Ayrıldıktan Sonra Arkadaş Kalma

jennyjenny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
136
7
38
............................................................................

Son düzenleme:
sen kararını vermiş ayrılmışsın. eğer doğru kişi olsaydı zaten sen ondan ayrılmazdın. ben ayrıldım demişsinya hah işte sorun burada. erkek egosu ya senden intikam almaktır niyeti. yada klasik neler kaybettiğini gör muhabbetidir. ne kadar devir değişmiş görünse de erkeklerin zihniyeti hep aynıdır. bana kalırsa gerekirse kendine yeni bir arkadaş ortamı kur. onun bunu söylediklerine de kulaklarını tıka üzülmek istemiyorsan tabi. artık orası bıraktığın gibi değil unutma. :10:

sen kararını vermiş ayrılmışsın. eğer doğru kişi olsaydı zaten sen ondan ayrılmazdın. ben ayrıldım demişsinya hah işte sorun burada. erkek egosu ya senden intikam almaktır niyeti. yada klasik neler kaybettiğini gör muhabbetidir. ne kadar devir değişmiş görünse de erkeklerin zihniyeti hep aynıdır. bana kalırsa gerekirse kendine yeni bir arkadaş ortamı kur. onun bunu söylediklerine de kulaklarını tıka üzülmek istemiyorsan tabi. artık orası bıraktığın gibi değil unutma. :10:

Ondan en ufak iyi ya da kötü hiçbir beklentim yok.Geri adım atmayacağımı adı gibi biliyor bu tür oyunlara gireceğini zannetmiyorum.Sadece bu konuda karşıma alıp konuşmalımıyım onu merak ediyorum.Yorumunuz için sağolun

3 ay önce ayrıldığım eski sevgilimle aynı üniversitedeyiz ve ortak arkadaş çevremiz var.Ben gördüğümde ne kadar görmezden gelmeye çalışsam da devamlı konuşmaya çalışıyor benimle.Tam unutuyorum kendi kendime arkadaş bile olmak istemiyorum dediğimde biryerlerden çıkıp kendini hatırlatıyor.Ona karşı artık hiçbişey hissetmiyorum ama bu durum nedense beni rahatsız ediyor.Böyle ne arkadaş gibiyiz ne de değiliz.Öyle bir isteği varsa da gelip benle konuşması gerekmez mi ? eski sevgilimin arkadaşı, benim arkadaşımla konuşmuş , bunlar arkadaş olarak niye kalmıyorlar gibisinden . Garibime gitti acaba ağzımımı arıyorlar dicem ama eski sevgilim hiç öyle bir insan değil.Böyle şeylerle uğraşmaz.
Ayrılmak isteyen bendim haliyle gidip bu arkadaş kalma ya da kalmama olayını benim mi konuşmam gerek ? Benim için onunla aynı ortamda bulunup konuşmakta aslında sorun yok ama bu şekilde ne olduğumuz belli değilken ve bunun hakkında konuşmamışken görüşüyor olmamız beni rahatsız ediyor. Fikirlerinizi alabilir miyim ?

Neler yaşadığınıza bağlı bence bu tamamen birde senin onun arkadaşlığına ihtiyacın olup olmadığını düşünmen lazım :)

Neler yaşadığınıza bağlı bence bu tamamen birde senin onun arkadaşlığına ihtiyacın olup olmadığını düşünmen lazım :)

Sık kavga ediyorduk sudan sebeplerden hemen öfkesine yenik düşerdi.Tamamen iki zıt karakterdik onun da etkisi var . Ben erkeklere karşı(sevgili ya da arkadaş) hep önyargılı ve mesafeleyim ama hayatımda ilk defa onun yanında kendimi rahat hissetmiştim . Sevgiliyken bile daha çok arkadaş gibiydik aslında.Onun için aramızdaki ilişkinin arkadaşlık(dostluk) çercevesinde sürmesini çok istiyorum.Ama yarın bugün karşımıza başka biri çıktığında arkadaşlığımızda devam etmez bunun da farkındayım. Acaba o neler düşünüyor merak ediyorum :)

Sık kavga ediyorduk sudan sebeplerden hemen öfkesine yenik düşerdi.Tamamen iki zıt karakterdik onun da etkisi var . Ben erkeklere karşı(sevgili ya da arkadaş) hep önyargılı ve mesafeleyim ama hayatımda ilk defa onun yanında kendimi rahat hissetmiştim . Sevgiliyken bile daha çok arkadaş gibiydik aslında.Onun için aramızdaki ilişkinin arkadaşlık(dostluk) çercevesinde sürmesini çok istiyorum.Ama yarın bugün karşımıza başka biri çıktığında arkadaşlığımızda devam etmez bunun da farkındayım. Acaba o neler düşünüyor merak ediyorum :)

Hayatta bazı şeyleri yaşayarak görürüz sonucunda kötü bir şey olmayacağı için denemekte sakınca yok ama sırf sen yanında kendini rahat hissettiğin için söylüyorum. Hem sık sık kavga edip hem zıt karakterli olup arkadaş gibi nasıl oldunuz o da karışık tabi :9:

Hayatta bazı şeyleri yaşayarak görürüz sonucunda kötü bir şey olmayacağı için denemekte sakınca yok ama sırf sen yanında kendini rahat hissettiğin için söylüyorum. Hem sık sık kavga edip hem zıt karakterli olup arkadaş gibi nasıl oldunuz o da karışık tabi :9:

şöyle demek istedim iş sevgiliyiz biz muhabbetine dönünce kavga etmeye başlıyorduk :D İlk sevgilimdi ve yalnızlığa aşırı derecede alışkın biri olarak bana saçmasapan kısıtlamalar yapıyor olması kavga sebeplerinden birkaçı . İkimizinde birbirimizden beklentileri çok farklıydı bu noktada .neyse .. Olurda başbaşa kalıcağımız bir ortam olursa konuyu açarım büyük olasılıkla.

Bencede sen dogrusunu yapmissindir. Kafana takma herseyin hayirlisi olsun insallah. Ama bence eski sevgiliyle arkadas kalma gibi birsey yok yerine, göre gerekirse konusursun ama uzak durmaya calis kafanada takma birsey :)

Back
X