• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldıktan hemen sonra nişanlanmış

Valla çok sinirlendim ne kadar dengesiz biriymiş görüştüğünüz kişi üstelik yaşı da küçük değil aklınızı başınıza alın böyle dengesiz birinden kurtulduğunuz için dua edin ve emin olun ki sizi hakeden biri mutlaka karşınıza çıkacaktır.
Malesef böyle insanlar yüzünden bizi gerçekten seven ve sayan birine de şans veremiyoruz hiç üzülmeyin herkes hak ettiğini bulur.
İnşallah çıkar canım herkesin gönlüne göre versin Rabbim.evet şu an bütün kapılarımı kapadım.erkeklerden nefret ediyorum resmen.tanıdık ta böyle yaparsa başkası ne yapmaz diye düşünüyorum.

İnşallah çıkar canım herkesin gönlüne göre versin Rabbim.evet şu an bütün kapılarımı kapadım.erkeklerden nefret ediyorum resmen.tanıdık ta böyle yaparsa başkası ne yapmaz diye düşünüyorum.

Sadece sizin için zaman gerekiyor aşk hiç ummadığınız anda kapınızı çalabilir bundan sonra biraz daha temkinli olursunuz hakkınızda hayırlısı olsun.

Üstelemişmiyim ya siz hiç bişey yokken ayrılalım diyen adama neden diye sormazmısınız kimse kimseyi kandırmasın.ben barışalım diye üstelemedim konuşmak istedim ayrıldık sonra o aradı özür diledi nasıl okuyorsunuz anlamıyorum
Hmm evet şimdi tekrar okudum. 3. Gün ayrılalım diyen adamla konuşup eve dönünce "hicbirsey" olmamış gibi konuşmuşsunuz. 3. Hafta yan çizen adamla ayrılmış. O sizi engellemiş. Engeli kaldırır kaldırmaz "Siz" ona yazmışsınız. Sonrası evlenmeyelim hazır değilim falan demis tavrınız belli. Evet adam dengesizmis. Verilmiş sadakaniz varmış kurtulmussunuz. Ama kendi yaptıklarınızı salim bir kafayla düşünün. Bir dahaki ilişkinizde tekrarlamayın.

Hmm evet şimdi tekrar okudum. 3. Gün ayrılalım diyen adamla konuşup eve dönünce "hicbirsey" olmamış gibi konuşmuşsunuz. 3. Hafta yan çizen adamla ayrılmış. O sizi engellemiş. Engeli kaldırır kaldırmaz "Siz" ona yazmışsınız. Sonrası evlenmeyelim hazır değilim falan demis tavrınız belli. Evet adam dengesizmis. Verilmiş sadakaniz varmış kurtulmussunuz. Ama kendi yaptıklarınızı salim bir kafayla düşünün. Bir dahaki ilişkinizde tekrarlamayın.
Haklısınız

Toparlanamayacak ne var ? 40 yaşında adam 18 lik kız gibi bir naz bir niyaz,okurken tahammül edemedim siz yaşamişsiniz bir de.
Bu kadar mı çaresizsiniz, nefes alsın yeter mi diyorsunuz ? Yapmayın bunu kendinize, bir saniye bile üzülmeye değmez.Ortada aşk bile yok,bir kac haftalık tanişma.

Adam daha ne istediği bilmiyor bir öyle bir böyle.Gel deyince gelsin git deyince gitsin,oyuncak gibi oynatayım,canım ister koynuma alırım canim ister def ederim modunda.

Size ders olsun,böyle dengesizlerin peşinde koşmayin,gidiyorsa sorgulamayin,döndürmeye calismayin,ne hali varsa görsün.

Evlenecek diye sanmayin ki çok mutlu , şimdi onun kafasında bin tilki, vah o kızın haline...

Toparlanamayacak ne var ? 40 yaşında adam 18 lik kız gibi bir naz bir niyaz,okurken tahammül edemedim siz yaşamişsiniz bir de.
Bu kadar mı çaresizsiniz, nefes alsın yeter mi diyorsunuz ? Yapmayın bunu kendinize, bir saniye bile üzülmeye değmez.Ortada aşk bile yok,bir kac haftalık tanişma.

Adam daha ne istediği bilmiyor bir öyle bir böyle.Gel deyince gelsin git deyince gitsin,oyuncak gibi oynatayım,canım ister koynuma alırım canim ister def ederim modunda.

Size ders olsun,böyle dengesizlerin peşinde koşmayin,gidiyorsa sorgulamayin,döndürmeye calismayin,ne hali varsa görsün.

Evlenecek diye sanmayin ki çok mutlu , şimdi onun kafasında bin tilki, vah o kızın haline...
Valla öyle güzel tespit yapmışınızki şu 3.paragrafta o herifi tarif etmişiniz resmen.yani keşke demenin bi faydası yok ama onunla hiç tanışmamayı çok isterdim.kulağıma küpe olsun bundan sonra. Nefes alsın demiyorum ya içime sinmeyen biriyle ikinciye bile görüşmem ben öyle bir huyum var.buda çok ilgilendi falan başlarda ona kapıldım herhalde.ilk ayrıldığımızda ayrıldıktan 1 saat sonra arayınca ve özür dinleyince dedim herhalde istiyiyor gerçekten. Ama sonra duydum ki ikinci eşinide bir mesajla terketmiş şerefsiz.sonra kız aramış açmamış bile telefonu

Allah böyle adamlardan herkesi korusun. 3. Kez evlenen adamdan hayırmı gelir.zaten dengesizin tekiymiş.8. Yi bile alır bu gidişle.allah korumuş seni şükretmelisin bence

Çooook haklısın canım.valla nasıl bi düşünce yapım var nasıl bir alttan almak ve nasıl bir saçmalamaksa benimki.en çok zoruma giden kandırılmış olmak

Back
X