3 ay önce ayrıldığım eski sevgilimle aynı üniversitedeyiz ve ortak arkadaş çevremiz var.Ben gördüğümde ne kadar görmezden gelmeye çalışsam da devamlı konuşmaya çalışıyor benimle.Tam unutuyorum kendi kendime arkadaş bile olmak istemiyorum dediğimde biryerlerden çıkıp kendini hatırlatıyor.Ona karşı artık hiçbişey hissetmiyorum ama bu durum nedense beni rahatsız ediyor.Böyle ne arkadaş gibiyiz ne de değiliz.Öyle bir isteği varsa da gelip benle konuşması gerekmez mi ? eski sevgilimin arkadaşı, benim arkadaşımla konuşmuş , bunlar arkadaş olarak niye kalmıyorlar gibisinden . Garibime gitti acaba ağzımımı arıyorlar dicem ama eski sevgilim hiç öyle bir insan değil.Böyle şeylerle uğraşmaz.
Ayrılmak isteyen bendim haliyle gidip bu arkadaş kalma ya da kalmama olayını benim mi konuşmam gerek ? Benim için onunla aynı ortamda bulunup konuşmakta aslında sorun yok ama bu şekilde ne olduğumuz belli değilken ve bunun hakkında konuşmamışken görüşüyor olmamız beni rahatsız ediyor. Fikirlerinizi alabilir miyim ?