ayrıldık.

Ayrıldık diyince aklıma direk eşinden sevgilinden vs. Ayrıldın sandım olsun canım sen en iyisini yapmışsın

ben haziran gibi birden istem dışı soğumuştum kendilerinden. oysaki çok severdim onunla keyif yapmayı yanışı, dumanı ayrı güzeldi. sanırım başkasına aşık olmam beni ondan uzaklaştırdı. seviyorsan git konuş tatlıca ayrılın oda senden vazzgeçsin. kafanda bitir. yoksa olmaz bu iş barışırsınız.

Ayrıldık diyince aklıma direk eşinden sevgilinden vs. Ayrıldın sandım olsun canım sen en iyisini yapmışsın

oda benim canım gibiydi. parçam gibiydi dile kolay 10 yıl beraberdik kendisiyle ıyı gunumde kotu gunumde hep benleydi. yokluğu çok acı

ben soğuyorum daha sonra daha buıyuk bır askla gerı donuyorum. ama artık geri dönemem ( su emolojının guzelliğine bakar mısın.)

ben soğuyorum daha sonra daha buıyuk bır askla gerı donuyorum. ama artık geri dönemem ( su emolojının guzelliğine bakar mısın.)

değilmi ne kadar güzel mutluluğu gözlerinden okunuyor.
mesela bir tane içtiğinde falan devamı geliyor mu ?
geliyorsa asla içme. bende gelmiyor. tamamen keyifciyim. muhabbetin en güzel mezesidir arkadaş.
ama sen şunları düşün içmediğinde bir hafta içerisinde rahat nefes almaya başlaayacaksın ve 15 günde alışacaksın yokluğuna. cebinde çok ciddi bir para kalıyor. kıyafetlerine ve saçlarına sinmiş ama senin farketmediğin sigara kokusunun farkına varıyorsun.bütün dolabımı çamaşır makinasından geçrmek zorunda kalmıştım.
okadar çok bahsettim ki burnuma koktu resmen

dimi birde o yonu var ama o yönü düşenemiyorum ki kendisini düşünmekten. ona verdiğim para cebime kalcak

Aslında bildiğin şeyler ama sağlık yönü berbat,insan kendisine olmayacak sanıyor ama değil babam ve kp bu illetten vefat etti sebep oldu kanserken bile içmek istedi sonra nefret etti içmedi sonra nasihat etti

Ağladı sizladi icmeyin dedi eridi gitti öldü

O adam nasıl böyle oldu ben hala inanamiyorum 52 yaşında çok genç ya

İşin bu tarafı var para verip hasta oluyoruz akıl işi mi bende içtim ama bırakma sebebim sadece kendimi aciz gormek istemememdi

Bir anda bıraktım azaltma bir iki içme falan yok.oyle bisey artık bitti de hayiflanma da içenlere de acı telkin et sen onları psikolojik olarak etkile anlat , onların etkilemesine izin verme ..

Adam kahroldu tuvalete gidemedi utandı ya neler yaşadı muhtaç olmak ne kotu ,öyle ölüp gidilmiyor ki kolayca

Daha yazarim da, sen anlıyorsun beni

İÇME ..

Ilacsiz bırakmanın bir yolu var mı ben de bunu merak ediyorum?

Eğer tekrar baslarsan bir daha bu aşamaya dahi gelemezsin bunu bil.

Ben inanıyorum kararından donmeyeceksin.

bir tane içtiğimde geliyor. bu sefer bir daha bir daha bir bakmışım paket bitivermiş. herseyım kokuyor. sacım basım ustum kıyafetım. ve bir bayanın sıgara kokması cok kotu. diş macunlarına ayrı para verıyorum dişleri mahvediyor.valla bu kotu yanlarına rağmen nasıl sevebılıyorum anlamıyorum.

kendi rahmetli dedem sigara yüzünden akçiğer kanserinden 40 gün sonunda açlıkran öldü. ama işte nasıl bir insan sigarayı bu kadar sevebilir kendimi çözemiyorum. insan sigarayı özler mi ben özlüyorum. gercekten bırakmak istıyoruma rtık

senin aldığın kokudan daha kötü koktuğuna emin olabilirsin. tıpkı sönmüş izmarit gibi kokuyor. bırakınca farkedeceksin.
her zaman kötü olan güzel olur zaten biraz sık dişini kek ye sakız çiğne. patlıcan yemeği falan ye

Bırakmanız iyi olmuş ama çok aklınıza gelip motivasyonunuzu dusurur gibi olursa hani heryerde satılmayan normal sigaraya gore daha pahali olan visneli falan sigaralar oluyor. Onlardan bir tane ictiginizde agizda tad biraktigindan digerlerine gore daha agir gelip cok icme istegi uyandirmiyor. Para bolken oyle yapip suan mentollude surunuyorum tabi. 14-15 yasindan beri iciyorum seneler oldu ama gunde 1 paket bitirirken suan gunde 3-4 tanecik anca ariyorum

Ben bıraktım bir buçuk yıl oldu.
Kesinlikle yakmayacaksin. Aman bir kere iki firt cekeyimle yürümez. yani bir daha elini sürme. Bir ayın sonunda o krizler can cekmeleri fln bitiyor. sadece bir ay cidden ağzına surmemen lazım. Otlarsan birakamazsin.

İş arkadaşlarınızı ciddi bir biçimde uyarmalısınız kaç yaşında insanlar.Dalga geçmek neymiş?

21 gündür bırakma süresi.21 gün içmeyin gerisi gelir
Aklınıza gelince dikkatinizi dağıtın.
Şu meşhur şeker oyunları var ya tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…