Bu tamamen sizin ne hissettiğinizle ilgili bir sey. Kendinizi kötü hissediyor olsaydınız. Aklınız hala eski sevgiliniZde olsaydı örneğin, arkadaslarınızın söyledikleri doğru olabilirdi. Bu durumda ben herhangi bir sakınca görmüyorummerhaba, biten bir iliskiden sonra baskasiyla gorusmek icin belli bir surenin gecmesi gerekiyor mu sizce?
Yaklasik 1 yillik bir iliskim vardi ki bunun 6 ayi onun askerden donmesini beklemekle gecti. Oncesinde tanismiyorduk. Döndükten sonra ayrilmayi dusundum sacma sapan hareketleri batmaya baslamisti fakat stresli bir donemden geciyordu diye beklemeye karar verdim. Dogru zamani kolluyordum ayrilmak icin derken aldatildigimi ogrendim. Sevgim zaten bitmisti fakat benim icin cok degerli ve saygi duydugum biriydi. Aldatilinca gozumde degeri de kalmadi zaten ve yaklasik 10 gunun sonunda icimde ne ofke ne baska bir duygu kalmamisti. Olaylarin uzerinden 25 gun falan gecti. Baska biriyle gorusmeye basladim ama arkadaslarim hata yaptigimi yalniz kalip kafami dinlemem gerektigini soyleyip duruyor. Siz ne dusunuyorsunuz? Kafamda dinlenecek bir sey yok, kiymetimi bilmeyen birinin de yasini tutacak degilim ancak fikirlerinizi merak ettim.
Tesekkurler yorumunuz icin :)Bu tamamen sizin ne hissettiğinizle ilgili bir sey. Kendinizi kötü hissediyor olsaydınız. Aklınız hala eski sevgiliniZde olsaydı örneğin, arkadaslarınızın söyledikleri doğru olabilirdi. Bu durumda ben herhangi bir sakınca görmüyorum
Karsilasmamiz neredeyse mumkun degil ortak arkadas tanidik falan bile yok. Okuldan da mezun oldu zaten.Kafanızda tamamen bitirdiyseniz kaç gün geçmiş olduğunun önemi yok bence. Ama bu tamamen bitme olayı farklı olabilir tabii. Bence ayrıldıktan sonra ilk karşılaşma vs garip olur mesela en azından onların yaşanılıp bitmiş olması gerekiyor yeni ilişkinin sağlıklı olabilmesi için.
Evet ben de bundan korkuyordum acikcasi ama bu kisiyle birlikteyken eskisi aklima dahi gelmiyor. Duygularim da yogun degildi zaten deger verdigim biriydi ama ona da degmedigini, gozumde buyuttugumu gordum ve geriye hicbir sey kalmadi ondan. Umarim dediklerini yasamam. Tesekkur ederimAra ara çatışmalı duygular gelecek resim boyut kıyaslamaları gelecek.. Davranış kıyaslamaları gelecek... Ona karşı olan duygularınızla şu ankinin duyguları çatışacak garip şekillerde sizi zorlayacak.. Ara ara tuhaf hallere gireceksiniz... Kendinizi Kendinize bazen yabancı uzak hissedeceksiniz.
Ben kendimi hemen kaptirdim sanirim bu kisiden oldukca hoslandim ve arkadaslarim da bundan dolayi endise ediyor sanirim. Biraz da aa sevgilisiz yapamiyor musun gibi bir durum oldu. Ama karsima hoslandigim biri cikmisken neyi bekleyim ki?Ben genelde görüşüyorum biraz flörtöz bi tip oldugum içinilişki anında bazı duyguları ağır yaşıyorum ama bitince yas tutayım aman öldüm bittim modunda olmuyorum.
Ya travma yasiyorsam farkinda degilsem diye dusunmeye basladim cunku bu kadar cabuk atlatmami kimse kabullenemediAyrilik sonrasi travma yasandiginda travmayi atlatmadan yeni bir iliskiye baslama denir genelde. Ama sizin eski iliskiniz coktan kafanizda bitmis zaten. Siz arkadaslariniza bakmayin..
Bana da öyle diyolar genelde sevgilisiz yaşayamıyo musun vs vs.. zaten ilişkilerim 3 4 ay bile sürmüyor yani neyin yasını tutabilirim ki ? Senin gönlüne göre açıkçası.Ben kendimi hemen kaptirdim sanirim bu kisiden oldukca hoslandim ve arkadaslarim da bundan dolayi endise ediyor sanirim. Biraz da aa sevgilisiz yapamiyor musun gibi bir durum oldu. Ama karsima hoslandigim biri cikmisken neyi bekleyim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?