsan git konuş tatlıca ayrılın oda senden vazzgeçsin. kafanda bitir. yoksa olmaz bu iş barışırsınız.
ben soğuyorum daha sonra daha buıyuk bır askla gerı donuyorum. ama artık geri dönemem( su emolojının guzelliğine bakar mısın.)
dimi birde o yonu var ama o yönü düşenemiyorum ki kendisini düşünmekten. ona verdiğim para cebime kalcak
değilmi ne kadar güzel mutluluğu gözlerinden okunuyor.
mesela bir tane içtiğinde falan devamı geliyor mu ?
geliyorsa asla içme. bende gelmiyor. tamamen keyifciyim. muhabbetin en güzel mezesidir arkadaş.
ama sen şunları düşün içmediğinde bir hafta içerisinde rahat nefes almaya başlaayacaksın ve 15 günde alışacaksın yokluğuna. cebinde çok ciddi bir para kalıyor. kıyafetlerine ve saçlarına sinmiş ama senin farketmediğin sigara kokusunun farkına varıyorsun.bütün dolabımı çamaşır makinasından geçrmek zorunda kalmıştım.
okadar çok bahsettim ki burnuma koktu resmen
Aslında bildiğin şeyler ama sağlık yönü berbat,insan kendisine olmayacak sanıyor ama değil babam ve kp bu illetten vefat etti sebep oldu kanserken bile içmek istedi sonra nefret etti içmedi sonra nasihat etti
Ağladı sizladi icmeyin dedi eridi gitti öldü
O adam nasıl böyle oldu ben hala inanamiyorum 52 yaşında çok genç ya
İşin bu tarafı var para verip hasta oluyoruz akıl işi mi bende içtim ama bırakma sebebim sadece kendimi aciz gormek istemememdi
Bir anda bıraktım azaltma bir iki içme falan yok.oyle bisey artık bitti de hayiflanma da içenlere de acı telkin et sen onları psikolojik olarak etkile anlat , onların etkilemesine izin verme ..
Adam kahroldu tuvalete gidemedi utandı ya neler yaşadı muhtaç olmak ne kotu ,öyle ölüp gidilmiyor ki kolayca
Daha yazarim da, sen anlıyorsun beni
İÇME ..
Eğer tekrar baslarsan bir daha bu aşamaya dahi gelemezsin bunu bil.
Ben inanıyorum kararından donmeyeceksin.
bir tane içtiğimde geliyor. bu sefer bir daha bir daha bir bakmışım paket bitivermiş. herseyım kokuyor. sacım basım ustum kıyafetım. ve bir bayanın sıgara kokması cok kotu. diş macunlarına ayrı para verıyorum dişleri mahvediyor.valla bu kotu yanlarına rağmen nasıl sevebılıyorum anlamıyorum.
1 hafta içmezsem bir daha içmem inşallah bir daha başlamıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?