Ayrildiktan sonra yeni biriyle gorusmek icin beklenmeli mi?

Siz aşık olmamışsiniz ki ayrıldığınız sevgilinize. Sevmemissinizde sevseydiniz bu kadar kısa sürede başkasından böyle etkilenip ilişki yasayamazdiniz hayırlısı olmuş ikiniz içinde oda sizi sevmiyormus sevse aldatmazdi. Içinde sevgi barındıran bir ilişki olsaydı bekleyin belki barisirsiniz vs derdim ama siz birbirinizi sevmemissiniz o zaman beklemeye de hic gerek yok

Normalde arkadaşlarınız haklı derim, çünkü bu tür olayların büyük bölümünde yeni başlanılan kişi yara bandı olarak kullanılıyor, bu büyük bir haksızlık ve ayıp bişey. artı sevgi aşk denen şey bu kadar basit bişey değilki birine bitip diğerine hemen başlasın...
Fakat sizin durum farklı gibi. Sonuçta beklemişsiniz iyi niyetli olarak, zor zamanda bırakmamışsınız, ama karşılığı aldatılmak olmuş. Bence haklısınız.

Bu işler tamamen baht işi bence. Bi arkadaşım sevgilisinden ayrıldı 1 veya 1.5 ay sonra başkasıyla sevgili oldu o dönem herkes ayıpladı çok erken vs dedi ki bana göre kızın kendi hayatıyla ve kendini yıpratan yorgun bir ilişkiden çıkmıştı, aslında ilişkisi çok önce bitmişti sadece resmî bir son yoktu ortada. Şu an hala o sonradan sevgili olduğu çocukla beraber 3 sene oldu ve önümüzdeki ay istemeye gelecekler. Arkadaşım en mutlu olduğu ilişkisi olduğunu, çok sevdiğini, sevildiğini anlatıyor hatta yüzünden akıyor mutluluğu. Demem o ki hayat sizin, nasıl mutlu olacağınıza inanıyorsanız onu yapın

Bunun ideal zamanı ve süresi yok ki. Kendinizi ne zaman iyi hissederseniz o zaman görüşürsünüz. Zaten ortada çok bir ilişki de yokmuş, askerlik soğumak vs

Bu arada Şu an çıktığın çocuğa dikkat et fırsatçı tilkilerden olmasın... Kızları kullanmak için böyle fırsatları özellikle kullanan yakışıklı tilkiler çok
Simdilik boyle bir sey sezmesem de bu ihtimali de aklimda bulunduruyorum. Tesekkur ederim

Çok acelecisin. Yalnız kalmalısın bir süre.
Sağlıklı bir ilişki yürütemezsin böyle. Ayrıca nasıl olabiliyor 1 yıl boyunca başkasıylayken 25 gün sonra başkasına nasıl o gözle bakabiliyorsunuz? Böyle insanlara hep şaşırmışımdır.

Aslinda cok haklisiniz. Ben de 1 yil boyunca onunlayken ki bunun 6 ayi onun askerden donmesini beklemekle gecmisken, evli ve kocaman cocugu olan bir kadina nasil o gozle bakti hatta bakmanin da cok otesine gecti anlayamamistim oldukca sasirmistim. Sonra birden aydinlanma geldi galiba, ben de baskalarina bakabilmeye basladim

Ama o onun karakteridir, bu senin karakterin...

Bazı ilişkiler çoktan bitiyor sadece ayrılalım demesi kalıyor geriye o yüzden kendini nasıl hissettiğine bağlı bence kafan rahatsa kimseyi dinleme

Orda sordugum yas farkiydi ayni kisiden bahsediyorum burda da. Biten iliskim baska biri

O degil de bence sen arkadaslarina dikkat et! Yenisine bahane buluyorlar eskisine beklemelisin diyorlar senin iyiligini dusunmediklerini dusundurdu bana. Kalbinin sesini dinle ama mantigi elden birakmadan pisman olmazsin.

buna arkadaşlarınız karar veremez.zaten çoktaaan bitmiş sizin için, siz hayatınıza bakacaksınız tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…