ayrıldıktan bir bucuk ay sonra evlendi:(((

minil

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2012
12
1
16
Ankara
bana anlatın lütfen bi bucuk ay cok kısa bi süre nasıl evlenebilir?kendimi cok kötü hissediyoryum

aslında konuyu biraz acayım ben..8 aydır birlikteydik ve bana karsı hiç bi soguması vs.. olmadı.benle evlenmek isteyip duruyodu ciddi bişekilde konustugumuz vakit ise ben ona daha hazır olmadıgımı falan söylemiştim.eşya falan almaya başladı hatta fakat arada bir sorun vardı o da aramızdaki konumlar ben yüksek lisans yaptım ve işim cok iyi o ise lise mezunu ve magazada calışıyo zaten bunu dert edip duruyodu annenler seni bana vermezler vs.. ben de acıkcası hakkaten ailem ne der diye düşünmüyo degildim. ancak onu seviyodum ve bi şekilde bunun üstesinden geliriz diye düşünüyodum ..ama o daha fazla sabredemedi sanırım bi gün bişey yokken yapamayacagını kötü biri oldugunu söyledi ne yapsam olmuyo cok düşüdüm dedi hayat buna müsade etmiyo dedi seni seviyorum ama işten falan atılırsam sonra annenler ne der vs.. seyler söyledi banaben de üstüne gitmedim hatta bi gün karsına bi yüzükle cıkarım dedi bana..ayrıldık sonra dayanamadım bi hafta sonra yanına gittim bi çaresi yok mu diye cünkü seviyorum ve o da benden sevrek ayrıldı diye biliyorum .yok dedi .senin ailen bişey söylese sen arkamda durmayacaksın ben sana bu konuda güvenmiyorum bitti dedi. aglamaktan konusamadım bile.sonra bi arkadasım gitmiş kötü oldugumu durumu düzeltelim demiş ama bu sefer benim hakkımda daha ailesine bile söylemedi benle mutsuz vs.. gb bana hiç bahsetmediği şeyler cıktı bi de ..sonra arkadasımın arkadasına oradan calışan birini ayarlamaya calıştıgını öğrendim o iki kişi de bizim konumumuzdalar yani aynı bizim durum fakat o aralarını yapmaya calısıyo ...ben de vazgectim artık ondan ama evlenecegiihtimali hiç yoktu aklımdda bi bucukay gecti işte gecenlerde evlendiğini öğrendim hem de birlikte cay falan içtigimiz benim de tanıdıgım bi kız onun orda calışanlardananlamaya calıştıgım beni gercekten sevdi mi ve bu aileye söylemem meselesi terk edip başkasınyla evlenecek kadar önemli bi şey mi?

Son düzenleme:
garip bi durum 1 buçuk ayda nasıl okadar hazırlığa yetişti... :26: Bence bu işte bi iş var erkek değil mi hepsi aynı... Sinir oldum şimdi

6 sene önce aynısı benim başıma geldi. bir sene içinde de jet hızıyla boşandı, hem de kavga gürültüyle. yat kalk dua et. kurtulmuşsun bence.

seninle başkası (evlendiği kız) yüzünden ayrılmadığından eminmisin ?

en kotu ıhtımal mantık evlılıgı yapmıstır..Kızçem uzulme benımde basım geldı zamanla gecıyor.. zaten boyle evlenenler aynı hızla bosanıyor..Ki yukarıdakı yazan arkadas gıbı ben ıkıncı vakayım..Jet hızıyla bosanıp gerı donuyo..Öldu say,hayatına gırmedı say!! ama sunu unutma donup gelecegı yer senın kapın olacak..Cok ozur dıleyerek soyluyorum s.ktiri cekececegın gunun hesabını yap sen..Bana bunu nasıl yaptının hesabını bı kenara bırak..Cok dusunme uzerıne sen onun bu yaptıgının acısını cekerken o keyfıne bakıyor bunu asla unutmayarak yaşa dık dur ve gul gec yasadıgına..

Son düzenleme:
Takma kafana,sen mutlu olmana bak.Demekki istemiş evlenmiş.Siz ayrıldınız sonuçta o senin için ayrıldığınız zaman öldü.Ölü birinin senden sonraki hayatını boş ver.Sen senin olacak seninle beraber yeni doğacaklara bak artık hayat bu

sizi üzmek icin evlenmis belli..."bak ben hemen evlenebildim, mutlu oldum, sen hala evlenemedin ve mutsuzsun" dercesine...
bu kadar cabuk evlendigine göre ve sirf sizi üzmek icin evlendigi icin de pek mutlu olacagina inanmiyorum...
üzülmeyin ki hedefine ulasmis olmasin...

giden gitmiştir gittiği gün kaybetmiştir.sen gideni değil giden seni kaybetmiştir..demek ki senle ayrılmadan önce de varmış ki tek engel senle olan bağı kalmış onuda başarınca gitmiş..bencede sevinmelisin..hayat boyu seni üzeceğine mutsuz olacağına bırak ne hali varsa görsün.gelen gideni aratacaktır.seni arayacağı günü bekle.hatta bekleme bile direk A llah a havale et ve unut..mutlu olacağını sansın o bakalım..alma mazlumun ahını hesabı.. demek seni haketmiyormuş ki olmamış. böyle düşün ok..her zaman daha iyilerine layık olduğunu da unutma...

erkek milletinden herşey beklenir ihtimaller çok ama sen bunları hiç düşünme seni gerçekten sevse bu kadar kısa sürede başkasıyla evlenemezdi demek ki bana layık değilmiş hakkımda böylesi hayırlıymış deyip unutmaya çalış mutlu ol canım

su an acın taze... ama zamanla gececek, benimde basıma geldi.. ama ben ayrılmıstım.. iyi yapmısım.. evlendikten sonra köpekler gibi arıyodu bide... sen bitirdin sen ettin diyodu bana,niye yaptın niye ettin.. bende ben seni bıraktıysam git de evlen demedim evlenmeseydin dedim.tersledim hep.. hatta kolu kırılmış.. beni arama ötekinide ben kırarım demiştim..karısıda beni aradıgını ögrenince bana demedigini bırakmadı..mesajlar atıyodu kız bana.. çok üzülmüştüm.. ama bende karısını aradım..veee kıza güzel bi şekilde herseyi anlattım( asla kötü yada hakaretli konusmadım)..... beyfendide karısının yanındaydı ecehan yalan söylüyo diye bagırıyo... karısıda kes sesini dedi yalan degil dedii... kendi derdimi unuttum kıza cok üzülmüştüm... iyiki aradım. hem içim sogudu hafifledi.... sonra ara sıra yine çagrı atmaya mesaj atmaya devam ediyodu... evlendinmi diye soruyodu hep... hattımı deiştirdim ve bitti.....8 sene önce oldu bu olay tabiiii..... :) şimdi gülüyorum anlatırken, eşime bile anlattım...:) onun için emin ol buda geçecek... sadece zaman lazım.. kabullenmen lazım... k.i.bak

yaşadığınız çok çok üzücü . daha çok üzmek istemem sizi ama sizle ayrılmadan bu evlendiği kızla da aslında bir ilişki içerisinde olma ihtimali var gibi geldi bana ...
Umarım biran evvel atlatırsınız bu acıyı..

bence şanslısın böyle bir insandan kurtulduğun için. şimdi canın sıkılır ,biraz zaman geçince sen de kurtulmuşm diye düşünürsün eminim ki...

Son düzenleme:
9 yıllık evlilikten sonra 3 ay içinde evlenip, evlendiği kadının çocuğunu kendi çocuğuymuş gibi sahip çıkarken öz evladını arayıp sormayan erkek müsveddeleri ile kaynıyor ortalık. Senin yaşadığın devede kulak kalıyor.

Sen bu adamla evlenip çocuğun olduktan sonra ayrılsaydın, şu anlattığım tabloyu yaşayabilirdin bu yüzden kurtulduğun için sevin.

seninle başkası (evlendiği kız) yüzünden ayrılmadığından eminmisin ?

emin degilim ama benle 8 ay birlikteydi evlenmeyi düşünüyodu hatta eşya bile aldı ben sectim esyaları sonra bi gün ne oldugunu anlamadan ara verelim dedi tamm dedim bişey yokken bunu demesi beni cok üzdü sonra bi ara konustuk olmuyo yapamıyorum hayat böyle işten cıkabilirim her an ozaman nasıl olcak vs.. vs.. bana bunları söyledi hatta agladı hatta bi gün ama cıkarım karsına elimde bi yüzük olur dedi ama son durum bu işte çözemedim

ayy kıyamam sana ..allah layığını versin onunda..

sen bence sevin şükret..

karşında seni yarıyolda bırakabılecek bir adam varmış..bırakmışta..

allahtan evlendikten sonra bırakmadı ..

boşver be güzelim..kendisi kaybettiklerine yansin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…